Şimdi Ara

Logitech, Üstün Oto-Focus Teknolojisine ve Carl Zeiss Lenslerine Sahip İlk Mac Uyumlu Webcam’ini Piyasaya Sundu…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Logitech, Üstün Oto-Focus Teknolojisine ve Carl Zeiss Lenslerine Sahip İlk Mac Uyumlu Webcam''ini Piyasaya Sundu…

     

    Logitech QuickCam Vision Pro for Mac

     mükemmel görüntü detayının yanı sıra  iChat ve Skype ile sıra dışı bir görüntülü konuşma deneyimi sunuyor..

     

     

    Dünyanın önde gelen webcam üreticisi Logitech, sevdiklerinize yakın olmanızı sağlayacak, Carl Zeiss optiklerine ve üstün oto-fokus teknolojisine sahip ilk Mac uyumlu webcam ''Logitech® QuickCam® Vision Pro for Mac"i piyasaya sundu. Logitech''in yeni webcam''i kullanıcısına; mükemmel görüntü detayı ve netliğin yanında, iChat ve Skype üzerinden görüntülü konuşma deneyimi de sunuyor.   

    Logitech İnternet İletişim Birimi Başkan yardımcısı Genel Müdür ve Başkan Yardımcısı Gina Clark ''Mac bilgisayarlar için geliştirilen bu yeni webcamle, görüntülü konuşma deneyiminizi zenginleştirmek için en gelişmiş teknolojilerimizi bir araya getirdik. Bu webcamde kullanılan lensler ve oto-fokus özelliği, sensör ve ışıklandırma yazılımıyla mükemmel görüntüler yaratmak mümkün. Daha önce ayrı ya da entegre ne kullanmış olursanız olun, bu yeni webcam sizi şaşırtacak." 

    Mükemmel görüntü detayı ve netlik sunmak için Logitech QuickCam Vision Pro Webcam for Mac, Logitech''in üstün oto-fokus teknolojisini, Carl Zeiss optikleriyle bir araya getiriyor. Logitech''in yeni webcam''i, oto-fokus sistemi için ''Stepper motor" yerine ''Voice coil motor"a sahip. Yani voice coil motor özelliği Logitech QuickCam Vision Pro Webcam for Mac''in kamerasının birçok fokus noktasına sahip olmasını sağlarken, kullanıcılar farklı odak noktalarında rahatlıkla dolaşabiliyor.  Webcam hızlı ve akıcı bir odaklanma sunuyor; kamera lenslerinden 10 cm uzaklıktaki en yakın çekimlerde bile görüntüler rahatlıkla yakalanabiliyor. Logitech''in oto-fokus sistemi, görüntü keskinliklerindeki değişiklikleri telafi ederken, görüntüleri 3 saniyeden kısa bir sürede tekrar odaklayabiliyor. Logitech''in bu webcam''de kompakt ve hafif bir tasarımda, müthiş bir keskinlik sunmak için dünyaca ünlü Zeiss tasarım ve üretim standartalarını kullanıyor.  

    Logitech QuickCam Vision Pro webcam for Mac, 2-megapixel sensör sayesinde, yüksek çözünürlükte görüntüleri bile yakalıyor. Logitech''in RightLight™2 Teknolojisi ise webcam''in karanlık ya da zor ışıklandırma ortamlarına uyum sağlamasını sağlıyor.

    Mac bilgisayarlar için geliştirilmiş bir deneyim

    Logitech''in yeni webcami, iChat ya da Skype ile kullanıldığında, saniyede 30 kareye kadar VGA-kalitesinde görüntü deneyimi sunuyor. Bu görüntüler, diğer video görüşme çözümlerinden dört kat daha keskin ve iki kat daha yumuşak.

    Logitech''in bu yeni webcami, hiçbir yazılıma gerek duymadan çalışıyor. QuickCam Vision Pro''nun sunduğu 720 pixel (720x960) yüksek çözünürlüklü video formatı sayesinde keskin video klipler çekebilirsiniz.

    Mac bilgisayarların tasarımını tamamlayan bu yeni webcam, etkileyici bir görünüme sahip entegre gümüş mikrofonuyla siyah-gümüş bir profil sunuyor.

    Fiyat ve piyasaya sunulma: Henüz belirlenmedi.

    Logitech hakkında

    Logitech, PC navigasyonu, İnternet iletişimi, dijital müzik, ev eğlence kontrolü ile oyun ve kablosuz cihazlar alanında yeniliklere öncülük ederek kişisel çevrebirimler üreten dünya lideri bir şirkettir. 1981''de kurulan Logitech International, hisseleri SWX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market (LOGI)''da işlem gören halka açık bir İsviçre şirketidir. 

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.