Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.376
Cevap
27
Favori
182.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bendeyuzukalicam B kullanıcısına yanıt
    tükendi yazısı gözümden kaçmış gerçekten

    bossbilisimdeki fiyatı şimdi kontrol etmedim ama ambalaj eğer bana gelen ürünün ambalajı gibi ise ben satın alırdım, bana gelen üründe orjinal yeşil kutu başka bir logitech amblemli ve fabrikasyon koli bandı ile kapatılmış olarak hazırlanmıştı, söylediğim gibi ses düğmesinin sapıtması dışında bir sorun da yaşamadım, bunu da bunca yıldır düzeltmemiş logitech'e buradan selam olsun.
  • yesanin276 kullanıcısına yanıt
    Sağ hoparlöründe temassızlık olduğu için ses gidip geliyor yazmış hocam, alınmaz. Zaten sorunu yok yazsa bile güvenemem sanırım.
  • yesanin276 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama satılmış.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    1.460 lira ama internette herkes sorunlu gelirse iletişim kuramazsın, ulaşamazsın yazmış. Şikayetvar sitesinde de insanlar iade kabul etmediklerini, telefonlarını açmadıklarını ve ürünün aylarca gönderilmediğini yazmış. Başka yorumlarda binaları verilen adreste değil, firma battı kalan ürünleri elden çıkarmaya çalışıyorlar falan yazılmış o yüzden tereddütteyim. Eğer gerçekten sıfır ve orijinal ürünse alırım aslında ama çok riskli. Ambalaj bilgisi için yarın arayıp fotoğraf isteyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeyuzukalicam -- 20 Eylül 2020; 18:50:57 >
  • merhabalar z625 kullanıyorum z623 ile aynı gibi.bunlarla stereo müzik nasıl dinleniyor tv den telefondan müzik dinliyorum bi türlü stereo ses alamadım.baslar gümbür gümbür ses kalitesi çok dolgun ama müzik stereo olmayınca tadı çıkmıyor.amfi yok.bilenler cevaplarsa sevinirim.

  • rmznsvrky R kullanıcısına yanıt

    Aslında bağlamış olduğunuz çoğu cihazda stereo ses çıkışı vardır bunu daha hissetmek istiyosanız yani anlayabilmeniz için yotubede dolby sinema diye aratın çıkan videoları izleyin anlarsınız farkı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeyuzukalicam B kullanıcısına yanıt

    Doların yükselmesi dışardan gelen bütür elektronik cihazlarda malesef fiyat yükselmesi olarak karşımıza çıkıyor oyüzden bü ürünü gerçekten istiyorsanız alın ben kullanıyorum gerçekten fazlasıyla iyi bir sistem eski sistemimden sonra bu sistem boyut atlattı resmen LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak cevap için teşekkürler.Sanırım bunların içinde kaliteli dahili amfi var.Ayrıyeten avr veya stereo amfi kullanmak gerekiyor mu.Birde harici ses kartından bahsediliyor yorumlarda buna gerek varmı varsa tavsiyen olurmu.

  • 2012 yılında 250TL aldığım ses sistemidir ve yıl 2020 hala aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. şuan ki fiyatı yürekleri dağlasa bile müthiş bir ses sistemidir. Sesi sonuna kadar köklersin ama gram bozulma olmaz. Eger binanız 25 yaş civarındaysa bası köklediğinizde binayı sarsma özelliğinede sahiptir(bu bir abartı değildir.)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Damaskrov

    2012 yılında 250TL aldığım ses sistemidir ve yıl 2020 hala aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. şuan ki fiyatı yürekleri dağlasa bile müthiş bir ses sistemidir. Sesi sonuna kadar köklersin ama gram bozulma olmaz. Eger binanız 25 yaş civarındaysa bası köklediğinizde binayı sarsma özelliğinede sahiptir(bu bir abartı değildir.)

    Hocam aşırı doğru demişsin. Bende de vardı bu sistem geçen sene köye gittim 2 ay kafa dinlemeye sistemi de yanımda götürdüm. Tamamen bası açtığımda dediğiniz gibi binayı sarsıyordu.

  • Hayatımda aldığım en iyi ürünler listesinde ilk 3'te banko yer alır, Creative SB Z ses kartıyla kullanıyorum birde varın siz düşünün kaliteyi.


    İnsanlar kendini kandırıyor süslü anakartların dandik ses chipleriyle ve sıradan bol reklamlı ses sistemleriyle, bilseler ne çok şey kaçırıyorlar. LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) 

  • Z625 var daha yarıda kullanmadım okadar iyi bir sistem ceyrek ayarda bile çok etkili ses ve basları var son ses hiç denemadim çeyrekte böyleyse son ses düşünemiyorum  LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmznsvrky R kullanıcısına yanıt

    Bilgisayarda kullanıcaksanız ses kartı alınabilir ama tv de kullanıcaksanız gerek yok optik giriş yeterli tabiki kaliteli bir anfisi var cihazın ama izlediginiz film veya müzik nekadar kaliteli olursa çıkışta okadar iyi olur yani ben filimlerde blueray olmasına ozen gösteriyorum bir film 20gb o filimden aldığıniz ses deneyimini siz düşünun mpler icinde aynı şey gecerli kalite li olması lazım hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün fark ettim yıllardır z623 ve z906 kullanıyorum bunun bası çok daha kaliteli

  • makavel1 kullanıcısına yanıt

    Z623 mü daha iyi hocam z906 ile 35 watt fark var sadece basları arasında cok fark yok baktiginiz zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak** kullanıcısına yanıt

    tabiiki z623


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z623 kadar yumusak bass veren yok Logitech urunlerinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makavel1 kullanıcısına yanıt

    625 kullanıyorum optik kabloyla tv ye bağlı çeyrekte kullanıyorum baslar odayı fazlasıyla dolduruyor özellikle alt frekanslı baslarda efsane arada yarıya getiriyorum ama onda zaten durulmuyor  LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)  gercekten iyi bi sistem logitech tebrik etmek lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt

    625 ile aynı değil mi

  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.