Şimdi Ara

Lütfen yardım edin...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir oynamıyorum. Europada charım vardı. Ama şuan giremiyorum. Girmeye çalıştım. Mail geldi e-mail resetleme felan diye. Linke tıkladığımda farklı bir sayfaya yönlendiriyor. (sanırım sahte link) Şuan siteden chara girmek istediğimde böyle bir char olmadığını yazıyor aynı şekilde acc ve e-mail girdiğimdede böyle bir e-mail kayıtlı olmadığını söylüyor. Charın gizli sorusu gibi şeyleri mevcut fakat en son yüklediğim premium tarihini felan bilmiyorum. Charım hacklenmiş durumda mı ne durumdayım anlamadım? E-mail atmam gereken bir resmi mail felan varmıdır bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim. Yoksa char gitti mi ? Soğuk su içeyimmi :( ? Yardımcı olan herkese teşekkürler.



  • hocam oyun bir ara el değiştirdi şuanki resmi site bu:http://portal.nttgame.com/ buraya login olmayı dene olmuyorsa forumdan yardım iste yönlendirirler
  • Denedim hocam. Euko ile usko birleşmesinde karakterim kaybolmuş. Euko ve Uskoda aynı mail adresiyle char vardı. Eukodaki silinmiş, uskodaki duruyor durum bundan ibaret ticket attım ama ne zaman cevap geleceği manidar. Ne kadar içerisinde geri dönerler bilgisi olan varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.