Şimdi Ara

Logitech Wave vs. Microsoft Ergonomic 4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu iki klavye arasında düşünmekteyim. Logitech Wave kablolu ve Microsoft Natural Ergonomic 4000. Forumda ilgili bi konu bulamadım.

    Microsofttaki enterın küçük olması konusunu görmezden gelirsek(Şu anda kullandığım A4Techde de küçük çünkü) hangisini tercih etmek gerek?

    Microsoft:
    http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/klavyevefare/productdetails.aspx?pid=043
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-ergonomik-klavye-4000-b2m-00021/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd6365#tablnk

    Logitech:

    http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=roeu,en
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/9349

    Bu arada bir yere gerçek ergonomik klavye V şeklinde olur şeklinde bir şeyler okumuştum. Wave konusunda şüphe uyandırdı bu da bende. Çünkü V şeklinde değil harflerin dizilimi. Ve aslına bakarsanız biraz alçak tuşlar daha iyi olmaz mı?

    Teşekkürler şimdiden, mouse için sonra tekrar görüşürüz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanCleef -- 12 Haziran 2009; 1:49:18 >







  • MS'inkinde tuş büyüklükleridne, tuşların çalışmasında ve üstleridneki harf ve rakamların uzun süre dayanmaması gibi problemler var. Wave'de driverları yüzünden bir kaç kötü yorum almış. Gerçi geçen seneye ait yorumlar, büyük ihtimalle düzeltilmiştir. Seçim sana kalmış. İki klavye de güzel gözüküyor. Ayrıca wavele ilgili forumda bir konu başlığı olacaktı. Aldığın ürünle ilgili yapacağın incelemeyi de dört gözle bekliyorum
  • Hehe sağol çok.

    Wave ile ilgili başlığı takip ediyorum. Microsoft un bu modeliyle ilgili pek bi yazı bulamamıştım. Gönlüm zaten Wave den yana benim de sanırım. Pek güzel görünüyor. Microsoft ismi geçen bişey almak davaya ihanet etmek gibi geliyor :) Zaten gereğinden fazla Microsoft imzalı şey kullanıyoruz. İncelemeye gelince: Başla bir arkadaş yapmıştı diye hatırlıyorum inceleme. Kablosuzu için.

    Başka bir kaç ürün inceleme göndermek istiyorum aslında ama vakit bulamıyorum. İşalla diyelim :)

    Bu arada mavide oldukça uygun fiyatta şu anda.
  • MS'e "Bozuk bir saat bile günde iki kere doğru zamanı gösterir" mantığıyla bakmak lazım. Ara ara iyi şeyler de çıkarmıyor değil. Mesela şuan G7 mouseum bozulduğu için kullandığım eski MS mouse 6 yıllık ve hala sorunsuz çalışıyor
  • wave kablolu modeline zamanında 99 ytl bayılıp 4 ay sonunda üzerindeki w s d tuslarının yazısının silinmesi ile başlayıp tuşların ilk günkü hassasiyetinden 180 derece dönüş yaparak cok sıradanlaştığını gözlerimle gören biri olarak alacaksan class b olmamasına dikkat etmeni söylerim nerden alacaksan klavyenin altına bir baksınlar. orda yazar sınıfı kullanılan malzeme kalitesini gösteriyor malum 3. dünya ülkesiyiz. ben eski microsoft klavyeme döndüm su an toplamda 2,5 yılını dolduracak sırdan bildiğiniz microsoft multimedia keyboard 1.0a ya tuşlar hala ilk günkü gibi en ufak bir silinmede yok wave beni felç etti bilginiz olsun.
  • :) Harika Wave almaya karar vermiştim, mouse ararken bunu gördüğüm iyi oldu en sonunda vazgeçicem böyle giderse. Sinirim bozuldu sabahtan beri. Teşekkürler öneri için.
  • O sinir bozukluğunu bir de bana sor. 3 haftadır hala bi mouse karar veremedim. Her markanın özellik olarak çok güzel olan modellerinde uyuz uyuz sorunlar var. Birine karar veriyorsun bir problemi çıkıyor, başka birine karar veriyorsun onda apayrı bir problem çıkıyor. Tüm markalara
  • Altta mouse maceramı görebilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_32288459/tm.htm :)

    Yeterli çeşit olsaydı Mavide bugüne almıştım. Ya mavideki logitech MX400 ü alacağım ya da ordan almaktan vazgeçip A4 TECH XL-750F bulucam daha sonra. Ama yok yani bu saçmalık. Bi tane alıp geçmek lazım. Allahın mouse bu araba almıyoruz. Klavyeyi de Wave alıp geçiyorum. Bi yerlerinde bişey çıkarsa alacağım yerin kafasına atarım artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.