Şimdi Ara

Logitech Z Cinema, PC Sesini Yüksek Performanslı Sinema Sesine Dönüştürüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech Z Cinema, PC Sesini Yüksek Performanslı Sinema Sesine Dönüştürüyor!

     

    Logitech Z Cinéma Gelişmiş Surround Sound''la Üç Yükselticili (Three-Amplifier) Tasarımı Dinamik 2.1 Sistemde Buluşturuyor!

     

    Logitech, bilgisayarı eğlence uygulamalarının temel kaynağı olarak kullanan milyonlarca insanın ihtiyacını karşılamak üzere Logitech® Z Cinéma Advanced Surround Sound System''ı piyasaya çıkardı. Logitech Z Cinéma hoparlör sistemi diyalogları, semfonik film soundtrack''lerini, yüksek oyun sesini ve düşük çevre sesini doğru bir şekilde yeniden üreterek PC sesini, yüksek performanslı sinema sesine dönüştürüyor.

    Windows® Media Center için mükemmel bir çözüm olan Logitech Z Cinéma Advanced Surround Sound System SRS™ TruSurround HD™ özelliğine sahip. Hoparlör bu özellikleriyle arka hoparlörlere ihtiyaç duymadan eşsiz three-amplifier tasarımı, two-way uydu hoparlörleri ve 8 inç''lik subwoofer ile surround sound deneyimi yaşatıyor.

    Logitech Ses Birimi Ürün Pazarlama Direktörü Tim Leehane  ürünle ilgili şunları söylüyor ''İnsanlar film ve TV izlemek ve müzik dinlemek için bilgisayar kullanmayı tercih ediyor. Ancak çoğu insan PC hoparlörleri için geliştirilmiş surround sound hoparlörlerinin yol açtığı karmaşıklıktan rahatsız oluyor. Logitech Z Cinéma hoparlör sistemi mükemmel ses kalitesi ve PC''den surround sound deneyimi sunarken, arka hoparlörleri kurma sıkıntısına son veriyor. Diğer hoparlörler ile Logitech Z Cinéma arasındaki fark oldukça etkileyici. İnsanların bu ürüne beğeneceğinden eminiz."

    Z Cinéma hoparlör sisteminin görüntüsü de sunduğu ses kadar iyi. Çarpıcı piyano siyahı ve gümüş renkli tasarımıyla sade minimalist bir profile sahip olan ürün, tüm ev ve ofisler için şık bir aksesuar.

    Arka Hoparlör Olmadan Surround Sound Deneyimi Yaşayın

    Yüksek performanslı ses sunarken yerden de tasarruf eden Z Cinéma hoparlör sistemi SRS TruSurround HD özelliğini kullanıyor; bu özellik ile insanlar arka hoparlörlere ihtiyaç duymadan surround sound ve zengin film diyaloglarını doya doya dinleyebilecekler. Sadece iki adet uydu hoparlör ve bir subwoofer kullanan SRS TruSurround HD, seslerin net ve anlaşılabilir olmasını sağlamak için merkez kanaldaki diyalogları geliştirirken maksimum gerçeklik ve eğlence için dinleyiciye geniş ''sweet spot" sunuyor.

    Eşsiz Üç Yükselticili (Three-Amplifier) Tasarım

    Herhangi lüks bir stereo hoparlörün sunduğu tasarıma sahip Z Cinéma hoparlör, masaüstü ortamı için daha doğal ve dengeli bir ses deneyimi yaratmak için melez amplifikasyon (hybrid amplification) kullanıyor. 180-watt (RMS) güce sahip Z Cinéma hoparlör sistemi dijital crossover equalizer özelliğine sahip kaliteli üç yükselticili bir dizayn sunuyor.  Hybrid Class D ve Class AB yükselticilerini kullanan Z Cinéma hoparlör sistemi doğru bir şekilde yüksek, orta ve düşük frekansları yeniden üretiyor. Her bir yükseltici, bağımsız ve dijital olarak eşitlenmiş bir sinyal sunarak bozulmayı en aza indiriyor ve geniş bir ses alanı yaratıyor. Sonuç olarak Z Cinéma hoparlör sisteminin sunduğu kristal netliğinde ses sayesinde insanlar nerede oturduklarının bir önemi olmadan eğlence uygulamalarının tadını çıkarabilir.  

