Şimdi Ara

Logitech G332 Gıcırtı Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Plastik aksamı çok kalitesiz olduğu için gıcırtı sesleri çıkarıyordu sürekli yeni aldığım G332 kulaklığım.2 gün zor dayanabildim.Onu iade edip benzer fiyata Steel Series Arctis 1 kablolu aldım ve çok rahat ettim.Daha önceki aramalarımda hiç bundan bahsedilmemişti o yüzden yazayım dedim.G332 almayın aldırmayın.



  • Aynı sorun yüzünden ben de G332 SE'yi iade ettim. Bunu G933'te bile yaşayanlar olmuş. Google'da "logitech headphone plastic squeaking" yazınca Reddit sonuçları çıkmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Haziran 2020; 17:16:4 >
  • Normalde forum kullanan biri değilim ama ürünün bu sorunlarını deneyimlediğim için süreci anlatayım.


    Öncelikle ben bu kulaklığı aldığımda şu sorunlar vardı;


    1. Kafamı sağa ve sola çevirdiğimde gıcırtı geliyordu. Başlangıçta ürünün yeni olmasına daha sonra ise kafamın kulaklığa göre büyük olmasına yormuştum. Ancak bu ses mikrofon yoluyla karşı tarafa da gitmeye başlayınca ciddiye aldım.
    2. Bilgisayarda benim duyduğum sesi karşı tarafa tam netlikte iletiyordu. Burada ses seviyesi önemli değildi kıstığımda da kısık sesle karşı taraf duyuyordu.
    3. Mikrofon patlamaları yaşanıyordu. Konuştuğumda yer yer sesim normalden fazla çıkıyordu.


    Yani bu saydığım sorunlar belki de benim bahtsızlığımdı. Ürünü Mediamarkt üzerinden 840 civarında bir fiyata almıştım. Orası vasıtasıyla Logitech servisine ürünü yolladım. Yaklaşık 17 gün sonra tarafıma bilgilendirilme yapıldı. Logitech ürünün hatalarını kabul etmiş ve para iadesi yahut ürün değişimi hakkı tanımıştı.


    Ürünün güncel fiyatı şu an 1139 TL. Ancak para iadesi yapıldığında sizin ürüne ödediğiniz fiyat iade ediliyor. Bu bağlamda ben ürünü yaklaşık 1 hafta önce değiştirdim ve oldukça memnunum. Eğer başkasının başına böyle bir durum gelirse diye aktarmak istedim. Sorunu görmezden gelip hakkınızın yenmesine müsade etmeyin.


    İyi günler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.