Şimdi Ara

LPG PROBLEMLERİ İÇİN OBD 2 TEST CİHAZI KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,Lütfen yardım edin.Sıralı sistem lpg ayarını kontrol ve problemleri çözmek için obd2 elm 327 test cihazı aldım.Araca bağlanınca yeşil bağlantı hazır lambası yanıyor. com 4 ready(device connected) yazısı var hiç bir problem gözükmüyor ama 2004 megane2 1.6 aracımın sensör data menüsündeki hiç bir değeri çıkmıyor.Acaba meganela ilgili bir uyumsuzluk mu?
    elm 327
    part number:8016
    firmware revision:1.2a
    baud rate:38400



  • hocam comport ayarlarında hata var nasıl ayarlanacağı ile ilgil bir word dosyası hazırladım,mail ver yolayayım
  • Hocam sakıncası yok ise buraya yazarmısınız okumak isterim.Teşekkürler
  • Elm cihazı bağlantı sorununa ilginize çok teşekkür ederim mailimi pm den yolladım. Yalnız aygıt yöneticisinden seçtiğim ve programda seçtiğim com 4 olarak uyuşuyor.Eğer çözüme katkıda bulunursanız çok mutlu olurum bir aydır bu işe mesai harcıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgurkso

    Elm cihazı bağlantı sorununa ilginize çok teşekkür ederim mailimi pm den yolladım. Yalnız aygıt yöneticisinden seçtiğim ve programda seçtiğim com 4 olarak uyuşuyor.Eğer çözüme katkıda bulunursanız çok mutlu olurum bir aydır bu işe mesai harcıyorum.

    yüklediğin scantool da arıza olabilir,bu programların bazıların setup dosyasında veri problemi var,ben sana türkçesini yoladım onu kulan,ve tekrar dene ha bide kabloları bağlarken temassızlık olabilir biraz reno kastırır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgurkso

    Merhabalar,Lütfen yardım edin.Sıralı sistem lpg ayarını kontrol ve problemleri çözmek için obd2 elm 327 test cihazı aldım.Araca bağlanınca yeşil bağlantı hazır lambası yanıyor. com 4 ready(device connected) yazısı var hiç bir problem gözükmüyor ama 2004 megane2 1.6 aracımın sensör data menüsündeki hiç bir değeri çıkmıyor.Acaba meganela ilgili bir uyumsuzluk mu?
    elm 327
    part number:8016
    firmware revision:1.2a
    baud rate:38400



    Hocam aleti kaca aldınız her lpg sistemine uygun mu alet.
  • Bu cihaz 100-150 ytl civarında 2000 model üzeri araçlara uyumlu diye biliyorum ama ömrümü yedi benim bir aydır çalıştıramadım.Sağolsun Erdem beyde yardımcı oldu ama halen bağlanamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkso -- 19 Aralık 2008; 21:53:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgurkso

    Bu cihaz 100-150 ytl civarında 2000 model üzeri araçlara uyumlu diye biliyorum ama ömrümü yedi benim bir aydır çalıştıramadım.Sağolsun Erdem beyde yardımcı oldu ama halen bağlanamadım.

    hocam sizin araç reno megandı sanırım elm 327 versiyon ise problem olmamalı,ya elm cihazında arıza var yada bağlantı noktasında,servise giderseniz bilgisayara bağlatın çalışıyorsa sizin elm de problem vardır aldığınız kişiden değiştirin eğer çalışmıyorsa arcın bağlantı portunda sorun vardır muhtemel kablo kopması servis sorunu çözer,sanırım izleyeceğiniz yol şimdilik bu,ha bide aklıma geldi kulandığınız laptopdada problem olabilir şimdi aklıma geldi şöleki,çoğu laptop batarya modunda işlemcisinin hızını düşürrerek enerji kazancı sağlamaya çalışşır yada bağlantılarını kapatır,full moda çalışmasını sağlayın laptobı bataryada




  • scantool prgramın türkçesi kendi sayfasında varda versiyonu eski yenisinin türkçesi satıcılar dışındada hicbiryerde karşılaşmadım bulsam herkeze yayacamda yok işte olan arkadaş varsa link atabilirmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usuruh

    scantool prgramın türkçesi kendi sayfasında varda versiyonu eski yenisinin türkçesi satıcılar dışındada hicbiryerde karşılaşmadım bulsam herkeze yayacamda yok işte olan arkadaş varsa link atabilirmi

    hocam mail ver atayım türkçe versiyonunu sana
  • Bu obd aynı zamanda aracın lpg dışındaki özelliklerini de açıp kapatabiliyor değil mi?
  • İhtiyacı olanlar için bir adet bluetooth odbII satıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_36850320/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.