Şimdi Ara

LRF oltanın at çek yaparken takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Ben Lrf avcılığı için 1-14 kudos Ul rockfish kamış , alaris 20 makine kendo 0,08 örme ip misina ve 0,20 florakarbon lider kullanıyorum yem olarak silikonlar ve sahte balıklar mevcut . EKipman olarak gayet yeterli bir donanımım var. Yer olarak Muğla Milas bölgesinde avlanmaktayım.


    Benim sıkıntım avlandığım meralar sığ ve taşlık oluyor . at çek yaparken sahte veya silikon sürekli olarak kayalara takılıyor ve mecburen çektiğimde de liderden veya klipsten koparak sahtem gidiyor hem de tekrar lider bağlamak zorunda kalıyorum bu da çok can sıkıcı oluyor ve Bu sebeple verimli bir av yapamamaktayım buna ek olarak o kadar para verip aldığım sahte yemler, sahte balıklar heba olmakta. Sizlerin bu konuda önerileriniz var mı ? Avlandığınız meralar genelde nasıl meralar ve taşa takılmaması için neler yapıyorsunuz ? Sığda tek takılmayan yüzeyden giden balıklar. diğer 3g jig ile taktığım silikonlar dahi takılıyor veya silikon 6,7 gr balıklar da aynı şekilde bariz takılma mevcut.








  • Tulum al çok sığ ise 150 lira bisey yadasu ustu wtf ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasık çizmesi ile suya girme imkanınız yoksa, LRF jig yemleri suya düşer düşmez olabildiğince dibe inmeyecek hızda sarmanız gerekir ki takılmasın bir yere. Bu da zaten su üstü LRF sahte yüzdürmek gibi olur. Su üstü LRF maket balıkları tercih ederdim ben eğer takılan malzemeler tadımı iyice kaçırıyorsa.

    Bir de top şeklinde su şamandırası arkasına yemi takıp atmayı deneyebilirdim, vazgeçilmez verimli bir meraysa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 19 Mart 2022; 19:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teknoturk kullanıcısına yanıt

    Kurşunu göbeğinde krank iğneye t kuyruk sahte takıyorum dipte takılmaması için. Tavsiye ederim.


    dhgate
    Satın Al 5 Adet Yay Kilidi Iğne Kancası Karbon Çelik Krank Kurşun Kanca 2g 2.5g 3g 5.25g 7g Yumuşak Yem Krank Kanca Seti Ucuz | Hızlı Teslimat Ve Kalite | Tr.Dhgate
    https://tr.dhgate.com/product/5pcs-spring-lock-pin-hook-carbon-steel-crank/392501307.html

    Kurşun ağırlığı alta verince iğne tabana değmiyor, birde iğnenin ucu silikonun içinde saklı kalıyor, anca balık basınca ortaya çıkıyor. Öbür türlü saklı kaldığı için kolay kolay takılmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.