Şimdi Ara

LOGITECH’TEN BABALARA EN GÜZEL HEDİYE ”KONFOR”...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

     

     

     

    LOGITECH''TEN BABALARA EN GÜZEL HEDİYE "KONFOR"...

     

    Logitech notebook aksesuarları, notebook''unu elinden düşürmeyen babalar için ideal hediye alternatifleri sunuyor. Notebook''a PC konforu yaşatan Alto, onu profesyonel bir müzik setine dönüştüren Audio Hub ya da geleneksel notebook çantalarından farklı, daha şık ve esnek bir kullanım sunan Logitech Kinetik notebook çantaları, ''Notebook''um olmadan asla" diyen babanızın hayatını kolaylaştıracak.

     

    Logitech Alto Entegre klavyeye sahip notebook standı, notebooklara masaüstü PC özelliği kazandırıyor.

     

    Notebook başında çok fazla vakit geçiren ve PC konforunu arayan babalar için en doğru hediye alternatifi Logiech''in  klavyeli notebook yükseltici standı Alto. Logitech Alto, notebook ekranını göz hizasına göre ayarlayıp, kullanıcıları dar notebook klavyelerinin yaşadığı zorluklardan kurtarıyor. Logitech Alto Cordless''ın kurulumu 30 saniyeden kısa sürüyor. Bu işlem bir notebook PC''sini standın üzerine yerleştirip USB kablosuna takmak kadar basit. Cihazı klavyeden çıkarmak da aynı şekilde kolay. Alto siyah yüzeyiyle, turuncu arkadan aydınlatmalı ikonlara sahip parlak siyah paneliyle şık bir notebook deneyimi sunuyor. Klavye ayrıca tek-dokunuşla medya ve ses kontrolü bulunuyor, diğer hızlı erişim tuşlarıyla favori uygulamalara, dosyalara ve web sayfalarına da ulaşabiliyorsunuz.

     

    Logitech Alto serisindeki Alto Express ve Alto Connect ile gördüğü yakın ilgiden sonra, seriye önce kablosuz Alto Cordless''ı, daha sonra da Alto Cordless Türkçe''yi ekledi.

     

    Alto Express Satış Fiyatı                                         : $24 + KDV :

    Alto Connect Satış Fiyatı                                        : $69 + KDV 

    Alto Cordless (Türkçe) Satış Fiyatı                        : $126 + KDV 

    $132,80

    Logitech AudioHub; Başarılı, Kompak Bir Tasarımla Olağanüstü Sesi buluşturuyor...

    Logitech''in, başarılı bir tasarımda olağanüstü ses sunan notebook speaker''ı Logitech AudioHub, müzikzever babaların yanlarından ayırmak istemeyecekleri bir ürün. Şık ve tek parçadan oluşan Logitech AudioHub, babaların müzik dinleme deneyimlerini zenginleştiriyor.

     

    Notebook kullanıcılarına olağanüstü dijital bir ses deneyimi sunan AudioHub hoparlör sistemi, ayarlanabilir yükses ve düşük sesi dengeleyen entegre subwoofer''a sahip tek parça ve üç bölmeden oluşuyor. Kullanışlı ''Mute" butonu, entegre USB hub''ın gücünü kesmeden sesi kapatıyor. AudioHub, 3 adet yerleşik Hi-Speed USB porta da sahip. Bu özelliği sayesinde ürünü kullananlar, notebook bilgisayarlarını yanlarında taşımak istediği zaman bilgisayara takılı USB kablosunu kolayca çıkarıp kurulumu kaldırabiliyorlar.

     

    AudioHub Satış Fiyatı                     : $132 + KDV 

     

     

    Logitech Kinetik Notebook Çantaları – Taşınabilirlik İçin

    Logitech''in iki gelişmiş notebook çantası Logitech Kinetik 15.4 Backpack ve Logitech  Kinetik 15.4 Briefcase,  geleneksel notebook çantalarından daha şık ve esnek bir kullanım sunuyor. Kinetik 15.4 Backpack ve Kinetik 15.4 Briefcase''in sahip olduğu exo-shell yüzey, laptop''ın zarar görmesini engellerken, konturlu arka panel laptop''ın arka kısmını koruyor. Eşsiz bölmeli bir tasarım diğer cihazlar için alan sağlarken, onlara hızlı ve kolay ulaşım imkanı da sunuyor. Hafif, dayanıklı malzemeden üretilen bu notebook çantalarının taşıması da kolay

     

    Kinetik 15.4'' Mobile Briefcase Satış Fiyatı                      : $73+ KDV 

    Kinetik 15.4'' Mobile Backpack Satış Fiyatı                      : $73+ KDV 

     

     

    Logitech hakkında

    Logitech, PC navigasyonu, İnternet iletişimi, dijital müzik, ev eğlence kontrolü ile oyun ve kablosuz cihazlar alanında yeniliklere öncülük ederek kişisel çevrebirimler üreten dünya lideri bir şirkettir. 1981''de kurulan Logitech International, hisseleri SWX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market (LOGI)''da işlem gören halka açık bir İsviçre şirketidir. 

     

     








  • Çanta çok güzelmiş.
  • Logitech den babasının klavyesine meşrubat dökülüp tuş takımı çalışmayan kişilere sunulmuş bir hizmete benziyor

    Şaka bi yana, hoş güzel tamam da, fiyatı biraz fazla malesef.
  • en uygun çanta olur ayıptır söylemesi böyle bi ilana ihtiyaç varmı
  • babalar günü öss ye geliyo eğer o gün babayı almazsam kesin alırım bunu
  • ilk baştaki very nice
  • Kinetik 15.4'' Mobile Briefcase
    nereden temin edebilirim ?
  • Yeni cantalar cıkardımı acaba logitech hastası olarak cantasından almak istiyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.