Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.797
Cevap
80
Favori
2.200.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aeronics kullanıcısına yanıt

    Aslında sorunumun ne olduğunu bu mesaj sayesinde öğrenmiş oldum. Benim z5500'üm version 1 olarak geçen model. Yani arkası altta resmini attığım şekilde (en alttaki resim), yani soketli değil. Peki ben v2 deki gibi olmayan bir z5500'de göstermiş olduğunuz bağlantıyı nasıl yapabilirim?



     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!


     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acaba kontrol panelinin arkasından mı çıkış vereceği. Ama orada da stereo yazıyor !!!



     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • Değerli arkadaşlar, ben de yeni TV aldığımdan dolayı uyuyan Z5500'ü çalıştırmaya karar verdim. TV Philips 75PML9507. Atmos ve HDMI eARC destekli. Optik çıkış da var.


    Z5500 haliyle ATMOS desteklemiyor ancak z5500 iyi kötü işimi görür mü diye merak ediyorum. Aslında eARC bir 5.1 ses sistemi almak istedim ama konuya vakif olmadığım için öyle bir şey bulamadım.


    Sormak istediğim, Netflix olsun, torrent'ten film indirme olsun güncel filmler genelde ses sistemi ne destekliyor? Ve ne desteklerse desteklesin ben Z5500'ümden ATMOS alamasam da gerçek 5.1 alabilir miyim? Aslında demek istediğim filmin ses formatından bağımsız olarak, Z5500'ün kendi DTS ve DD özelliğinden dolayı iyi kötü kaliteli bir 5.1 çevresel deneyim alabilir miyim?


    Edit: Dolby Atmos icin bir AVR amfi almak gerekiyormus. Ben AVR alsam Z5500'ün wooferi ve uydularını kullanabilir miyim? En azından simdlik hoparlorlere para vermeden AVR ile isi cozmek istesem?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekarburak -- 2 Aralık 2022; 15:56:50 >




  •  LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
    Bu manyakligi baska yapan var mı. 😂😁😂😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engova -- 13 Aralık 2022; 18:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekarburak B kullanıcısına yanıt

    hocam kaynak 5+1 destekliyorsa alırsın ben projeksiyona bağladım disney plus harici tüm kaynaklardan neredeyse 5+1 alıyorum optikten + zaten cihaz tanıyor ya digital yazar ya da dts yazar

  • alpxtreme kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sadece stereo veriyor sesi, bunların 5.1 çıkışlılarından buldum o işimi gördü yıllar geçmesine rağmen üst düzey ses alıyorum taş gibi cihazmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emektar z5500 ün körükleri çatladığı için ve kontrol ünitesinin ara sıra açılmaması sebebiyle yeni sistem arayışına geçtim. z906 mı almalıyım yoksa başka marka model tavsiyeniz olur mu? kesinlikle ses kalitesi z5500 ü aratmamalı :) Z533 alıp sesi teneke gibi geldiği için kısa sürede elden çıkarmıştım.

  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    z906 kullanıyorum 10yıla yaklaştım,bence bu saatten sonra 5.1 ile uğraşmayın çok kaliteli soundbarlar var onlara yönelin.Ben z906 yı satmıyacam ama kesinlikle bir soundbar almayı düşünüyorum

  • Samsung Tizen 48J6270 Led TV Sahibiyim. İçindeki yazılım yetmediği için artık Android TV ye geçmem gerekiyor. Normalde film izlemek için TV nin media player ını kullanıyorum. Z5500 ses sistemim de optik çıkıştan TV ye bağlı. Film için PS3 kullandığımda ve optik çıkış direk PS3 e bağlı olduğunda TV ye göre daha kaliteli ses alıyorum. PS3 gerçek Surround etkisi oluşturabiliyor. Netflix uygulaması TV den kaynaklı olarak dolby ses üretemiyor. Nvidia Shield almak istiyorum ama optik çıkış yok. Mecburen TV üzerinden Z5500 e ses aktarmam gerekecek. Sorum şu Film izlemek için Nvidia Shield kullandığımda TV ses aktarırken ses kalitesinde kayıp oluşur mu? Sesin kalitesini Nvidia Shield mi yoksa TV mi belirleyecek. Yoksa TV sadece aktarma görevi mi üstlenecek?