    Logitech yüksek performanslı dinleme deneyimini daha da geliştirmek üzere sadece akustik ölçüler kullanan hoparlörlerden, daha az bozulmaya yol açan bir sürücü dizisi tasarlamak için laser ayarlama sistemini kullandı. Sonuç olarak bir inçlik textile dome tweeterlar, üç inçlik ventilated midwooferlar ve sekiz inçlik long-throw subwoofer daha doğru frekans yanıtı, detay ve netlik sunuyor.  

    USB Dijital Ses

    Tek bir USB kablosu 24-bit çözünürlük ile temiz bir dijital ses sinyali sunarak bilgiler taşınırken sesteki bozulmanın en düşük seviyede olmasını sağlar. USB ile insanlar sistemi kolayca kurabilirler.  USB kullanıldığı için PC ses kartına da ihtiyaç duyulmaz; bu da demek oluyor ki Z Cinéma hoparlör sistemi tüm PC ve laptop bilgisayarlar için zengin bir ses deneyimi yaşatabilir. Z Cinéma hoparlörleri tüm bilgisayar modelleri için hi-fi (high-fidelity) ses sunar.

    Z Cinéma hoparlörleri aynı zamanda tek başınıza müzik dinlemenize imkan veren kullanışlı bir kulaklık jakına ve hoparlörün MP3 çalarlara ve diğer ses cihazlarına bağlanmasını sağlayan 3.5 mm''lik yedek girişe sahip.

     

     

     

    Media Center Kumandası

    Z Cinéma hoparlör sistemi PC eğlencesi için uzaktan kumandaya ait işlevselliğin tüm avantajlarını sunan güçlü bir Media Center kumandasına sahip.   Windows® Media Center tuşu ve kumanda İnternet radyosu ve müzik listeleri gibi dijital medya uygulamalarını kolayca kontrol etmesini sağlıyor. Kullanışlı kaydırma tekerleği insanların TV programları, video klipler, İnternet radyosu, albümler, sanatçılar ve dijital medyaya yönelik diğer uygulamalar arasında dolaşmasına imkan veriyor.

    Logitech hakkında

    Logitech, PC navigasyonu, İnternet iletişimi, dijital müzik, ev eğlence kontrolü ile oyun ve kablosuz cihazlar alanında yeniliklere öncülük ederek kişisel çevrebirimler üreten dünya lideri bir şirkettir. 1981''de kurulan Logitech International, hisseleri SWX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market (LOGI)''da işlem gören halka açık bir İsviçre şirketidir. 

     

    Ürünün fiyatı: 569 $ + KDV








  • ürün çok güzel görünüyor,bahsedilen özelliklerde güzel yalnız bu fiyata işi zor
  • YUH BEEE O NE FİYAT ÖYLE... LOGİTECH YAPINCA GÜZEL YAPIYO DA BU FİYAT ÇOK FAZLA AMA
  • Ürünün fiyatı: 569 $ + KDV

    oha! tamam anladık iyi bir ürün ama logitech de abartmış artık
  • o nası fiyat bende z5500 var gene ozaman z 5500 e devam aynı paraya yarı performans alacağıma z5500 le gene 2 misli alınır
  • quote:

    mehmet328

    Tarih 18 Mayıs 2008; 11:06:18

    o nası fiyat bende z5500 var gene ozaman z 5500 e devam aynı paraya yarı performans alacağıma z5500 le gene 2 misli alınır


    Dogru
  • Ben de GG'de gezinirken gördüm az önce. Bu fiyata sadece gülünür.
  • konuyu tekrar gördüm hala bakıp bakıp gülüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.