Şimdi Ara

Logitech portatif speaker mm50 hepsiburada.com’da sadece 99 Dolar’a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HEPSİBURADA.COM ve LOGITECH ORTAK YAPIM:

    Logitech portatif speaker mm50 hepsiburada.com''da sadece 99 Dolar''a

     

    Dünyanın lider bilgisayar aksesuarları markası Logitech, Türkiye''nin en büyük online alışveriş merkezi hepsiburada.com ile birlikte müthiş bir bahar kampanyası hazırladı. Logitech''in mükemmel bir ses kalitesi sağlayan iPod uyumlu portatif speaker''ı mm50 hepsiburada.com''a özel 199 değil 99 Dolar''a satışa sunuldu. 3 Nisan 2009, Cuma günü başlayan kampanya stokla sınırlı tutuldu.

     

    iPod için mm50 taşınabilir speaker

    Mükemmel ses kalitesi, şarj edilebilir lithium-ion pili ve 10 saate kadar dayanan şarjıyla iPod uyumlu mm50, kullanıcılarına taşınabilir gelişmiş bir sistem sunuyor Uzaktan kumandası, ürüne ya da iPod''unuza dokunmadan ses, ileri-geri, play ve pause gibi özellikleri ayarlayabilirsiniz. 

     

    mm50''de ''Neodymium magnet ve 3'' pressure driver" içeren Max-X driver kullanan Logitech, kullanıcıların tamamen dengeli bir ses duymasını, maksimum bas ve minimum bozulma hissetmesini sağlıyor.  Eklenen 3D Stereo teknolojisi ise ürünün stereo özelliğini genişleterek audio tecrübesini daha kaliteli hale getiriyor. Ayrıca ürün, dock bağlantısı sayesinde bütün iPod''larla çalışabiliyor.

     

    Siyah ve beyaz alternatifleri bulunan Logitech mm50''ye bu müthiş fiyattan sahip olmak ve markanın diğer speaker''larındaki fırsatları takip etmek için hepsiburada.com''u hemen tıklayın.

     

    Logitech mm50 speaker hepsiburada.com fiyatı: 99,00 Dolar + KDV

     








  • şık birşeymiş ama
  • 5310 Xpress Music ile birlikte kullanılabilir mi kaç mm girişi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.