Şimdi Ara

lütfen yardım edin ip çakışması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben nete ttnet gibi bir sunucudan bağlanmıyorum bir üniversitenin lojmanlarından bağlanıyorum ve buranın kendi net sunucusu var. sorun şu evde tek bilg. var ve kablosuz kullanmıyorum fakat yinede ip çakışması var diyor. rapidshare'den bişey indirmememe rağmen şu anda birşey indirmekte olduğumu ve bittikden sonra denememi istiyor ve göstermiş olduğu ip benim ip.
    böle bir sorun olduğundan premium rapid almak istemiorum.
    ayrıca bilg. bikaçsefer format attın eğer kaspersky programını kurmassam nete girmior. yada girdiği zaman google bile açsa sol alt tarafda bitti yazısının yerinde garip şekiller oluyor buda virüs olduğunu gösterior herhalde fakat yeni format attığım bir bilg.da nası bulaşıo hemen acabe kullandığımız servermi virüslü
    bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim...



  • yardımlarınız için teşekkür ederim :(
  • virüs kısmını bilmiyorum ancak rapid sizin bilgisayarın değil internete giriş yaptığınız server,switch m,modem..ne varsa artık onun gatewayeini yani nete o cihazdan çıkılan ipyi alır.ip çakışmasını da ipyi otomatik olarak değil elle girmeniz ile giderebilirsiniz diye tahmin ediyorum.Bu sorunu oranın yetkilisiyle görüşün isterseniz.server sağlamsa yani başka portunda bu sprun yoksa sorun sizin bilgisayarınızda demektir.
  • elle bir ip girerken sadece ip'nin sadece son hanesini değiştirsem olurmu :-s ?
  • evet ama sizin networkunuzde olmayan bi sayı girmeniz gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.