  • Logitech Z5500 Anfisine Denk Bir Ev anfisi Var mı acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IYI GUNLER BENIM Z5500 EFFECT DETECTED DA KALDI GECMIYOR ARIZAYI GIDEREBILEN VARMI. HERKEZE SAGLIKLI GUNLER





  • Merhaba arkadaşlar,

    Aktif olarak kullandığım z5500 v2 sistem sıfır gibi kozmetik 10/10 , size önerim,


    Z5500 + Thx550 uydu seti ile efsane oluyor, ve daha iyisini düşünemiyorum,


    Odam 20 m2 subwoofer odanın sol ön köşesinde, köşeye 10 15cm boşluk bıraktım hava akışı için, şuan odanın heryerinde bass tonları derin ve net hissediliyor, ses kısık orta yüksek fark etmez + thx550 uydularından ciddi derecede kaliteli mid ve tizz tonları alıyorum,

    Herkese bu şekilde kullanmalarını tavsiye ederim.


    Benim kullandığım z5500 Kontrol panel ekran ledlerini yeni nesil smd led ile yeniledim, Yeni nesil ledler çok canlı + kendi uydu setinin körüklerini yeniledim orijinal yumuşak kauçuk körükler simetrik olarak değişim yaptım ses kalitesi arttı + boost +11 de kusursuz ve net ses alıyorum ama tercihim z5500 için thx550 uydu set ile kullanmak , şuan hepsine sahibim keyifle kullanıyorum, herkese tavsiye ederim.


    Benim cihaz ömürlük oldu, kafam çok rahat.


    NOT: z5500 Kendi uyduları ile film ve oyunda keyif alıyorsun tizz ihtiyacınız olmuyor, Ama müzikte tizzler düşük kalıyor keyif vermiyor o yüzden thx550 uyduları ile o olay çözülüyor, çok canlı ses alıyorsun Hİ-Fİ kalitesin de ses alıyorsun.

    Sigortayı 3 veya 4 amper ile değiştirmenizi öneririm ben 4 amper sigorta taktım.





  • Arkadaşlar merhaba. Bende 2 set z5500 var ancak 1 tanesi V1 olan trafo yanik sanırım. Yuvarlak trafo. Bildiğim kadarıyla bu trafonun 2 çıkışı var ve bir tanesi 12 volt ve digeri 18 volt. Bende 18 volttan çıkış geliyor ancak 18 volt olandan gelmiyor. Cozum tavsiyeniz var midir. Simdiden teşekkürler. Muadil bir trafo nasıl olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Daha küçük bir eve taşınacağım için ses sistemimi satmaya kadar verdim. Forumda daha önce de yazmıştım. Z5500'den dijital ses alamama sorunum var. Bunun dışında tüm hoparlörler, kontrol paneli ve subwoofer 10/10 kozmetik temizlikte. Uydularımda körük yırtılması gibi sorunlarım yok. Bu sistemi sizce kaç paraya satmalıyım?

  • bir ara forumdan bir arkadaş z5500 kolonları için hoparlör ayağı yapıp satıyordu, halen yapıyor mu acaba?


    tam yerlerine karar veremedim henüz o yüzden duvarı delmek istemiyorum şu anda, bana 4 ayak lazım şu anda, var mı tavsiyesi olan?

  • merhaba makul fiyata z5500 satan warsa mesaj atabilir mi lütfen. sahibindende yazan ütopik rakamları kıyas kabul etmediğimi belirtmek isterim. istanbuldayım.

  • "Benim kullandığım z5500 Kontrol panel ekran ledlerini yeni nesil smd led ile yeniledim,"

    demişsiniz, elinize sağlık.

    smd'leri nerede bulabiliriz, Nasıl yenilebiliriz?

  • Arkadaşlar modelden bağımsız olacak ama bir sorum var.

    Bende efsane Logitech X-540 5+1 ses sistemi var, 5 yıl önce evi taşırken ilginç bir şekilde hoparlörlerden ikisi -kırmızı ve beyaz girişli olanlar- kayboldu. Birisi sağ ön, diğeri sağ arka.


    Benim sorum şu; logitech markalı olup farklı modele ait kırmızı veya beyaz girişli hoparlör alsam sistemden ses alabilir miyim? Farklı marka da olsa aynı işi görür mü?

  • altayayhan kullanıcısına yanıt

    VAR MI ARKADAŞLAR BUNA Bİ ÇÖZÜM

  • @HexfeT görürse cevap yazacaktır.

  • 
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.