Şimdi Ara

Lütfen yardım astra k dan sonra ne alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3.20i ED bakın derim bütçenize uygun birçok araç var hiç gerek yok dizele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliof

    Aracım dynamic paketti, led matrix yoktu sunrof vardı, aynı araçtan düşünmüyoeum artık değişiklik olsun..peki focus 1.5 dizel poweeshift vw golf dsg audi a3 bunlardan hangisini tavsiye edersiniz..

    Hocam Excellence Astra bence sınıfında rakipsiz(doluluk bakımından) yine de siz bilirsiniz. Focus kasa değiştirecek çok avantajlı bir focus denk gelmediyse almanızı tavsiye etmem. Powershift in en az DSG kadar sorunlu olduğu ve olası bir arıza durumunda tuzlu olduğunu söylüyorlar forumda bir kaç defa denk geldim. Ayrıca Focusta titanyumda bile mercek far yok. Varsa da opsiyoneldir. Standart pakette yok. Sırf bu yüzden bile Focus tercihlerim arasında olamaz. İçi çok dar ayrıca. V40 Focusun Volvo amblemli hali bence. Karşı çıkanlar olacak şimdi ama benim gözümde öyle. Zaten motor altyapı platform aynı. 1.6 Dizelleri aynı motor. Her ikisini de kullandım sürüş dinamikleri yol tutuş vs hemen hemen aynı. Arkadaşımda R-Design V40 var. Cam tavan hariç full. Gerçekten güzel araba. Makyajlıları daha bir farklı görünüyor. Makyajsız olanlarda mükemmel. Volvo ikinci el piyasası ? Sizin için sorun değilse V40 size Astrayı aratmaz. Golf ve A3 te DSG soru işareti. Highline ve Açılır Cam Tavanlı Golf fena olmaz. Astrayı aratmaz ama sizi farklı hissettirmez. Çünkü o araçtan çok var. A3 te iyi bir seçenek. Fakat işin özüne motor ve şanzımana bakınca Golf ile aynı. Amblem dışında ve bir kaç ufak tefek detay dışında Highline Golf ile A3 arasında pek fark yok. Yine de zevk meselesi size kalmış yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eski insigniayı astrayı almadan önce 11bin lira farkla almamıştım arkadaşımda var eski kasası güzel araç ama sırf klima düğmelerinden dolayı o aracı beğenmediğini söylüyor dokunmatik yapmışlar çok saçma olmuş.. yenisine param yetmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda volvo v40 donanım seviyesi tatminkar olan bir paketi 125 bin liradan veriyor. Su piyasada iyi fırsat oldugunu düşünüyorum. Astra kdan sonrada sizi tatmin edecek bir arac olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Tam otomatikten vazgecmezdim..



    Yeni 308 GT-line'a binin( makyajli)..Premium havasini alacaksiniz..Cidden cok iyi GT-line..Sifiri 123.500 su an..



    Astra K'ya yakin performans..Astra K'dan daha az yakiyor ve arac cok dolu..Adaptif Cruise Kontrolden Denon Hifi mizik sistemine,Full led fardan Panaromik cam tavanina ,mirror linkten Android apple car play'e kadar,kor nokta uyari sistemi vs vs..kadar..Iscilik Belki de Golf ile kafa kafaya bazi eksiklikleri disinda..



    Surus dinamiklerini kullanmadigim icin bilemiyorum..Arka suspansiyon torsiyon..Surus dinamikleri soru isareti..Yaptigim incelemeler de Islak kosullarda limitlerde tedirginlik soz konusu..Bir diger eksiklik esya gozleri ve arka diz mesafeleri..



    Bu eksiklikleri arastirin ancak once gidin inceleyin araci..Kokpite hayran kaldim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 22 Kasım 2017; 14:19:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A180

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben olsam Volvo S60 alırım çok güzel kampanyalar var şuan Volvo da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imgod I kullanıcısına yanıt
    volvo s60 çok beğeniyourm çok güzel araç ikinci el dizelleri var, yenilerinde dizel kaldırmışlar.
  • Audi almanızı önermem dışı ne kadar güzelse içi o kadar vasat altı. en çirkin iç mekanlardan birisi var araçta o havalandırma çıkışları kırık gibi,ekran çin malı tablet estetikten yoksun.. joystick olmasa araç premium bile değil bana kalırsa.
  • aliof A kullanıcısına yanıt
    Dizel şartınız olmasa daha uygun fiyatlara daha güzel araçlar alınabilir ama malum türkiye de dizel çok tercih edildiği için fiyatları da tuzlu oluyor bir audi bayisine gidip aracı inceleyip fiyat almanızı öneririm burda biz ne yazsak boş aracı kullanıcak sizsiniz hangi aracı alırsanız alın önce gidip bir inceleyin üşenmeyin sakın verdiğiniz para az buz değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 bakın üzmez sizi
  • Volvo v40 R desing bakmanızı tavsiye ederim.Çok şık bir tasarımı var.1.6 d r-desing kırmızı renk cidden mükemmel duruyor bakmanızı tavsiye ederim.
  • Ranault Kadjar full paket olabilir.



    başka bir alternatifi





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lass53 -- 22 Kasım 2017; 17:53:45 >




  • Dediğiniz doğru aracın içi biraz vasat kalıyor ancak bende ne alacağıma bir türlü karar veremedim..dsg sorunlarıda beni düşündürüyor, şehir içinde çok kullanılan bir aracın dsg olmasını da pek tavsiye etmiyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Haklısın bugün aveke gidip audi a3 ve golfu gördüm test etme şansım olmadı test için haber vereceklerini söylediler, yanlız fiyatlar çok uçmuş biz aracı ucuzamı sattık diye düşünmedim değil.. bu arada golf 115 audi 110hp motorlar aynı golfun iç mekanı bana daha ferah geldi.. ben ne alacağıma henüz karar veremedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliof

    Dediğiniz doğru aracın içi biraz vasat kalıyor ancak bende ne alacağıma bir türlü karar veremedim..dsg sorunlarıda beni düşündürüyor, şehir içinde çok kullanılan bir aracın dsg olmasını da pek tavsiye etmiyorlar..

    Hocam golf almanızıda önermem birincisi dsg. İkincisi en üst donanım diye aldığınız golfte havayastıkları bile opsiyon!!! Şaka değil.
    Çok sık trafikte kalıyorsanız tork konvertörlü tam otomatik araçlara bakmanızı öneririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 118d 1 serisinin arka tarafi dar onde sikinti yok,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.