Şimdi Ara

LOL'den para kazanmak isteyen 1 kalıcı duo arıyorum(İçeriğe bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben Oğuz ve yaşım 22 arkadaşlar.
    EUW sunucusunda çok zorlamayarak diamond 4 yaparak hesapları para kazanıyorum. Sezon 10'da sezon başı olduğundan sanırım 300TL diamond 4 hesap fiyatları.
    Dolayısıyla duo girerek ikimiz kasacağımızdan 600TL alacağız. 300-300TL bölüşeceğiz. Ama sezon ilerleyince fiyatlar 250TL'ye düşecek sanırım tam emin değilim. 50TL civarına hesap satın alıp liglerini diamond 4 yapıp satıyorum.

    Bir elin nesi var, iki elin sesi var. 5 günde yapacağıma 2 günde yaparım iki kişi gibi düşünün.

    Yurt dışından ayrıca nasıl ödeme alabilirim arkadaşlar? Gurbetteki arkadaşımla anlaşırsam hesap başı pay vermeme rağmen 400TL alacağız.

    Lütfen ciddi, yetişkin kişiler bu işi yapmak için mesaj atsın. Sadece bir kişi arıyorum. Bİrikim yapıp, yol arkadaşı olacak.



  • ah be seninle bi kaç yıl önce tanışsaydık dediğin gibi bir olay varsa çok iyi paralar kazanırdık.
    ama şuan hiç diamond seviyesinde oynayabileceğimi sanmıyorum.
    Ciddi ciddi bu fiyatlarda alıcı bulunuyorsa bi oynayışıma bakayım ama ?
  • Ciddi konuşacağım.

    Ticari aklınızı böyle tür şeylere çalıştırmayın (tamam yukarıda denildiği gibi belki eforsuz bir hesabı sıfırdan elmas yaparsın fakat bu da bir süre sonra sıkmaya başlar) ayrıca Euwda IP banı yemen çok daha yüksek ihtimal bu yüzden bu tarz şeyler düşünmektense gerçek hayatınızdaki verilerinizi en işlevli şekilde kullanarak yararlı bir şeyler yapın ve bundan para kazanın.


    Haa ben demiyorum kesinlikle böyle bir şey yapmayın diye ama benim kanımca böyle tür işler sağlıksızdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi lane oynuyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesap alıp satma işi hiç bir zaman tam güvenli olmamıştır, sadece lol de değil hiç bir oyunda olmamıştır.
    ha bir de para kimde var? ya zengin veletlerde ya da bu oyunu 2008-9 da başlamış artık iş hayatına atılmış kişilerde.

    Siz bir hizmet veriyorsunuz kısacası arz- talep dengesinden bahsediyoruz, bu bahsettiğiniz hesapların fiyatı bu da, tamam da kaç adet satılıyordur? satılmayınca kıymeti ne kadar düşüyordur? veya süre zamanda daha karlı işleri var mıdır?

    Size önerim: Böyle bir kabiliyetiniz var ise bence duo eloboost çok daha mantıklı ve karlı, win başı koyarsınız bir ücret hem saat başı ücretiniz ile devamlılık sağlamış olursunuz, hem Diamond hesap satıldı mı satılmadı mı derdi olmaz ayrıca küçük meblağlardan ödeme kimseyi koymadığı için işiniz sürekli olur, örneğin win başı koyarsınız, lig çıkarma koyarsınız ama her ne olursa olsun alım satıma göre başınız daha az ağrır.

    Bir de göremediğiniz olay, 50 tl civarına aldığınız bu hesaplar tespit edilip banlandığı zaman müşterilerinize ne diyeceksiniz? Adam içerisine para harcamış olacak emek harcamış olacak?

    ha bir de benim gibi bilmem kaç tane legacy si, event skini olan, bu oyunu sırf zevk için oynayan (yaş ilerlemiş para derdi olmayan) her akşam 2-3 el atayım sonra filim izlerim diyen ciddi bir tayfa var, bu adamların sizce grandmaster hesap verseniz kendi hesabı ile takas eder mi?

    ha ama derseniz ki gel seni kanser olmaktan kurtarayım, üst liglere taşıyayım belki uzun vadede parça parça 300 tl ve daha fazlasını verir.




  • Öncelikle ben bu işten yararlı bir getiri olacağını düşünmüyorum. Ama benim internet sitem var sürekli alıcı buluyorum diyorsan beni ekleyebilirsin. Hesabı 0 dan 30 yapıp D4 yapıyorsak değmez fakat silver, gold elo hesabı D4 yapıyorsak getirisi yüksek olur. Kümem grandmaster ve daha önce bircok hesabı boostladım. Önerim şöyle olacaktır. 2 tane boostlanacak hesaptan premade girip tek maçla 2 boost atarsak sanırım verimli olur. D4 e kadar win rate %95 den az olmaz. İlgileniyorsan beni ekleyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.