Şimdi Ara

LOGITECH’TEN KABLOSUZ YARIŞ KEYFİ DRIVING FORCE WIRELESS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

     

     

    LOGITECH''TEN KABLOSUZ YARIŞ KEYFİ DRIVING FORCE WIRELESS

     

     

    Logitech''in PS3 için geliştirdiği kablosuz yeni yarış direksiyonu Driving Force Wireless Force Feedback

     tek parçadan oluşan tasarımı, ayarlanabilir direksiyon mesafesi, entegre gaz ve fren kontrolleriyle kablosuz  yarış keyfi sunuyor!

     

    Force feedback teknolojisinde lider markası Logitech, yeni yarış direksiyonu Driving Force Wireles''ı piyasaya sundu. Driving Force Wireles ile oyun oynamak için salonunuzu yeniden düzenlemenize gerek yok. Force feedback özelliğiyle Driving Force Wireless, size, gerçekçi yarış deneyimini evinizin her yererinde yaşatıyor. Kurulumu ve kaldırması kolay olan bu direksiyonu, belli bir noktaya bağlı kalmadan istediğiniz mesafeye ayarlayarak, yarışın tadını çıkartabiliyorsunuz. Böylece ister koltukta, sandalyede, isterseniz yerde force feedback özelliğinin sunduğu sıra dışı sürüş gerçekliğini hissedebilirsiniz.

    Logitech oyun ürünleri pazarlama direktörü Ruben Mookerjee yeni ürünle ilgili ''Sıradan bir oyun kontrol cihazı size gerçekçi yarış deneyimini yaşatmaz. Bu yüzden çoğu oyun tutkunlarının evinde karmaşık simülatörler bulunur.  Driving Force Wireless ise force feedback özelliği ile size mükemmel bir yarış deneyimi sunar. Tek parça tasarıma sahip bu ürünü kurmak ve kaldırmak çok kolay. Böylelikle salonunuzdaki kablo karmaşasını önleyebilirsiniz. " dedi.

    Tek parça rahatlığı

    Gaz, fren, vites kontrolleri ve menü navigasyonu gibi ihtiyacınız olan her şey Driving Force Wireless''ın tek parça tasarımında. 2.4 GHz kablosuz teknolojiyi kullanan ürün 10 metre mesafede dahi kullanılabiliyor. Konsol kablosu kullanmayan Driving Force Wireless, tüm bu özellikleriyle yarış deneyiminize rahatlık da kazandırıyor. Yarışa başlamak için, USB alıcısını ve güç kablosunu direksiyona bağlayın, oyun ayarlarını yapın, direksiyon mesafesini ayarlayın ve yarışın başlamasını bekleyin. Direksiyonu hiçbir yere monte etmeden kullanabilirsiniz. Direksiyonu kaldırmak istediğiniz zaman ise uygun bir bölmeye saklayabilirsiniz.

    Logitech Force Feedback Teknolojisi Hakkında: Driving Force Wireless, Logitech''in force feedback özelliğine sahip piyasaya çıkardığı en yeni direksiyon. Bir yarış oyunu oynarken, sıradan kontrol cihazları size yeterli heyecanı yaşatmaz. Darbeler, çarpışmalar, traksiyon kaybı; force feedback teknolojisinde gerçekçi oyunlar oynamanızı sağlar. Force feedback özelliğine sahip ilk ürününü 1998 yılında tanıtan Logitech''te 18 farklı force feedback direksiyon modeli var.  Firma 5 milyonuncu force feedback özelliğine sahip ürününü de piyasaya sundu.

    100''ün üzerinde yarış oyunu markası, Logitech force feedback teknolojisini destekliyor. Ayrıca 80''in üzerinde PlayStation2 ve PLAYSTATION3 oyunu da Logitech''in özel force feedback teknolojisini destekliyor.

    Force feedback; vibration feedback ya da rumble teknolojisinin aksine, keskin ve dokunsal (taktil) bir feedback (geri bildirim) yaratarak oyundaki tüm hareketlerin hissedilmesini sağlar.  Gelişmiş yazılım ve elektronik özellikler kullanan force feedback teknolojisi, direksiyonun ya da joystick''in, dış güçlere maruz kalmışçasına hareket etmesini sağlıyor.

    Ürün Eylül ayında Türkiye''de olacaktır.
    Logitech hakkında

    Logitech, PC navigasyonu, İnternet iletişimi, dijital müzik, ev eğlence kontrolü ile oyun ve kablosuz cihazlar alanında yeniliklere öncülük ederek kişisel çevrebirimler üreten dünya lideri bir şirkettir. 1981''de kurulan Logitech International, hisseleri SWX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market (LOGI)''da işlem gören halka açık bir İsviçre şirketidir. 








  • tasarımı kötü bea g25 ten sonra bunlar çekici gelmiyo
  • tasarımı iyi bence ama ben resimde vites topuzunu göremedim.
    vites topuzu yoksa bunun neresi gerçekçi yarış keyfi olabilir ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.