Şimdi Ara

LOL TR Sunucusu İnsan Tipleri Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LOL TR Sunucusu İnsan Tipleri Rehberi

    Önsöz

    Bir yıl gibi uzun bir aradan sonra LOL'e tekrar başladım, dolayısıyla bir kaç şampiyonun yetenekleri haricinde her şeyi unutmuş vaziyetteydim. Şu anda LOL'e başlamamın 10. günündeyim ve Türkiye Sunucusu'ndaki oyunculardan bıktım diyebilirim. Ligim Bronz 1 ve takım arkadaşlarımdan (çoğundan) çok şikayetçiyim. Düşündüm ve sonunda böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Bakalım siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz...

    İnsan Tipleri

    1-Uyumlu ve İyimser Oyuncu [Çok Nadir] : Her zaman takımları ile iletişimde olup takımlarına uyum sağlayan kişilerdir. Bu kişiler, takım arkadaşlarının hatalarını görür ve bu hataları onlara hakaret ederek yüzlerine vurmaktansa tatli bir dille anlatmaya çalışırlar. En önemliside kendi hatalarını görür, kabul eder ve hatalarından ders alarak aynı hatayı bir daha yapmamaya çalışırlar. Yeniliyor olsalar bile olaya iyimser bakarak takımlarını motive etmeye çalışırlar ve son derece disiplinli kişilerdir.

    2-Sinirli Oyuncu [Çok Yaygın] : Bu tür oyuncular başta her ne kadar iyi görünselerde takım arkadaşlarının en ufak hatalarında onlara hakaret ederek takım arkadaşlarının oynama hevesini, kazanma inancını yok ederler. Ayrıca çok fazla ölürlerse yada takımlarının durumları daha kötüye giderse, disiplinsiz oldukları için karşı takımı bilerek besleme, bilgisayarın başından ayrılma ve çeşitli yollarla oyunu ciddiye almayarak dalga geçme gibi çeşitli eylemlerde bulunabilirler.

    3- Egosu Yüksek Oyuncu [Çok Yaygın] : Bu kişiler kendilerini her zaman başka oyunculardan yüksek görürler. Kendilerinden kötü oynayan ve ligi düşük olan oyuncuları her zaman hakaret ederek veya çeşitli yollardan ezmeye çalışırlar. Yaptıkları şey her ne kadar yanlış ve takımlarının zararlarına olsada iyi bir şey yaptıklarını zannederler. Ayrıca bu kişilerin çoğu her ne kadar İngilizce bilmeseler de İngilizce terimler kullanıp havalı olduklarını sanarlar.

    4-Yabancı Taklidi Yapan Türk Oyuncusu [Nadir] : Bu tarz oyuncuların çoğu İngilizce pek bilmeseler bile İngilizce konuşarak kendilerini yabancı diye yutturmaya çalışan kişilerdir. Böyle bir şeyi neden yaptıkları pek bilinmesede, böyle yaparak kendilerini profesyonel oyuncu ya da havalı oyuncu zannettikleri düşünülüyor. Bu kişiler her zaman İngilizce yanıt verirler karşılığında da Türk oyuncuları Türkçe yanıt verir ve bu oyuncular garip bir şekilde Türkçeyi anlayıp tekrardan İngilizce olarak yanıt verirler.

    5-"AFK, Feed or Troll" ??? [Yaygın] : Bu kişiler şampiyon seçme ekranı gelir gelmez direk "AFK, Feed, or Troll" yazan kişilerdir. Bu kişiler oyun başladıktan sonra karşı takımı bilerek besleme, bilgisayar başından ayrılma veya çeşitli yollar ile ciddiyetten uzak oyun ile dalga geçme gibi olumsuz eylemlerde bulunurlar. Bu kişilerin olduğu oyunlarda kazanma ihtimali %1 dir. Neden böyle bir şey yaptıkları bilinmiyor.

