Şimdi Ara

LPG RUHSATA İŞLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 3 ay önce 2003 passat aldım araba ruhsata işli dediler bende ruhsata dikkat etmedim. aracın muaynesine baktım muaynesinde lpg den geçmiş fakat ruhsata işletilmemiş, araç lpg li muayneden geçtikten sonra belirli bir gün içinde ruhsata işletmek gerekiyor mu yoksa yeni muayneye kadar süresi var mı ikinci bir olay ise bizim nasıl bir yol izlememiz. Şimdiden teşekkürler



  • Arkadaşım öncelikle LPG'nin ruhsata işli olup olmadığından emin ol. Çünkü Tuvturk'de yapılan kontrollerde açığa çıkardı. Diyelim ki LPG ruhsata işli değil ve tuvturk gözden kaçırdı.
    Öncelikle satın aldığın kişiden LPG montajında hazırlanan dosyayı (fatura, montaj tespit onayı vs.) isteyeceksin. Muhtemelen ki dosyayı edinemeyeceksin (inş. yanılırım).
    LPG sistemi ile ilgili hiçbir belgen yoksa LPG kitinin markasından takan bir firmaya giderek araca yeni kit takılıyormuş gibi evrakları hazırlatacaksın. Genellikle sistemde sorun yoksa hazırlanan faturanın kdvsi ve bir miktarda ilave ücret alıyorlar.
    Sistemdeki sorundan kastım LPG tankının imalat yılı. Eğer iki yılı aşmışsa fatura düzenlenemiyor, uygun fiyata değiştiriliyor diye biliyorum.
    Ayrıca bir dahaki muayaneye kadar vaktin var nasıl olsa acele de etme.
  • teşekkür ettim bilgileriniz iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.