Şimdi Ara

LOGITECH Kablosuz Desktop MX3000 Kb/Mouse Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LOGITECH Kablosuz Desktop MX3000 Kb/Mouse Türkçe
    Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorum. Oyun da oynarım tabii.. 200ytl civarında bir fiyatı var.. Değer mi diye düşünüyorum. Mousenin pili ne kadar gidiyor acaba.. Kullananlar varsa görüşlerinizi bekliyorum.. Pil, mesafe, özellikle faredeki tuşların kullanım kolaylığıyla ilgili..



  • bende lx700 sipariş ettim bugün gidip alacağım ikisi arasında pek fark yok galiba klavye aynı maus farklı benim maus şarjlı olacak bence güzel bir ürün ama maus pili diyorsan sanada lx 700 öneririm inşallah bir hafta içinde daha sağlıklı bilgi veririm hayırlısı olur inşallah
  • lx 700 den aşağısının mouse ları bana pek hoş gelmedi. Mx3000 lazer mouse ama sanki biryerlerde 21 gün gibi bir rakam okudum gibi geliyor. lx700 ün şarz cihazı aynı zamanda alıcı ise biraz büyük olabilir. Bir de fiyat farkı çok fazla değil.
    Ben Mx3000 i 186ytl 6 taksit almayı düşünüyorum. Seninki de 150ytl civarları galiba.. Fiyatını ve de yorumlarını yazarsan sevinirim.
    Ben özellikle klavyeleri beğendim.. Sadece mouse lardan biraz endişelerim var. Bu ayarlarda en çok Mx1000 mouseyi öneriyorlar.

    http://techgage.com/article/logitech_mx3000_cordless_desktop/3

    Burada klavyeyi övüyor ama mouse oyun için tavsiye edilmiyor.
    Ben Mediaplay Mouse ile oyun oynuyorum şuan.. Bundan iyi olsun da...




  • http://techgage.com/article/logitech_mx3100_keyboardmouse_combo/4

    sitenin seçimi bu... Ama türkiyede yok galiba. Dışardan bulsanda türkçe karakterler olmayacak.
  • evet klavye geldi gayet mükemmel vede zarif bir tasarımı var çok hoşuma gitti maus sarjlı ama kaç gün gidiyor bilemiyorum alıcı olmasona ragmen öyle kötü bir görüntüsü yok fakat henüz adam gibi klavyeyi kullanamadım fakat görüntü konusunga bir endişen olmasın şarj aleti(aynı zamanda alıcı) güzel görünüyor kısacası kesinlüikle tavsiye ederim

    ben yaklaşık 77 $ + kdv ye aldım tavsiye ederim bir sıkıntı olursa da yazarım gene
  • Güle güle kullan.. Ben gene de Mx3000 alacağım galiba... Artık şarzlı pillerle idare ederiz... Klavyeden kuşkum yoktu zaten... Teşekkürler yorumların için..
  • değmez arkadaşım 200 ytl yazxık yani,,
    log. lx300 bile çok yeterli.......
  • bende x5 gaming mouse var çok güzel çok rahat bişi ayarlanabilir ağırlık var şiddetle tavsiye ederim fiyatı 125 ytl civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.