Şimdi Ara

LUGANO SÜRPRİZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lugano süprizi
    Stoper sıkıntısı çeken İspanyol kulübü 15 milyon Euro önerince anlaşma sağlandı. Rusya'da da Kezman-Fatih takası gündemde

    F.Bahçe'nin, Uruguaylı oyuncuyu A.Madrid'e sattığı iddia edildi

    F.BAHÇE transferde sağ gösterip sol vurdu! Sarı-lacivertlilerin, Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano'yu İspanyol kulübü Atletico Madrid'e verdiği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, uzun bir süredir Lugano'yu transfer etmek isteyen Atletico yönetimi, menajer Juan Figer aracılığıyla, Anderlecht maçından hemen sonra F.Bahçe yönetimi ile temasa geçti.

    URUGUAYLI KATLADI

    PAZARLIKLARDAN sonra Lugano da bu transfere evet deyince dün geç saatlerde son nokta konuldu. F.Bahçe bu transferden kasasına 15 milyon Euro koyarken, Lugano da ücretini ikiye katladı. F.Bahçe'den yıllık 1.1 milyon Euro alan Uruguaylı yıldız, İspanyol kulübü ile 2.5 milyon Euro'ya el sıkıştı. F.Bahçe de geçen sezon başında bonservisini 5.4 milyon Euro'ya aldığı Lugano'dan yüzde 300'e yakın kâr etti.

    Bu arada forvet arayışını sürdüren ve bir yandan Fatih Tekke ısrarından vazgeçmeyen yönetim, bir yandan da Adriano için son kozlarını oynuyor.

    TEKKE-KEZMAN TAKASI

    FATİH transferi konusunda Rusya'dan da çarpıcı haberler geldi. Sarı-lacivertlilerin milli futbolcu Fatih Tekke'nin karşılığında Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ı Rus Zenit takımına teklif ettiği ileri sürüldü. Zenit futbol takımın sportif direktörü Konstantin Sarsaniya F.Bahçe ve Zenit arasında Tekke'nin transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi. F.Bahçe ile Kezman'a karşılık Tekke'nin verilmesi konusunda görüşmeler yaptıklarını söyleyen Sarsaniya, "Şu anda somut bir sonuç yok. Bu konudaki nihai karar önümüzdeki 2 gün içinde alınacak" dedi. Rusya'nın saygın ekonomi gazetelerinden Kommersant'ta da yayımlanan haberde, Tekke'nin Kezman ile takas edilebileceği belirtilerek, bu konunun bu akşama kadar netliğe kavuşacağı ifade edildi.

    Kaynak:Vatan Gazetesi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.