Şimdi Ara

Logitech Mouse Teknik Servisi Merak Edenlere [Maceram]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mouseyi 1.5 Yılı Aşkın Süre oldu alalı.İlk 5 Ay kullandım 1 Yıl bilgisayara ara verdim geri döndüğümde mouse çalışmıyor bilinmeyen aygıt olarak gözüküyordu. Ne şans ki tüm belgeler kayıp logitech'in kendi sitesine ticket attım böyle böyle maalesef birşey yapamayız dediler.Sonra buldum belgeleri önce logitech e ticket attım dedim nereye yolliycam felan diye türkiye distirburatörü Penta Teknoloji diye.Aradım Pentayı nereye yollayacağımı ne yapacağımı söylediler ücretsiz kargo ile yolladım yani karşı ödemeli.Yolladıktan 5 Gün Sonra Aradadım pentayı dedim mouse skatezlerini ücretsizse değiştirirmisiniz diye onu kağıda yazdınızmı dediler yok dedim e mail attık teknik desteğine aradan 2 gün geçti 1 gün içerisinde maile cevap gelir dediler.Bende aradım pentayı dedim ben 1 gün önce e mail yollmıştık mousenin skatezlerini değiştirmek için
    kadın bana aynen şöyle dedi "Yeni gelen ürününüzün skatezini mi değiştirilmesini istiyorsunuz Can bey ?" orda bi gülme gelmedi değil olayı 5 sn sonra anladım Ürünü Değiştirmişler Yenisi ile iyi de oldu zaten kullansam tuşlar ikilerdi ama şimdi ömrüne 1 yıl daha eklendi :)

    BU ARADA MOUSE LOGİTECH G300

    Yani açıkcası logitechin teknik desteği ve distürbratörüne Puanım 7/10







  • Bende G700 verdim bekliyom bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de F710'un analogunda sorun vardı. 3. günde kapıya UPS'ten geldiler posta var diye. Baktım adamlar yenisini yollamışlar. Ulan hem Logitech hem UPS'in bu kadar hızlı çalışacağı aklıma gelmezdi. 2 günde Hollanda ne demek la, hem de normal gönderiymiş. Müşteri hizmetleri gerçekten kaliteli, çoğu çevre donanım ürünüm Logitech'ten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penta gibi servis bulmak zor valla.Bir forum Sapphire alıyor allahtan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech iyi sayılır. Farenin yenisini gönderdiklerinde eski serinin sürücü sorunu çözülmüştü ama yeni serinin multimedya tuşlarının tutukluk yapması sorunu da en sık kullandığım tuşu telef etmişti.
    Farenin tabanına sanfor teflon bantı yapıştırarak daha uzun dayanmasını sağlayabilirsiniz. Eğer iyi bakarsanız ayaklarının aşınıp kenarlardaki plastiğin sürtmesi sorunu ile uğraşmazsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya benim farenin ayakları ben mousepadsiz kullandım ondan şimdi mousepad var aeracool
  • Hayirli olsun kardesim. Sorunsuz kullanirsin insallah .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech servisi genel olarak iyi ve hızlı. G600 2012 sorunlu modeli 4 iş gününde 2014 ile değişim yaptılar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.