Şimdi Ara

Logitech MK300 Wireless Set Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm daha bügüün aldım Logitech MK300 Kablosuz Klavye Mouse Seti aldım.Eskisini çıkarıp bunu takmak istedim.USB girişli kablolu bir alıcı var.Arkadaki ki USB girişlerinden birine taktım, farenin düğmesini on yaptım.Kılavzda alıcıdaki connect tuşuna ve ardından fare ve klavyedeki connect tuşuna basın diyor yaptım aynısını ama çalışmadı.Her ikisinin pili var ve düzgün takılmış ve dolu.Ön taraftaki USB girişine taktım yine olmadı.

    Bu konu hakkında bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi? Kablosuz Set kullananlar yardımlarınızı bekliyorum...Üşenmeyip yorum yazanlar şimdiden sağolun...



  • Aynı seti 4 gün önce ben aldım , o kablolu usb yi taktım yüklendi dediğin gibi farenin altındaki tuşu 'on' a getirdim bir problem

    olmadan çalştı. Win 7 kullanıyorum set kutusunun arkasında sadece xp ve vista logoları vardı acaba dedim içimden ancak çalıştı.

    Bence senin set te bir problem var , imkanın varsa başka bir bilgisyarda dene istersen daha emin olursun.
  • Seti bir de komşunun laptopunda denedim.Sorunsuz çalıştı.Onda Win7 var.Bende Xp SP3 var.Alıcıyı USBye taktığımda bir pesncere çıkıyor PCye tanıtım için.Orda ileri diyorum.Bişeyler ilerliyor sonra bir pencere çıkıyor.Windows XP Professional Service Pack 3 CD sini takıp tamama basın diyor.Bazı dosyalar gerekiyor falan diyor.Şöle bişiler yazdı: common files\logishrd\cddrv2\i38 . Bende zaten XP Pro SP3 var.Ne yapmam gerekiyor?
  • kardeş bios ta usb klavyenin çalışması için bir yer olmalı onu enable yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.