Şimdi Ara

Lotr Rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilk rp'm kotu oldugunu biliorm.elestiriye acıgım...bi suru karakter bos gelmek isteyenleri beklerim...
    site: Lotr Rp



  • BEN LOTR COK İYİ ANNLARIM.COK İYİ ŞEYLER YAPABİLİRM.BENİ ADMİN YAPARMISIN.ADIN WİTCH KİNg of angmar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fellbeast -- 24 Kasım 2007; 20:20:30 >
  • ayrıca minas morgul,osgiliath,minas amor,beyaz boru dağları,
  • üye oluyorum arkadaş beni modaratör yaparsan sevinirim.rplerden anlarımadım ahm
  • Eleştirilerim;

    *Resimler..Resimler daha iyi seçilebilirdi ve aynı boyutta olmalı bence..Daha güzel bir görünüm sağlar..

    *Daha sade başlıklar kullanılabilir..

    ----------------------------------------

    Ama geliyorum
  • Ben admin arthasım sorularınız olursa msnime ekleyin:

    Slayer-X@hotmail.com
  • her zaman gelırım ozel mesaj attım sana zaten okursun ınsallah hayatım lotr.
  • ben çıkıyorum şimdilik ark.Gelirim bi 30 dk sonra siz yazın mesajlarınızı
  • Cok Zevkli MOrdorda Kimse Yok
  • sanırım sit e ölmüş. orta dünya, 5.çağ. lotrdan sonra ki çağ(aragorn sonrası dönemler yani :D )



    VE 3.SEZONLA KARŞINIZDAYIZ!


    Sevgili arkadaşlar, 3.sezonumuz başlamıştır! Bir önceki sezonlardan çok daha farklı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz Peki bu sezon da neler var?

    1- Öncelikle eski sezonlarımız hep "Görev" ağırlıklı olduğundan, görev dışında kyo hiç yapılmıyordu. Bir zaman sonra da görevler sıkmaya başlıyordu. Bunu gidermek için artık daha çok "Oyun KyO" ağırlıklı bir yol izlemeye çalışacağız. Görevlerimiz de karakterlerinizin,kabilelerinizin günlük izlediği yola göre olacaktır ve görevlerimiz bu sezonda fazla olmayacak.

    Yahu nerede Tecrübe Puanı ve altın kazanacağız dediğinizi duyar gibiyim Basit, Tecrübe puanları sizin yaptığınız KyO lara göre verilecek ve elbet yarışmalardan da elde edeceksiniz. Yani merak etmeyin TP elde etmenin birçok alternatifi olacak. Yarışmalarımızın tarzını da biraz değiştirme planları yapıoruz aslınd

    2- "Hooop altınlar ne oldu?" durun sakin, ona geçiyorum. Herkes sabit 1000 altınla başlayacak oyuna. Bunun dışında kimseye ne görevden ne de başka birşey den altın vermeyi düşünmüyoruz. Başkasını soymaya kalkarsanız o ayrı elbet eheheh Altınlarınızı sahip olduğunuz mesleklerden kazanacaksınız. Oyunumuzda, tüccar,oduncu,kumaşçı,derici,haracı,simyacı gibi mesleklerimiz var. Bunlar ileri de artabilir,duruma göre artık. Meslekler doldu diyelim, o zaman işçi olarak başkalarının yanında çalışırsınız ve onlarda size maaş verir. Ne bileyim, hesapları tutan ya da işleten dükkanı siz olabilirsiniz.Böylece dükkan sahibi keyif sürer. Anlaşmaları yapacak olan elçiler olabilirsiniz.

    3- Senaryomuz gereği, ülkeleri kabilelere ayırdık. 2 ırkımız var. Elf ve İnsan. Diğer ırklara gerekli talep olmadığından başka çaremiz yoktu. Bu yüzden lütfen anlayış gösterin ve 2-3 kişi için cüce ya da ork,uruk açamayacağımızı bilin(zaten uruk-hai ırkı tamamen yok oldu,senaryoya göre).



    Lothlorien-İmladris ve Gondor-Rohan adından 2 şer tane, elf ve insan kabilelerimiz var. Topraklar" Kuzey" ve "Güney Toprakları" şeklinde ayrılmıştır. Hangisine mensup olmak istediğinize siz karar veriniz. Güney ve Kuzey Topraklarında ise 8'er tane Hayali kişilerin yönetip, yaşadığı(NPC) Kabileler var. Her kabilenin ilk hedefi Kabilelerini, kavime çevirmek.Sonra da krallığa. Bunun için de herkes bulunduğu bölgenin için de var olan kabilelere saldırıp toprak elde etmesi gerekiyor. Kavim olmak için 4, Krallık olmak için 6 toprak elde etmek şartı vardır. Bu da diğer ırkdaş kabilelerinizle vakti gelince savaşacağınız anlamına geliyor ve yahut savaşmadan, anlaşarak birleşip bir krallık kurarsınız ve gözünüzü diğer topraklara çevirirsiniz. savaş zamanı..vs herşey size kalmış durumda. İster savaşırsınız, ister anlaşma yolunu seçersiniz. Bu size kalmış ve becerilerinize,şansınıza.

    4- Oyun sistemimiz aynen durmaktadır ama Savaş sistemimizde değişiklik olmuştur.Dost sitelerimizden, Star Wars Galactic Alliance'ın sistemi ile bizim hazırladığımız eski sistem karıştırıldı. Lakin ana taban hala SWGA sitesinin sistemi. Birkaç şey çıkartıp, daha basite indirgemeye çalıştık. Savaşları hızlandırmak ve eğlenceli kılmak için ufak değişiklikler inşallah sizi memnun edecektir. KyO suz savaş olmaz değil mi?

    5- Senaryomuz sadece bu değil elbet. Açıkcası biraz uzun soluklu bir senaryo amacımız olduğundan geri kalan-tam manası ile kafamda oluşmasada- "gizli" bir senaryo daha olacak ama bunun için de herkes bir krallık olabilmeli. "Yan Senaryo" o zamana devreye girecek




    Oyunumuza yeni eklemeler olacaktır. Değişiklikler de olacaktır. Bu yüzden bu bilinçle oynayınız İnşallah çok güzel bir oyun oynayacağız sizlerle


    http://ortadunyarpg.forumd.biz


    NOT: BİR ÖNCEKİ SEZONDA ELF OLANLAR HARİÇ, HERKES YENİ BİR AD VE SOYAD BULMAK ZORUNDADIR. ESKİ SENORADA İNSAN OLANLAR SADECE İSİMLERİNİ DEĞİŞTİREBİLİRLER




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.