Şimdi Ara

LoL bölümünün sorunu nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKinQ

    İnci üyesi olmaları neyi değiştiricek ki? Ben inciye bir üyelik açsam karakterim mi değişicek? düzgün davranmak istediğim adama düzgün davranamıcak mıyım? Şaka mısınız nesiniz ya. Irkçılık gibi birşey yapmışsınız "Onlar incici" ee ne olmuş yani. Sen de başka bi foruma üyesin veya başka bi oyun oynadın. Sana da saldıralım o zaman?
    Hani İnci üyesi olduklarına dair bir bilginiz gizli bir istihbaratınız olsa neyse, adamları kafadan sen incicisin diyip saldırıyosunuz.

    Mod olma oalyına gelince, DH'de düzenli olarak aktif olduğum zamanlar (ortalığın batmadığı ve ciddiyetin pek bozuk olmadığı zamanlardan bahsediyorum) bir bölüm açıldı ve bu adam orda paylaşım yaptı diye kimse mod yapılmadı. Söylentiler çıkmadan mod olucak kişiler zaten mod oldu. Yani kısacası birisi mod olucaksa olur, olmucaksa olmaz. Mod olsa özel güçleri olmucak arkadaşın, bu "rahatsız oluyoruz" dediğiniz arkadaşlara tavırlı bir mod olursa zaten, şikayet edilir yetkileri alınır. İşin kısası kimse "O mod olucak" diye birşey yapmaz.

    Burda çekememekten çok, biraz "fanboy" (ne dediğimi anlıyabilirsin umarım) olarak davrandığını görüyoruz, en azından benim izlenimim.

    Açık birşey söylemekte gerekirse, banlanan adamın arkasından 10 tane konu açıyosunuz, bu tarz gereksiz şeyleri siz değilde o kin duyduğunuz arkadaşlar açsa "Bölüm kirleniyor böyle şeyler açmayın" diye konular.

    2 gruba ayrılırsınız kimsenin sorunu olmaz. Ama DH bu tartışmaların yapılcağı yer değil, değildi. Başkalarını eleştirmeden ve saldırıya geçmeden önce, kendi yaptıklarımıza bir bakarsak iyi olur.



    Saçma...

    Ben eskiden adam gibi muhabbetin yapıldığı bi msn grubunda milletin birbirine şaka da olsa küfür etmelerini, dakka başı bana eski bi mevzu nedeniyle arkamdan ya da yüzüme "noob" denilmesini istemiyorum. O yüzden çıktım, Ali sen mi yazdın bunları bilmiyorum da tek taraflı düşünme. Arkadaşların belki ama ben de Emre de büyük rahatsızlık duyduk.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.