Şimdi Ara

Lpg tank ömrü ve değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, kötü durumda bi tofaşımız var geçen ay muayeneden geçti ancak şu aralar satmayı düşünüyoruz şöyle bi sorun var ki tüp imal tarihi 10/07 şimdi bir iki sorum olacak;

    1-Tüp kullanım ömrü 15 seneye çıktı diye haberler çıktı bi ara bi doğruluk payı var mıdır? Kullanmaya devam etmek güvenli midir?

    2-Tüpü bidahaki ay değiştirtip fatura proje alsak o belgeleri arabayı alan şahısa versek 2019da muayene tarihinde bi sorun olmadan işletebilir mi? Süre aşımı yada kişinin değişmesi sorun olur mu? Boşuna masraf yapmamak açısından söylüyorum.

    3-Çıkma lpg tüpünü fatura proje olmadan muayeneye kadar idareten takıp aracı satabilir miyiz? Lpgcilerin böyle bi uygulaması var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axener -- 20 Eylül 2017; 1:33:56 >



  • 3-LPG tüpleri kayıt altında. Trafik çevirmesinde polisler tankın başka arabaya ait olduğunu görebiliyorsa trafikten men ederler.

    2-LPG tankını muayeneden bir ay evvel yeniledim. Bayideki mühendis, projeyi muayeneden önce verdi. Proje üç gün mü geçerliydi bir ay mı geçerliydi unuttum. Bu yüzden projeyi montaj günü vermedi. Proje de muayene istasyonunda kalıyor.

    1-2016 sonundaki muayenede teknisyenden duymuştum. Egzoza yakın borularda boru kılıfı yerine sac veya asbestle kapatma hikayesi de ilk bana vurmuştu. İnternette anlatım olmayınca, montajcılar da yeni vaziyeti bilmeyince istasyondaki şefe sormuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.