Şimdi Ara

Logiteh G19 klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yarım saat önce kutusundan çıkardım.ama bazı tuşlar çalışmıyor. c - v - z - 1 bunlar çalışmıyor.bunları kopyala yapıştır yaparak koydum.lütfen yardım edin benden kaynaklanan birşeymi ki çalıştıramıyorum.bilen olur belki.aradım aldığım yeri geri gönderin bakalım dediler.klayesi kalmış durumdayım diyebilirim.Acil yardım bekliyorum lütfen...

    Saygılarımla.
    Erdem Bayram



  • kutusuna tekrar koy yenisini iste
  • Nasıl yani boukmu demek istiyorsunuz?Zaten görüştüm kendileriyle geri gönderin bakalım dediler olmasa yenisini göndeririz dediler.Tamir ederek gönderirseniz istemiyorum dedim daha yarım saat önce aldığım bir ürünün tamir görmmüşünü istemem dedim haklısınız dediler vs.vs. konuşmamız geçti muhtemelen öyle olacak.Yanlız birde dikkatimi çekti garanti belgesi çıkmadı içerisinden ne yapmalıyım kutu hiç açılmamıştı.fatura var ama garanti belgesi yok.bunu kendilerine söylemeyi unuttum daha mnceki klavyemiv e mausumuda onlardan almıştım garanti belgesi çıkmıştı kutusundan ama bunda yok.
  • Başka yerde denermisin belki calısabilir..Calısmassa kutusuna koy yenisini iste
  • Laptopta denedim ama hine çalışmadı o tuşlar.İşletim sistemin windows 7 64bit. uyumluluğuda var yani onla alakası olacağını zannetmiyorum.Yarın kutusuna koyup göndericem galiba.
  • Göndermeden önce bence birde XP 32 Bitte bir dene ama olmaz diye düşünüyorum en iyisi sen genede dene belki olur..
  • Selamlar

    Önemli bir bilgi logitech in Türkiye'de Tamir olayını olmadığı yani tamir edecek servisinin olmadığıdır. (Ben böyle biliyorum)

    eğer tamir edildi denilirse almanızı tavsiye etmem servis harici bir yerde tamir yapılmıştır.

    ayrıca direk logitech müşteri hizmetleri ile görüşün onlar yardımcı olurlar.
    Ayrıca bende G15 var üzerine sıvı döküldü içini açarak komple yıkadım şu an çalışıyor eğer bozuksa kesinlikle tamir olma ihtimali olmayan bir sistemi var
    ince PVC tabaka var içinde PVC lerin içinden ince metal kablolar gidiyor ki tamir imkansız gibi bir şey direk değişim iste bence.

    Birde nerden almıştın aldığında kutusu açık olmamalıydı (G15 tamamen kapalıydı) göstermek için bile açmıyorlar. TR de satıcılara güven kalmadı arızalı ürünü satmış olabililer.




  • Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.Ürünü ethernal bilgisayardan aldım yani sanalmarketim.com'dan aldım.Ürünü aldığım yere gönderdim ve ürünü sahibinden.com'da ithalatçı firmaya göndermiş.Kendileri ile telefonda görüştüm bir haftaya sonuçlanma ihtimali varmış ama yılsonu malum yılbaşı tatilide vericekler bende ithalatçı firmanın telefonunu aldım yarın arayıp kendim konuşacağım durumu hakkında detaylı bilgi alacağım.