    6-Çok Bilmiş Oyuncu [Az Yaygın] : Bu kişiler bazen gerçekten bilirler ama çoğu bilmeden herkesin her şeyine karışır. Diğer oyuncuların aldığı eşyalar hakkında, yaptığı hareketler hakkında kısacası her şey hakkında tartışma yaratırlar. Herkese laf atarlar eğer bir şey dedikleri gibi gitmez ise hakaret edebilirler ya da oyundan ayrılma, bilerek besleme veya oyunu dalgaya alma gibi olumsuz eylemler gerçekleştirebilirler.

    7-Dediğim Dedik Çaldığım Düdük [Çok Yaygın] : Bu kişiler şampiyon seçme ekranında herhangi bir pozisyonda herhangi bir rolü ya da herhangi bir şampiyonu söyleyerek söyledikleri şampiyonu almakta diretirler, eğer istediklerini alamazlar ise hakaret ederler kargaşa çıkarırlar ve bilerek besleme, oyundan ayrılma ya da oyunu ciddiye almayarak dalga geçme gibi çeşitli olumsuz eylemlerde bulunabilirler.

    Özet: TR Sunucusu'ndan sakının.
    Ana fikir: TR Sunucusu'nda oynamayın.

    Evet akadaşlar aklıma geelnleri yazdım daha varsa siz söyleyin ben eklerim.

    EDIT: Seri maçımda oyun başlar başlamaz feedleyeceğim deyip zede 15 kill vermesi sonucu lolü bırakmış bulunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 23 Ağustos 2014; 2:47:36 >







  • Özet ve ana fikri okudum, kesinlikle katılıyorum.

    edit: bende bir şey ekleyeyim

    çözüm: lolu bırakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyroath -- 16 Ağustos 2014; 1:45:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hele bazıları yok mu adam last pick. mid alacağım isteyen olursa 2 mid gideriz sorun değil.
    o an şeytan diyor ki pickle jungle buffları kes sonra de sen mi beni tehdit etmiştin de.
    akşama kadar feedle o karşıdaki midi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hseyin97

    Özet ve ana fikri okudum, kesinlikle katılıyorum.

    edit: bende bir şey ekleyeyim

    çözüm: lolu bırakın

    2. bir çözüm olarak West'e geçilebilir mi ? West' de TR gibi diyen var West daha farklı orada öyle şey olmaz diyen de var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopser123

    quote:

    Orijinalden alıntı: hseyin97

    Özet ve ana fikri okudum, kesinlikle katılıyorum.

    edit: bende bir şey ekleyeyim

    çözüm: lolu bırakın

    2. bir çözüm olarak West'e geçilebilir mi ? West' de TR gibi diyen var West daha farklı orada öyle şey olmaz diyen de var..

    Westte oynamadım fakat low elo için bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum tek fark flamer azalır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı Taklidi Yapan Türk Oyuncusu neden yapdığı bilinmesede kendini profesyonel oyuncu sanmaz kardeş bizde yapıyoruz arada yapma nedenimiz adamlarla oyunda yüz göz olmamak için türkçe bilmediğimizi sanıyor uğraşmıyor küfür etmiyor daha çok flame yapmamak için blocklamak yerine bunu tercih ediliyor
  • 4. Seçenekten örnek vereyim. Adam ingilizce konuşmaya çalışıyordu ve bana dediği cümle

    '' are you Turkısh ?''

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tespitler gayet güzel ve yerinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAvda

    4. Seçenekten örnek vereyim. Adam ingilizce konuşmaya çalışıyordu ve bana dediği cümle

    '' are you Turkısh ?''

