Şimdi Ara

LOST ARK - Yeni MMORPG (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
11
Favori
40.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1472.5 Gunslinger hesabimi satiyorum icerisinde 250k gold vardir, ilgilenenler pm atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Support oynamayı sevdiğim için Bard karakter açtım ve 50 level oldum, şu an oyun ada ada gezdiriyor beni. Alt karakter kasmak neden gerekli, ben başka karakter kasmadan bardımla oynamak istiyorum.

    Bu durumu biraz açıklar mısınız?

    Bu arada Bard'a ihtiyacı olan varsa ya da beraber takılırız, klana partiye gel diyen varsa, açığım.

    Oyuna dair çok bir bilgim yok.

  • furerg kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyunda sağda solda yaratık keseyim farm yapayım, ya da iyi materyal veren içeriği tekrar tekrar yapıp yoluma bakayım mantığı yok.

    Ana karakter ile günlük ve haftalık yapacağın şeyler limitli oluyor. Örneğin guardian raidi günde 2 kere yapabilirsin, 3. seferinde pek bir ödül vermez. İlerledikçe dungeonlar, raidler vs açılacak onlar da haftada 1 yapılabilir olacak vs.

    Her hafta resetlenen satıcılar var, elinde yeterli coin, stone vs. de olsa onlardan da alım limiti var. Yani benim elimde 1k coin var hepsiyle artı basma materyali çekeyim diyemiyorsun, satıcı sana bu hafta atıyorum 100 coine tekabül eden taş veririm, haftaya tekrar gel diyor. Mecburen alt karakter ile de 100 ala ala İtem toplamaya çalışıyorsun.

    Bir de içeriklerde drop atanlar var. Takı, kitap, stone vs atıyorlar, Satınca ciddi gold kazanabileceğin şeyler düşebilir. Ne kadar çok karakterle denersen o kadar çok gold toplama şansın artıyor.


    Durum böyle olunca alt karakter açıp onlarla da materyal ve gold toplamak gerekiyor, bunların bir kısmını ya da tamamını ana karaktere aktarıyorsun ki İtem levelin yükselmeye devam edebilsin.

    Tek karakter ile de devam edersen daha yavaş ilerliyorsun. Ben rahat rahat takılayım güncel içeriği yakalama derdim yok, çok vakit ayıramam zaten dersen tek karakter devam edebilirsin. Ama ben oyunu sevdim, şu an olmasa da bir kaç adım sonra günceli yakalamaya çalışırım dersen bolca alt karakter açmak şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 11 Haziran 2022; 1:22:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kulspruta kullanıcısına yanıt

    Sağol hocam ama tek başıma takılamam bu oyunda, sıkar beni tek başıma oynamak, zaten tam olarak bilmiyorum Türk guildi ve yardımcı olacak kişiler gerekir.

  • furerg kullanıcısına yanıt

    Kadan serverındaysan gel guildimiz var.

  • Yaşim 41 yaş seviyeme uygun bir grup arıyorum Sirius serv. 1330 lv lik bard var. Oynarken muhabbet eğlence mantığı olanlar varsa DC ye alırlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1360 striker hesap satılık arkadaşlar uyguna veriyorum

  • Biraz zaman bulup bu oyuna başladım ama serverdan servera mı değişiyor yoksa oyuna olan ilgi mi bitti bilmiyorum chaos dungeon için adam bulamıyorum 15 dakika falan bekliyorum. tier 1 olduğum için mi ya da sunucu önerebilecek kimse var mı aktif oynayan bir topluluk var mı?

  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt

    1.5M aktif oyuncusu ile en kalabalık mmorpg olarak görünüyor. Hangi serverdasınız ?

  • yeni başlayan birine hangi ırk daha kolay gelir ?

  • Wjéasz kullanıcısına yanıt

    Genelde klasik olarak warrior'un berserker sınıfını tavsiye ediyorlar. Fakat zor sınıfları da oynarsınız. Bu tarz oyunlara alışık iseniz de sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ayrıca bir iki ayar değişerek Deadeye ve Gunslinger'ın silah değişimi daha kolay oluyor. Normalde Z ve X tuşları sayesinde silahınızı pompalı veya sniper yapıyorsunuz. Ama ayarlardan mouse tekerleğini yukarı veya aşağı kaydırma ile yapmayı seçerseniz silahlar arası değişim daha kolay oluyor.

  • WE neED W kullanıcısına yanıt

    yarsından fazlasının bot olduğu bir çok kez ispatlandı. bütün büyük yayıncılarda bu sebeple oyunu da bıraktı zaten .


    Teknik olarak en en kalabalık mmorpg aylık ücreti olmasına rağmen hala world of warcraft.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 2 Temmuz 2022; 21:39:58 >
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Doğrudur wow retail 1.1m classic 500k civarı oyuncusu var. Bunların yanında FINAL FANTASY ve Old School RuneScape bi hayli oyuncu kitlesi var. Hatta wow private serverınların bile ciddi bir kitlesi var ki ben 2010 dan bu yana beş kuruş para vermeden en sevdiğim WOTLK paketini oynuyordum. Bu tarz private serverlarıda işin içine katarsak wow mmorpg piyasasının lideridir bende bayılarak oynadım uzun süre :)


    Eski adıyla Molten-WoW

    www.warmane.com
    Warmane | WoW Private Server
    https://www.warmane.com

    Eskidende wowscape vardı blizzard dava ile kapatmıştı bakalım classic WOTLK çıkınca bu serverlar ne olacak :)

  • Kadan Serverinda bulunan guildimize 1460+ arkadaşlari bekleriz. fanqtro#1052 dm atabilirsiniz

  • Oyun öldü mü arkadaşlar başlamayı düşünüyorum.

  • mert1905x kullanıcısına yanıt

    Yeni başlamak isteyen biri için güzel bir zaman bence, şu an ölü değil ve hızlıca gelişebilirsin. Kadan serverında başlamanı tavsiye ederim.

  • baris7777 B kullanıcısına yanıt

    yorumlara baktımda hep aynı şeyin oynandığını söylenmiş içerik boş olduğu yazılmış hep. Aynı yerleri oynamayı sevmediğim için uzak durdum alt karakterle defalarca aynı yerleri oynamak şart demişler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni başlayanlar için yardımcı olabilecek bir guild veya topluluk var mı? inceden gireyim diyorum dg, raid sistemleri ücretsiz başka mmorpglerde yok ama habire yeni karakter açmak saçma geliyor.

  • cysice C kullanıcısına yanıt
    yeni bir server açıldı herkesi yüksek item lvl i ile başlatıyor, ama karakteri geliştirmek çok uzun sürüyor tek karakter ile dediğin çok doğru.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.