Şimdi Ara

Lütfen bir klavye mouse tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen bir yardım edin klavye mouse bakıyorum a4 techler var şuan x7 seti aşındılar terleme yapıyorlar daha düzgün birşey istiyorum ama doğru dürüst birşeye de kalkıp klavye mousea 200 lira vermek istemiyorum. mecbur kalacam bu gidişle ya şöyle orta halli oyun için uygun olan düzgün bir kaç da hoş özelliği olan klavye ve 2-3 ekstra tuşlu düzgün dpi lı mouse neler var 100 lira civarlarında?



  • Mouse olarak bence Razer'ın mouselarına bir bak derim çok menun kalırsın uygun fiyatlılarıda var aralarda. Klavyesi pahalı gelebilir klavye için A4 Tech veya microsoft bakabilirsin. En azından Mouse'un kaliteli bir oyuncu mouse'u olur.

    http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=RAZERSHOP
  • bende su kadar bu kadar vermek istemiyorum diye sartlama kendini.bende oyle dusunuyordum yaklasik 2 sene oncesine kadar.G15 ve G5 aldim o zaman ciddi para verdim.ama insan kullandikca farkini kalitesini farkediyor.o yuzden benim fikrim eger limitin buysa biraz daha bekleyip daha ust kalite birsey alman.marka olarak da bence razer ve logitech'ten baskalarina bakma.
  • yani tabi kaliteyi takdir ederim hep ama illa en kalitesi en müthişi olsun da demiyorum yani çöp olmayacak kaliteli ama kullanmayacağım ekstra özellikleri olmayan birşeyler bakıyorum yani gene logitech olsun razer microsoft olsun ama üstünde fazlası olup da fazlasına para vermiyim tam ne lazımsa o yani. bana standart bir klavye ama tuşları düzgün ve kaliteli ve bir kaç tuşlu hassas bir mouse yeterli. razer diamondback nasıldır sizce? 7 bağımsız tuş diyor da tuşları seçemedim hiç yok gibi duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PowerMetal

    yani tabi kaliteyi takdir ederim hep ama illa en kalitesi en müthişi olsun da demiyorum yani çöp olmayacak kaliteli ama kullanmayacağım ekstra özellikleri olmayan birşeyler bakıyorum yani gene logitech olsun razer microsoft olsun ama üstünde fazlası olup da fazlasına para vermiyim tam ne lazımsa o yani. bana standart bir klavye ama tuşları düzgün ve kaliteli ve bir kaç tuşlu hassas bir mouse yeterli. razer diamondback nasıldır sizce? 7 bağımsız tuş diyor da tuşları seçemedim hiç yok gibi duruyor


    Kullananlar çoğunlukla Diamondback'in yan taraftaki tuşlarına basmak çok zor diyorlar. Bütçeni biraz arttırabilirsen Deathadder v2 öneririm. O kadar para vermem diyorsan A4tech x7 serisi bir mouse da alabilirsin.




  • Zaten şuan elimde a4 x7 var ve üstü aşındı dpi tuşu içeri girdi kalitesiz yani yani piyasada 150 liralıkla 30 liralık arasında adam akıllı bir mouse yok mu?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-mx518-optik-oyuncu-mouse-910-000616/ProductDetails.aspx?productId=bd90565&categoryId=52

    http://www.gameekstra.com/RAZER-SALMOSA-3G-infrared-1800-dpi-Gaming-Mouse,PR-859.html

    http://www.gameekstra.com/Prestigo-PMSG1-5040-Dpi-7-Tus-Ayarlanabilir-Agirlik-Lazer-Gaming-Mouse-Gri,PR-1920.html

    http://www.gameekstra.com/IDEAZON-Reaper-Edge-Gaming-Laser-Mouse,PR-844.html

    Bunlar var, ama ilk ikisinin fiyatının x7'den yüksek olmasına rağmen daha geride kalan özellikleri var. MX518 optik bir mouse, optik mouseların lazerlere göre hassasiyeti düşük diye biliyorum. Salmosa'da ise 3 tuş var. Diğer 2 mouse ve markaları hakkında ise hiçbir bilgim yok.




  • Evet mx518 optik ona yanaşmayı düşünmüyorum ya a4 kadar tuşu hassasiyeti olan ama biraz daha kaliteli olan mouse yok mu a4 çabuk eskimese kullanırım öyle 50 tane tuş da gerekmiyo 2 tane yanda var yeter bana onlar.
  • sahsen ben g5 kullaniyorum ve cok memnunum.hemen hemen sekil olarak g5 ile ayni ozellik olarak da daha iyi olan g500'e bakmani oneririm.veya dA v2 de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.