    Ürün bana geldiğinde sağlam bir şekilde kutulanmıştı ve açılmamış bir vaziyetteydi kutu ellenmemişti belliydü çünkü yapışkanlar vs.ile hep ben söktüm.ama üründe dikkatimi çeken klavyenin arkasında klavyeyi yükseltmek için açtığımız kollardan sağ tarafta olanın altında ufak bir beyaz kağıt yapıştırılmıştı ve tükenmez kalemle çizilmişti.bu dikkatimi çok çekti ama kutu ve kutu içeriği hiç açılmamış gibi duruyordu.Sadece şüphemi çeken tükenmez kalemle işaret tarzında birşey çizilmişti belli çünkü sanalmarketim.com'dan ilk defa alışveriş yapmıyorum birçok alışveriş gerçekleştridim ve hiç bir ürünün üzerinde bu tarzda işaret falan yoktu hatta daha öcneki klavye maus setimide ordan aldım ondada öyle birşey yoktu.Birde kutudan garanti belgesi çıkmadı birde o var bana sorun teşkil etmeyeceğini söylediler.faturayı fotokopi çektm ve kargo irsaliyesini de saklıyorum.Artık neye yarıyacaksa :)

    Hayırlısı neyse o olsun.Beklemekten başka yapabileceğim birşey yok. :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem_08

    Nasıl yani boukmu demek istiyorsunuz?Zaten görüştüm kendileriyle geri gönderin bakalım dediler olmasa yenisini göndeririz dediler.Tamir ederek gönderirseniz istemiyorum dedim daha yarım saat önce aldığım bir ürünün tamir görmmüşünü istemem dedim haklısınız dediler vs.vs. konuşmamız geçti muhtemelen öyle olacak.Yanlız birde dikkatimi çekti garanti belgesi çıkmadı içerisinden ne yapmalıyım kutu hiç açılmamıştı.fatura var ama garanti belgesi yok.bunu kendilerine söylemeyi unuttum daha mnceki klavyemiv e mausumuda onlardan almıştım garanti belgesi çıkmıştı kutusundan ama bunda yok.




    Bana çalışıyo gibi geldi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 29 Aralık 2009; 18:51:34 >




  • Nasıl yani çalışıyor gibi geldi derken? Tam olarak ne demek istediğinizi anlıyamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem_08

    Nasıl yani çalışıyor gibi geldi derken? Tam olarak ne demek istediğinizi anlıyamadım.



    Klavyeyle yazarken çalışmıyo dediğin tuşlara basmışsın yani...
  • Başka bir metinden kopyalayıp koyamayacağım veya başka bir bilgisayardan yada başka bir klavyeden yazamıycakmıyım dediğinize göre öyle olmalı?
  • Şöyle bir şey var ilk mesajı g19 la yazıyorum demişsin hatta çalışmayan harfleri kopyala yapıştır yaptım demişsin. Ama aynı mesajda o harfleri kullanmışsın ve hemen sonraki mesajın da da bazı yerlerde kullanmamışsın o harfleri ama bazı yerlerde kullanmışsın...

    Mesajı yazdıktan sonra tek tek o harfleri yerine kopyala yapıştır yapmış da olabilirsin tabi...
  • Bunu problem yapmalık ne var bu kadar uzadı anlıyamadım yani yalan söylüyorum diye düşünüyorsun galiba ben sadece yardım istedim yardım edende sagolsun etmeyende şuan yapabileceğm birşey yok ürünü gönderdim pazartesi veya salı günü belli olacağını söylediler bekliyorum şuanlık.
  • Ürünün yenisi gönderildi.Ürünün fabrikasyon hatası olduğu ortaya çıkmış ve yenisiyle dfeğiştirdiler...
  • pir hoca naaptın ya sen..
    arada bir basıyodur arada bir basmıyordur.. bunu neden yalan söylesinki bir insan..
    quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Şöyle bir şey var ilk mesajı g19 la yazıyorum demişsin hatta çalışmayan harfleri kopyala yapıştır yaptım demişsin. Ama aynı mesajda o harfleri kullanmışsın ve hemen sonraki mesajın da da bazı yerlerde kullanmamışsın o harfleri ama bazı yerlerde kullanmışsın...

    Mesajı yazdıktan sonra tek tek o harfleri yerine kopyala yapıştır yapmış da olabilirsin tabi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.