    Bana "go myster yi im ulty //" dedi. Sanırım my ulti is ready demeye çalıştı :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAvda

    4. Seçenekten örnek vereyim. Adam ingilizce konuşmaya çalışıyordu ve bana dediği cümle

    '' are you Turkısh ?''

    i go solo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    seninki yine iyi sayılır bizim adam ı harfi kullandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal, günlük hayatı kötü geçen ve ezik bir yaşama sahip olan insan tipi: Bu tipler oyunun yüzde 73'ünü oluşturuyor Tr'de. Evet %73, &74 değil. Bu tipler hayattaki ezilmişliği oyunda üste çıkarak ya da dominant olmaya çalışarak üstlerinden atmaya çalışıp diğer 4 kişiye kötü bir oyun deneyimi kazandırırlar
    Şimdi size Reel hayatın LoL'e yansımasını maddelerle açıklamak istiyorum sevgili arkadaşlar

    Reel
    1-Bu tipler Evinde annesinden azar işitirler neden? Çünkü sorunludurlar ve laf anlamazlar
    2-Bu tipler Okulda arkadaşlarıyla kavga ederler neden? Çünkü uyumsuzdur
    3-Bu tipler İşyerinde patronunun yüzüne gülüp arkasından söverler neden? Çünkü karaktersizdir
    4-Bu tipler kendinden herhangi bir konuda daha iyi bir durumda olanlara sataşır hakaret ederler neden? Çünkü kıskançtırlar
    5-Bu tipler kendinden başka kimseyi umursamaz genelde neden? Çünkü bencil ve egoist bir kişilikleri vardır
    6-Bu tipler büyük ihtimalle çocuk ya da ergendir, ileride umarız böyle devam etmezler.

    LoL
    1-Bu tipler evinde annesinden işittikleri azarı diğer oyunculara yöneltmeye çalışıp en ufak bir hata yapan adama aynı annelerinin onlara yaptığı gibi yüklenirler ve susmak bilmezler oyun boyu.
    2-Bu tipler takımla uyum içerisinde oynamaktan anlamazlar, tek başlarına tf girip takımına söverler ve takımda kavga çıkarırlar.
    3-Bu tipler sadece seri maçlarında iyi oynayan bir adama gıcık kapsalar dahi oyun boyu yağ çekerler honor vs yazarlar kötü oynamasın diye oyun sonunda ise adama dümdüz sövüp çıkarlar.
    4-Bu tipler önde olan karşı takımdaki iyi bir oyuncuya sataşırlar "free win" vb yazılar yazarlar ve all chati kullanmaktan bitap düşerler.
    5-Bu tipler maçında "seri maçım dostum lütfen feedleme gel düzgünce oynayalım alırız" yazan birini dahi umursamadan bilerek feedleyebilecek ya da afk kalacak kadar *****'lardır.
    6-Bu tiplerle oyun oynanmaz, ya ranked girmeyin ya TR girmeyin



    wreckittralph sundu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 16 Ağustos 2014; 2:04:51 >




  • "Bu kişiler her zaman İngilizce yanıt verirler karşılığında da Türk oyuncuları Türkçe yanıt verir ve bu oyuncular garip bir şekilde Türkçeyi anlayıp tekrardan İngilizce olarak yanıt verirler." iyiymiş
  • minyonlar çıkmadan ölüp gank gel o..... diyen solo topu da ekle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vexilloid

    Yabancı Taklidi Yapan Türk Oyuncusu neden yapdığı bilinmesede kendini profesyonel oyuncu sanmaz kardeş bizde yapıyoruz arada yapma nedenimiz adamlarla oyunda yüz göz olmamak için türkçe bilmediğimizi sanıyor uğraşmıyor küfür etmiyor daha çok flame yapmamak için blocklamak yerine bunu tercih ediliyor

    Tam bunu yazacaktım, aynen
  • Dün bir oyunda arkadaşın biri, pick ekranında bir başladı 45 dakika aralıksız küfür etti. Normalde çıkarım neden çıkmadım bilmiyorum ama oyunu aldık ama halen küfür ediyordu :D
  • Hiçbirine dahil değilim Ara sıra yabancı taklidi yapan Türk oyuncu sayılabilir ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bot pre salın taşıyalım deyip feedleyen 10 yaşındaki kankalarıda unutmayın beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.