Şimdi Ara

LPG’ye geç geçiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kia Sportage 2023 Benzinli 1.6 turbo motor aracıma Prins v3 LPG taktırdım , tüpe geç geçiyor. İlk başta sabahları ilk çalıştırmamda 6-7 dakikada geçiyordu. Servise götürdüm LPG geçiş sıcaklığının 40 derece olduğunu söyleyip 26 ya indirdiler. Şimdide 3-4 dk sürüyor. Şehir içinde ev-iş arası mesafelerim kısa olduğundan araç lpg ye geçmeden gideceğim yere varmış oluyorum dolayısıyla tasarruf edemiyorum.
    Başkalarının araçları 30 saniyede 1 dakikada fln tüpe geçiyormuş duyuyorum forumlarda… Verebileceğiniz tavsiye var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Sıcaklık sensöründe bir sorun olabilir.

  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Yok görünüyor. Daha taktıralı 10 gün oldu zaten, 40 ta dediler 26 ya indirdiler tüpe geçiş sıcaklığını. Acaba diyorum Prins’te mi böyle genel olarak… başka aracı 3 dakika civarında tüpe geçen var mı bilmiyorum… normal bi durumsa okuyan arkadaşların yorum atmalarını rica ediyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • av_buraktosun A kullanıcısına yanıt
    Lpg sıcaklığını indirmekle iyi bir şey yapmamışsınız ideal sıcaklık 40 derece. Sizin yaptığınız uzun vadede araca zarar verir ve daha çok yaktırır. Çok kısa mesafe lpg verimli değildir. Sizin için en iyi seçenek hibrit.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • runo40 R kullanıcısına yanıt
    Hibrite güvenemedim. Yetkili servis derecenin sorun olmayacağını, Prins’in izin verdiğini söyledi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lpg'nin sıvı fazdan gaz fazına geçmesi 40 derecede olur.Lpg nin verimli yanması için regülatör 60-70 derece cıvarında ısınması gerekir.26 derecede tam olarak gaz fazına geçemediği için enjektörlere bu şekilde gitmesi daha fazla yakıt demektir.Bir zaman sonra tekleme,düzensiz çalışma görünür.

    Yazın 30 derecede çalışması sorun yaratmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.