Şimdi Ara

Logitech M560 Kablosuz Mouse Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.yukko.com/logitech-m560-kablosuz-mouse-v-50018296

    44,90 TL

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alıyorum 1 adet teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 8 Aralık 2017; 20:48:17 >
  • 7 lira kargo olmasa alacaktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacağınıza AliExpress tecknet mağazasından 25 liraya alın 1600/1000/800 dpi ayarlanabilir. 1 pille çalışıyor 18 aya kadar pil ömrü sunuyor ve çok kaliteli. Kullanıyorum tavsiye ederim. 2 haftada Türkiyeye geliyor. Ürün geldikten sonra kendi sitesinden kayıt yaptırıp 180 gün ücretsiz iade garantisi veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitechin 70 tl seviyesine kadar tüm mouselarını kullandım
    logitechin ürünleri zaten güzel bu seviyelerdeki en iyi mouse ta bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwertia

    Bunu alacağınıza AliExpress tecknet mağazasından 25 liraya alın 1600/1000/800 dpi ayarlanabilir. 1 pille çalışıyor 18 aya kadar pil ömrü sunuyor ve çok kaliteli. Kullanıyorum tavsiye ederim. 2 haftada Türkiyeye geliyor. Ürün geldikten sonra kendi sitesinden kayıt yaptırıp 180 gün ücretsiz iade garantisi veriyor.

    Değmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullandıktan sonra yorum yaparsan daha aydınlatıcı olur. Logitech kalitesinde ürünleri. Aynısı hatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan alacağınıza m510 bulabiliyorsanız ondan alın. Taş gibi mouse 3 yıl olacak tık temedi, çift tıklama sorunu yok. 1-2 kere orta tuş basmama sıkıntısı yaptı, onu da sertçe 10 sn basınca geçiyor. 2.el olandan almıştım 30 tl ye ama sıfır gibiydi, bazen yurt dışından 2.el olarak getirenler oluyor gg gibi yerlerde satılıyor. Bulabiliyorsanız tavsiye ederim, bayağı bir logitech mouse denedim. Sadece bu ve m525 çift tık sorunu yapmadı.

    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-m510-wireless-mouse-sifir-ayarinda-2-el-313916389




  • qwertia Q kullanıcısına yanıt
    Kalitesini bilmem de günlük kullanım için m560 daha iyi. Sağa sola hareket edebilen mouse tekerleği(ileri-geri işlevi varsayılan olarak atanmış ama farklı görevler atayabiliyorsunuz.), yandaki iki tane özelleştirilebilir buton olsun günlük kullanımda bayağı iş görüyor. Sizin dediğiniz mouse da ise programlanabilir tuş yok ve mouse tekerleği sağa sola hareket etmiyor. Yani hem iki tuş az hem tuşlar ayarlanamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scroll ile tıklamanın olmadığı bir mouse, orta tıkı çok kullananların haberi olsun. Bu logitechin scroll olaylarını oldum olası sevemiyorum zaten.
  • Bu fareyi ilk önce 39 lira + 7 lira kargo olarak sattılar. Şimdi de 45 lira + kargo olarak satıyorlar. Çok çok ihtiyacınız yoksa, idare edebiliyorsanız almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kalitesinden ve kullanım kolaylığından bahsediyorum. Bahsettiğim mouse yanlarında da tuş var toplamda 5 tuşlu. Ona da ayar yapılabilir yazılımla diye düşünüyorum. Yani demem o ki fazla para vermeye kesinlikle gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M325 kullanicisi olarak ufak bi yorumda bulunmak isterim. Logitech 500 serilerini bilmem arkadas 325 der tek gecerim. Adamlar yapmis. 3 yildir kullaniyorum her hafta yere duser masallahi var banamisin demedi hala. Pil suresi 18 ay demislerdi biraz kolpa yapmislar durecelle uzun sure gidiyo pil. Zamaninda 45tlye almistim o yuzden aliexpress falan hic o frekansa girmeyin. Logitech alin keyfinize bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertia Q kullanıcısına yanıt
    Ayni model mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertia Q kullanıcısına yanıt
    wishmd W kullanıcısına yanıt
    Tamam işte m560 da 7 tane tuş var ve her birine başka görev atayabiliyorsunuz. Sizin dediğiniz mouse un bir dpi ayarı yüksek. Yani oyunlarda daha iyi performans gösterir ama günlük işlerde tuşların ayarlanabilir olması çok fark ediyor. Harici programla yapabilir misiniz bilmem ama bunda hiç uğraşmadan zaten üreticinin sağladığı program ile yapıyorsunuz.



    https://tr.aliexpress.com/store/product/TeckNet-SAF-2-4G-Kablosuz-Fare-6-D-meleri-PC-fare-DPI-Seviyeleri-1600-1200-800dP/1862098_32669862679.html?spm=a2g10.12010608.0.0.519da608OzWIRR

    @wishmd

    Orta tuş için scroll un hemen üstündeki tuşu kullanıyorum ama bunu scroll ile yapsaydık daha güzel olabilirdi tabi. Ben sırf scroll tuşu için alıyorum :) (Şu sağa sola oynama meselesi bayağı kolaylık sağlıyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 8 Aralık 2017; 22:43:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

    M325 kullanicisi olarak ufak bi yorumda bulunmak isterim. Logitech 500 serilerini bilmem arkadas 325 der tek gecerim. Adamlar yapmis. 3 yildir kullaniyorum her hafta yere duser masallahi var banamisin demedi hala. Pil suresi 18 ay demislerdi biraz kolpa yapmislar durecelle uzun sure gidiyo pil. Zamaninda 45tlye almistim o yuzden aliexpress falan hic o frekansa girmeyin. Logitech alin keyfinize bakin

    Tuş sesi fazla bunda. Eli büyük olanlara göre değil, bayağı zorlanıyorum, zaten elimi de ağrıtıyor bu yüzden. Bir de fps tarzı oyun oynanmaz, çok zor kullanımı. Orta tekerleği çok hassas, mouse da küçük olduğundan yanlışlama parmak deyiyor ve zırt pırt kayıyor. Orta tuşa basması da sıkıntılı. Bunların dışında iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 8 Aralık 2017; 22:40:53 >
  • tıklama sesi az olan bir mouse arıyorum arkadaşlar m560 ın sesi nasıl? evde sinek uçsa sesinden uyanacak bebek var bendeki mouse tıklama sesi rahatsız edici..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 liraya m185 siparş etmiştik D&R'dan
    topluca iptal etmişti şiparişleri
    o geldi aklıma.
  • jayistic J kullanıcısına yanıt
    Evet hemen hemen aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech şans kutusundan çıkmıştı bu mouse. Çok fazla işlevi var ve tuş kalitesi çok iyi ama elim büyük olduğu için kullanmadım. Çok yassı kalıyor elime. İlk zamanlar fark etmedim 2 ay sonra ağrı yapmaya başladı. Şu an m325 kullanıyor küçük ama yüksek olduğu için daha rahat ettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.