Şimdi Ara

Lumia 620 Avea'ya gelecek mi? WpApplication geliştirmek istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ---1. Sorum Nokia Lumia 620 Avea'ya gelecek mi? Gelecekse ne zaman gelecek?

    Windows Phone cihaza ihtiyacım var ve fazla bütçem ayırmak istemiyorum. Aslında nokia Lumia 820 almayı düşünüyordum ama eğer bu model aveaya da tarifeye ek bir kampanya ile gelecekse tercihim Lumia 620 olacak. Yetkilillerden bir cevap bekliyorum eğer gelme ihtmali varsa lumia 620'yi bekleyeceğim..


    ---2. Konu mobil uygulama geliştirmede tercihimiz ne olmalı : Android mi Windows mu?

    Ben yazılım mühendisğili okuyorum ve Visual c# ile WpApplication geliştirmeye yönelmeyi düşünüyorum. Ama Windows phone uygulamalarındaki kıtlık ve piyasaya tutunma amacıyla başta Microsoft'un ve ayrıca bu işletim sistemini kullanan telefon üreten markalar(Nokia HTC.. yakında Huaweii) yazılım geliştiricilerine (en azından öğrencilere) bir destek platformu oluşturmamaları, ben ve benim gibi yazılım mühendisliği ya da bilgisayar mühendisliği okuyan öğrenci arkadaşların kafalarında "Acaba gerçekten bu işten para kazanabilirmiyiz" gibi düşünceler oluşturuyor.. Android platformu ise büyük ve büyüyen bir platform. Ayrıca yakında insanlar Windows işletim sistemli masaüstü bilgisayarlar yerine donanımsal olarakta gelişmiş tablet bilgisayarlara yönelebilir. Mesela Death Trigger 2, Asphalt 7, Pes 2013 gibi oyunların yanında mmorpg oyunlar ve GTA tipi oyunlar gerçekten etkileyici grafik ve görsellere sahip oyunlar. Ayrıca çok fazla sayıda günlük hayatı kolaylaştıran ve iş hayatına yönelik kolaylıklar sunan programlar da var. Bu konuyu ayrıca burda da açmak istedim.







  • para getiren ana kaynak şuanda iphone. android bile şuanda reklam ağırlıklı gittiği için apple ekosistemi kadar gelir getirmiyor. windows phone ise bunların dışında zaten yok gibi birşey. microsoft teşfik için birşeyler hibe ediyorsa olabilir ama ben bu işten para kazanayım diyen adam bende android'i daha çok sevsem bile iphone

    1-apple ekoksistemi(giriş için biraz para harcarsın ama iyi birşey yaparsan karşılığını alırsın)
    2-google ekosistemi(reklamlara bağlısın androidçiler o kadar para harcama meraklısı değil

    microsoft ekosistemi ise emeklerin için büyük bir risk olabilir. para teşvikleri falan varsa kısa vadede olur ama onun dışında iphone android kadar ekmek çıkması imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.