Şimdi Ara

Logitech x540 + Creative Audigy 2zs + Playvision Digital Sound Decoder Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben bu ses sistemine sahibim. Dün Playvision digital ses çözücü aldım, yönergeleri uygulyarak doğru bi şekilde bağladım. Ses falan geliyor fakat, dts ve dolby sesleri çözemiyor. Bu sorun neyden kaynaklanabilir bilmiyorum, bilgili olan arkadaşların yardımı bekliyorum. Codeclerle herhangi bi alakası olabilir mi? Dts ses almak için ne yapmam lazım?
    Bir de bu sistemin aynısından alan arkadaşımda, ses kalitesi ve ses yüksekliği müthiş derecede arttı. Yani benim %50 da dinlediğim şeyi %20 de aynı ses yüksekliğiyle dinliyor. Bende bu da olmadı.



  • Aldığınız ses çözücü ne işe yarar bilmiyorum.Ama bilgisayarda dts ses almak için yazılımsal olarak gerekli codecleri elbette yüklemek gerekir.
  • Kardeş playvision decoderle ilgili aşağıdaki linkin son mesajındaki ayarları bir incele. Pc de ve kullandığın player yazılımı ile ilgili DTS passthrough ayarlarını yapman lazım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_36722442/mpage_7/key_/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madcom

    Kardeş playvision decoderle ilgili aşağıdaki linkin son mesajındaki ayarları bir incele. Pc de ve kullandığın player yazılımı ile ilgili DTS passthrough ayarlarını yapman lazım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_36722442/mpage_7/key_/tm.htm

    Yok kardeşim problemin çözümüne etkisi olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.