Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.378
Cevap
27
Favori
182.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir Vatan Bilgisayar mağazası'nın stoklarına girmesi ile birlikte ben de z623'üme kavuşmuş bulunuyorum. Kampanya dönemi olduğu için oldukça uygun fiyattan satın aldım. Aslını söylemek gerekirse, almadan önce ses kontrol düğmesindeki cızırtı söylemlerinden dolayı epey tereddüt yaşamıştım. Neyse ki zerre kadar bir problem yok. Dünden beri film ve müziklerin keyfini doyasıya yaşıyorum :) Baslar'ın en yüksek seviyelerde bile bozulmadan tok ses vermesi ve istenildiğinde uydudaki kontrol düğmesinden tamamen devre dışı bırakılabilmesi çok hoşuma gitti. Harici bir ses kartım olmadığı için Gigabyte anakartımın realtek ses sürücüsü ile birlikte kullanıyorum. Realtek'e özel bir yapılandırma gerekiyorsa tavsiyelerinizi alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıggaa

    extrem_015

    ustat ben o kabını sokersem bu alet bıdaha calsımaz .. ısıgı ben karsıdan tutarım ...saka bır yana rısklı degılmı yanı sub ı falan yanmasın..

    edifier s730 kullanıyorsun sanırım bak videosu bile var geceleri falan harika oluyor ritme göre yanıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=B5SA9gYLJx4
    risk falan yok tek yapman gereken (+)yı(+ )ya(-)yi( -) ye bağlayacaksın tamam. cihaza herhangi bir zararı olmaz,bağlayacağın
    ledler genelde 3V ile çalışır. eğer çok sayıda ledi seri/paralel kombinasyonu ile bağlarsan led başına düşen gerilimi 3-5V aralıgına getirebilirsin. tabi anfi çıkışının hangi aralıkta gerilim ürettiği de önemliki genelde 12 volt falan diye tahmin ediyorum. ledler 3V da yaklaşık 20mA akım çekerler. bu durumda led direnci 150 ohm civarı demektir. çok sayıda ledi seri bağlayınca direnç daha da artar. hoperlör direnci 8 ohm olsa, 8 ile led direncinin paraleli yaklaşık yine 8 ohm olur. o nedenle entegrene herhangi bir yüklenme yapmaz. kulakla algılayamayacağın kadar ufak ses değişmesi olabilir ama önemli değildir.

    biraz ayrıntılı oldu galiba ama dediğim gibi kesinlikle bir zarar olmaz.soracağın bişey olursa pm atabilirsin.




  • anladım hocam eyvallada hazrı satılanları var ..bana nasıp olmadı daha almak sıparıs ettık gelmedı ıptal ettım netten almısdım .. ama bırsekılde yıne bu sıstemde led gormek ısterım ... bu aralar ısden gucden pek vaktım olmuyor .. temın edebılrsem hazır kullanmayı dusunuyorum .. bakalım bos bır zaman bulursam ugrasacagım ..

    bu arada sıstemı yenı alan arkadasalr gule gule kullansınlar

    neymıss ..????

    --- z623 akarrr


    ..onboard ses kartıyla ekstra yapılacak bırsey yokk .. kulagınıza ses nasıl hos gelıyorsa tızz bass ayarlarını ona gore kullanmanız yetrlı ..




  • nigga bende x fi alacam heralde
    200 tl vereyim gitsin ya bi seferlik :D






  • DH daki 1000. msj şerefine ..







    neymişşş ???? .. z623 akar ..!!!!!




  • jakess

    ustat kararda parada senın .. ben kullanıyorum sıkıntı yasamadım .. sıstemın hakkı neyse verıyor .. tam performans kullanabılıyorsun ...
  • Bende Dün Vatandaki indirimden Faydalanarak Aldım Ve Gerçekten Paranın Hakkını Veriyor Herkese Tavsiye Ederim.
    Bide Sorum Olucak. Elimde İki Adet Philips Kule Tipi Kolon Var. Bu Kolonları Setin Anfisine Bağlayabilirmiyim
  • Millet sisteminizin sizi alıp götürmesini istiyorsanız şu sanatçının: Amethystium parçalarını dinleyin derim çok güzel parçaları var insanı resmen alıp götürüyor şans eseri radyo voyage'da denk geldi de dinledim eğer dinlemek isterseniz burdanhttp://prostopleer.com/ dinleyebilirsiniz arama yerine sanatçının ismini yazın bütün parçaları çıkıyor yalnız her defada 15 parça çalıp indirebiliyorsunuz ondan sonra modemi aç kapa yapmak gerek bilginiz olsun...
  • arkadaşlar. bu z-623 kablosuz mu? cvp larmısınız? hoparlörler arası kablo mu var yoksa kablosuz mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edifers

    Millet sisteminizin sizi alıp götürmesini istiyorsanız şu sanatçının: Amethystium parçalarını dinleyin derim çok güzel parçaları var insanı resmen alıp götürüyor şans eseri radyo voyage'da denk geldi de dinledim eğer dinlemek isterseniz burdanhttp://prostopleer.com/ dinleyebilirsiniz arama yerine sanatçının ismini yazın bütün parçaları çıkıyor yalnız her defada 15 parça çalıp indirebiliyorsunuz ondan sonra modemi aç kapa yapmak gerek bilginiz olsun...

    yarin aksam artik.bu saatte dinleyemicem :D




  • kablolu
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=otm371182&categoryId=20024667


    yukarıdakı urune tekrar sıparıs verdım ... hedıye cekım vardı bırde kargo bedavaydı .. ..bırkere vverdım gondermedıler uzun sure ıptal etmısdım.. sımdı gecıksede neredeyse bedavaya gelıyor urun beklemeye deger ..merak edıyorum nasıl olacak dıye .. elıme gecer gecmez paylasırım vıdeoları ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 31 Ocak 2012; 10:38:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıggaa

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=otm371182&categoryId=20024667


    yukarıdakı urune tekrar sıparıs verdım ... hedıye cekım vardı bırde kargo bedavaydı .. ..bırkere vverdım gondermedıler uzun sure ıptal etmısdım.. sımdı gecıksede neredeyse bedavaya gelıyor urun beklemeye deger ..merak edıyorum nasıl olacak dıye .. elıme gecer gecmez paylasırım vıdeoları ..

    Hocam hayırlı olsun bedavaya kapatmışsın işi inşallah en kısa sürede eline ulaşır...




  • eyvallah hcoma sagolasın ...
  • yapan bi resim video felan koysun arkadaş anca alım haberi var
  • forumda var yapan
    hemde z623 ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jakess

    forumda var yapan
    hemde z623 ile

    Ulaşmak lazım o arkadaşa. Bana da cazip gelmeye başladı bu iş ama ben yaparsam şerit led ile denerim.
  • Bilindiği gibi Z2300,Z623,Z5500 gibi sistemlerle özellikle Hardstyle,Gabber,Dubstep tarzı müzikler iyi gidiyor.Şu müzikte tam Logitech sistemleri canavara çevirecek cinsten inanılmaz bir bass var müzikte.
  • ya ben baslı müziklerden sıkıldım artık

    şöyle daha otantik daha egzotik ve ses akustiği olarak albenisi olan şeyler bulsak iyi olacak



    http://www.youtube.com/watch?v=foSkPjvuRv0
  • aynen bass i bende sevmiyorum.bas disindaki muzikleri paylasalim beyler.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.