Şimdi Ara

Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
14.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • laptopamı aldım bu mauseu.
  • geçen gün logitech m705 mouse almıştım. elimin büyük olmasından dolayı bu mouse benim için işgence aletine dönüştü adeta. kullanmaya başladıktan iki gün sonra 1 saat zor kullanır oldum büyük ellilere asla tavsiye etmem hiç ele oturmuyo. tek özelliği takılan kaliteli bir pili 3 yıl boyunca kullanabiliyor.
    gelelim asıl konuya sonunda dayanamayarak gold a gittim ve yoğun uğraşlarım sonucunda mouse değiştirmeyi kabul ettirdim. şöyle büyük ve güzel bir mouse, hiç düşünmeden aldım mx performans mouse u. tek kelimeyle harikulade. herkese tavsiye ederim. ayrıca a4tech in x7 mouse unu almak istiyordum ama bu mouse un kablolu ve çoluk çocuk desenleriyle dolu olması dez avantajları :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulsuck -- 10 Şubat 2011; 22:35:41 >
  • elime büyük geldiğinden 1 hafta kullandığım mousum satmaya karar verdim. logitech mx performance. pm atın lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 17 Mart 2011; 18:55:00 >
  • Bende Perofrmance MX aldım. Fakat tangır tungur geldi bana?? Daha sıkı bir şey bekliyordum. Left tuşundaki boşluk parmağınızı basıp çektiğinizde takır tukur bir ses çıkartıyor. Demek istediğmi tam anlatamadım sanırım. Sol Tuşa tam basmadan parmağınızı hafifçe vurun tuşa. takır tukur diye bir ses çıkıyor.. Rahatsızlık ben de mi mouse damı anlamadım. Ya da alışamadığım için bana öyle geliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wisecolt

    Bende Perofrmance MX aldım. Fakat tangır tungur geldi bana?? Daha sıkı bir şey bekliyordum. Left tuşundaki boşluk parmağınızı basıp çektiğinizde takır tukur bir ses çıkartıyor. Demek istediğmi tam anlatamadım sanırım. Sol Tuşa tam basmadan parmağınızı hafifçe vurun tuşa. takır tukur diye bir ses çıkıyor.. Rahatsızlık ben de mi mouse damı anlamadım. Ya da alışamadığım için bana öyle geliyor?

    Demek istediğini anladım, az önce denedim bende de oluyor ama hiç dikkatimi çekmemişti takılma bence bu bir problem değil parmağın üzerindeyken bir ses çıkmıyor, o sadece aradaki hafif bir boşluktan kaynaklanıyordur, çoğu mouseda var.




  • quote:

    takılma bence bu bir problem değil


    Mouse' u sırf bu yüzden iade ettim.Çok sinirim bozuldu ne yapiyim? :=))
  • ben performance mx i yeni aldım. şimdilik gayet memlunum. ele oturması çizim ve ince işler açısından çok rahat. photoshop da "Lasso Tool" u kullanması acayip kolay geliyor artık. yanlız pc de herşey güzelken mac de illisturator'da zoom yaparken scroll çok hassas. iki milim gideyim derken uçuyo resmen.

    bu mouse u esas alma sebebim otruaklı ve wireless olmasıydı. tabi darkfield ve unify olması fiyatını coşturmuş azcık.

    bide yaklaşık 1.5 yıldır Logitec MX Air kullanıyorum. ondanda çok memlunum. ne diyim Logitech yapıyor arkadaş..
  • benim mouse takılma yapmaya başladı sol tuşu basılı tutma da sorun var özellikle age of empires gibi oyunlarda çok sinir ediyor.5 ay garantisi var daha servise yollayacağım.vatanbilgisayardan almıştım onlara mı yolluyoruz yoksa logosoft a mı acaba?
  • bende bu mousedan almayı düşünüyorum aradım ama hep 180 lerde fiyatı geçen yıl bir ara 140 düşmüştü almadığıma çok pişman oldum nereden buluruz uygun fiyata acaba?
  • bende bu mouse u arıyorum bulursanız haberim olsun
  • Dün Elektro World'den 130Liraya aldım bence fiyatı çok iyiydi. Çok kaliteli bir mouse çok memnun kaldım. Daha önce M505 kullanan birisi olarak kesinlikle hak ediyor bu parayı.
  • mause bugun elime ulaştı yaklasık 5 saattır şarjda ama hala kırmızı lambası yanıp sönüyor problem mi var acaba kullananlar yorum yapabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YmE17

    mause bugun elime ulaştı yaklasık 5 saattır şarjda ama hala kırmızı lambası yanıp sönüyor problem mi var acaba kullananlar yorum yapabilirmi?


