Şimdi Ara

Logitech TV Cam HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika ile ayni anda Turkiye pazarinda. Ayrica henuz Avrupa'da Isvicre ve Turkiye disinda baska bir ulkede satisa sunulmadi. Eminim Turk kullanicilarinin cok ilgisini cekecek.

    Ayrintili bilgi icin:http://www.logitech.com/tr-tr/webcam-communications/webcams/tvcam-hd


    Skype™ - artık televizyonunuzda
    Logitech TV Cam HD - görüntülü arama yapmanın en doğal yolu. En önemli kişilere bağlandığınızda size ve ailenize gezinme özgürlüğü tanır. Arkadaşlarınız ve aileniz sizin yanınızdaymış gibi hisseder. İlişkiler sizin onlara verdiğiniz önem kadar önemlidir. Logitech TV Cam HD ile gündelik anları paylaşarak ilişkilerinizi daha zengin, daha güçlü ve daha hareketli hale getirin.


    HDMI® özellikli herhangi bir HDTV'de kullanılmaya hazır
    Logitech TV Cam HD, HDMI bağlantısı olan büyük ekranlı televizyonunuza (HDMI bağlantılı herhangi bir marka) kolaylıkla bağlanır ve çalışmaya başlar. Sizin gereksinimleriniz göz önünde bulundurularak tasarlanan Logitech TV Cam HD klipsli tasarımı herhangi bir HDTV'nin üzerine sıkıca sabitlenebilir, isterseniz kamerayı duvara da monte edebilirsiniz. İhtiyacınız olan şey sadece bir HDMI bağlantı noktası ve Wi-Fi® ya da Ethernet Internet bağlantısıdır. Diğer her şey zaten kutunun içindedir!


    Skype™ üzerindeki herkese bağlanın
    Skype üründe yerleşiktir, bir bilgisayara bağlanmanız veya yazılım yüklemeniz gerekmez. Skype hesapları varsa onları akıllı telefonlarından, dizüstü bilgisayarlarından, TV'lerinden ya da tablet bilgisayarlarından arayabilirsiniz. TV'nizde Skype oturumunuzu açın ya da yeni bir hesap oluşturun. Mevcut Skype hesabınıza erişeceğiniz için, Skype rehberiniz sadece bir tıklatma uzağınızda. Skype Sertifikası ile mümkün olan en iyi Skype arama deneyimini size sunuyoruz


    Televizyonunuz açık ya da kapalı olduğunda uyarı verir
    Yerleşik zil, TV'niz ister açık ister kapalı olsun biri sizi aradığınızda size bildirir. Evde kimse yoksa sesli posta vardır*. Özel güç kaynağı ile her zaman hazır. Artık hiçbir bağlantı şansını kaçırmayacaksınız.

    Net, tüm oda görünümü
    Geniş açılı HD tüm aileyi görüntülü aramaya dahil eder ve büyük babalardan torunlara herkesin etrafta doğal şekilde hareket edebilmesini sağlar.


    Daha net görüntü; aynı odadaymışsınız gibi hissedeceksiniz.
    Logitech yüksek kaliteli görüntü mirasına sahiptir. Kristal netliğinde, HD 720p, Logitech Fluid Crystal™ Teknolojisi ve Carl Zeiss® optikleri daha net görüntü sağlar. Şu an Carl Zeiss teknolojisini kullanan tek TV kamerasıyız ve tasarladığımız hassas cam bileşenli lensler ile gurur duyuyoruz. Bunların hepsini size istediğiniz ve hakettiğiniz daha net, canlı, kusursuz görüntüleri sağlamak için yapıyoruz.


    Hiçbir şey kaçırmamak için yakınlaştırın
    Nereye yakınlaştırma yapacağınızın denetimi elinizin altında; lense dokunmanız veya lensi hareket ettirmeniz gerekmez. 2x yakınlaştırma ile odanın her yerine odaklanabilirsiniz. Uzaktan kumanda dijital tuş takımı ok düğmeleri ile dijital pan ve yakınlaştırma; lensi sola, sağa, yukarı ve aşağı doğru hareket ettirin. Kızınızın yaptığı komik suratı veya oğlunuzun çılgın saç kesimini gösterin; yakın ve kişisel.


    Düşük ışık koşullarında da çalışır
    Oturma odalarının genellikle çok aydınlık olmadığının farkındayız. Daha önceki aydınlatma iyileştirme çalışmalarımızla desteklenmiş şekilde, karanlık veya düşük aydınlatmalı ortamlarda bile bazı önemli yüz detaylarını görebilirsiniz. Bu yüzden bizim düşük aydınlatma performansımız sınıfının en iyisidir. Ayrıca, güçlü görüntü işlemcilerimiz (televizyon endüstrisinden alınan) size parlak ve net görüntüler sağlar; sevdiklerinizi full HD kalitesinde görebilirsiniz.


    Kaliteli ses - geniş alanlarda bile
    Görüntülü aramaların çok iyi ses özellikleri gerektirdiğinin farkındayız. Bu nedenle Logitech TV Cam HD'de yüksek kalitede dört mikrofon bulunur; böylece en geniş oturma odalarında bile birinci sınıf ses elde edersiniz. Mikrofon aralıklandırma tasarımımız, kameranın ön tarafından en iyi ses alımını sağlamak üzere hava akışına izin verir. Hüzmeleme ve tek yönde toplama teknolojileri ile mikrofonlarımız ortam gürültüsünü, duvarlardan yansıyan sesleri ve televizyon hoparlörlerinizden gelebilecek istenmeyen sesleri azaltacak şekilde optimize edilmiştir. Yüksek kaliteli dört mikrofon son derece hassastır.


    Kullanımı kolay uzaktan kumanda
    Logitech TV Cam HD televizyonunuzu mükemmel şekilde tamamlar; uzaktan kumandadaki minimum sayıdaki düğmeler çağrıları yanıtlamayı, kişilerinize erişmeyi ve tanıdık Skype™ kullanıcı arayüzünde gezinmeyi kolaylaştırır. Tasarım anlayışımız basitlikten yanadır; ailedeki herkesin Logitech TV Cam HD'yi kullanmasını kolaylaştırmak istiyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.