    alette sorun yokmuş tamamen benim mallıgım
  • alacaklara pek tavsiye etmediğim bir mouse 1 yıl kullanım sonrası çift tıklama, kenarında parlak yerlerde soyulma tekerleğin kenarları attı plastikleri dökülmeye başladı 200 kusura almışdım verdiğim paraya deymez
  • mouseyi salladığınızda scroll tuşundan ses geliyomu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonoyuncu

    alacaklara pek tavsiye etmediğim bir mouse 1 yıl kullanım sonrası çift tıklama, kenarında parlak yerlerde soyulma tekerleğin kenarları attı plastikleri dökülmeye başladı 200 kusura almışdım verdiğim paraya deymez

    aynı şekilde bendede 1 yıllık bir kullanım sonucunda sol switc de problem oldu çift tıklama parlak yerlerde soyulmalar. pilden yana bir sıkıntım yoktu ama özellikle çift tıklama çok canını sıkıyor.
  • ya aldım hersey iyi guzelde cok agır yahu elimi cabuk yoruyor bi banamı agır geldi bu mouse? almak isteyen varsa daha 1 gunluk bile degil 149 tl den kutusunda satıyorum :)
  • Bu mouse'un garantisi 3 yil. Ilk 2 yil distributor garantisi altinda, geri kalan 1 yil direkt Logitech garantisi altinda. Eger sol tus ariza yapiyorsa, yazilimi kaldirarak deneyin, baska bir USB port'ta deneyin ve son olarak baska bir bilgisayarda hem yazilimini yukleyerek hem de yazilimsiz deneyin. Bir de full sarj ettiginizden emin oldun.

    Logitech Setpoint yazilimi:
    Windows 32bit icin:ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632.exe
    Windows 64bit icin:ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.exe

    Sorun hala devam ediyorsa, donanimsal bir sorundur. Alali 2 yildan az olduysa garanti belgesinin uzerinde yazan distributore gondermeniz gerekiyor. 2 yildan fazla 3 yildan az olduysa, Logitech'le iletisim kurun:http://www.logitech.com/tr-tr/support/support-contactus




  • Arkadaşlar bu fareyi hiç kullanmayanlara almalarını tavsiye etmem. Gidin m705 alın daha iyi.
    Ben yaklaşık 3 ay önce aldım. Performansı, ele oturması o kadar harikaydı ki bayıldım. Ama 3 günde pil bitiyor. Canım sıkıldı. Her 3 günde bir pil değiştirmek beni sinir etmeye başladı. Cep telefonu gibi yedek piller sürekli şarzda. Sonra yeter artık dedim ve 3 gün önce gittim Logitech in m705 ini aldım. Gerçekten iyi bir fareydi. Pili 3 yıl gidiyor. Ele oturuyor. Performance mx teki yan tuşların çoğo onda da var. Ama Performance mx den son o m705 bana takoz gibi gelmeye başladı. Halbuki eskiden hiç mouse seçmezdim. Al kullan ne olacak. Ama şimdi konfora alışınca kös kös performance mx e geri döndüm. Kısacası; Eğer 3 günde bir pil değiştirmek sizi rahatsız etmeyecekse verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor. Ama yok arkadaş ben pilini takarım ve içine ne taktığımı unuturum diyorsanız kesinlikle Logiteck in m705 ini kullanın. Hiç olmazsa pilini takar 3 yıl geri dönüp arkanıza bile bakmazsınız.




  • programlanabilir tuşlara f3-f5 gibi veya klavyeden herhangi bir tuşu atayabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.