Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
77
Favori
163.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Logitech Momodan alışkın olduğum için asfaltta titremesine ondan sormuştum, teşekkürler cevap için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 24 Ocak 2022; 10:8:22 >
  • Çok uzun zamandır istediğim bir direksiyondu almak şimdiye nasipmiş. 2.el çok az kullanılmış 3 aylık g29+shifterı 3500 tlye alarak aranıza katıldım. Denemek istediğim oyunlarda denedim çok da memnun kaldım (forza horizon 5 hariç, ama arcade oyun olduğu için joystickle oynamak daha mantıklı gibi, direksiyonla gerçekten çok zor drift, kontra vs.)
    Benim iki sorum olacak, biri bu debriyaja sonuna kadar basınca ufak hafif bir tıkırtı geliyor bazen, bu normal mi yoksa sizde pürüzsüz mü her zaman?
    Diğeri de assetto corsada bütün ayarları vs. yaptım ama ffbyi bir türlü açamadım oyun içinde denemediğim ayar kalmadı, ingilizce kaynaklara baktım onlar da başka program indirtiyorlar, tek çözüm o mu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 31 Ocak 2022; 2:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g29da benim fren pedalı çok sert - frene tam basınca çıtır çıtır ses geliyor, sizinkide de böylemi?

  • blendw kullanıcısına yanıt

    Daha önce g920 kullanırken yoktu ama en son aldığım g29da bende de var o ses.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar forumda g923 konusu bulamadığım için , aranızda g923 de kullanan arkadaslar vardır diye düşünerek buraya yazıyorum.


    g923 direksiyonumu yeni aldım fakat ikinci günden sorun yaşamaya başladım. ilk gün düzgün çalışıyordu.

    fakat ikinci gün aynı ffb ayarlarıyla hiçbir şeyi değiştirmeden gt7 oynarken çok rahatsız edici bi sesle karşılaştım.


    sanki direksiyon motorunun içinde bişeyler yuvarlanıyor gibi ve düz yolda giderken bile motordan garip sesler geliyor.

    logitech in sisteminin çarklı sistem olduğunu ve ses yaptığını biliyorum fakat bu normal değil. düz asfaltta giderken bile bu sesi çıkarıyor. direksiyonu azıcık çevirdiğimde bile garip sesler geliyor olması motorunda sıkıntı olduğunu düşündürüyor bana. sorunun daha iyi anlaşılması için iki video ekliyorum aşağıya.


    böyle bi sorun yaşayan oldu mu aranızda yardımcı olursanız sevinirim.







  • apokalipta A kullanıcısına yanıt

    Videodaki sesi dinlediğimde bana direksiyonda bir sorun var gibi gelmedi.Sanki sıkma aparatları gevşemiş gibi gelen ses dişli de sorun olsa daha fazla ses çıkar diye tahmin ediyorum.Aynı sorunu farklı oyunda bende yaşadım.(the crew 2)ff ayarlarını kısarak rahatlamıştı.Fakat bazı oyunlarda da ff i ne kadar kıssamda bu sizinki gibi sorun devam etti(özellikle dirt 2.0 gibi rally oyunlarında).Oyunda ff i biraz kısarak deneyebilirmisiniz?

  • apokalipta A kullanıcısına yanıt

    Bu sanırım trueforce. Ben g29 kullanıyorum, daha önce de g920 kullanmıştım. İkisinde de böyle bir ses yoktu. Trueforce gaza basınca motor titreşimini falan veriyor. Onunla ilgili olabilir bu ses. Tabi yanlış anlamış da olabilirim ama bana normal gibi geldi trueforce için.


    edit: Şu videoda görmüştüm daha öncesinde. Sizinki de bu ses gibiyse trueforce kaynaklıdır. Attığınız videodan tam anlayamadım ama siz daha iyi anlarsınız. Zaman ayarlı olarak atıyorum.

    eRacing Academyyoutube
    Logitech g923 TrueForce ve Logitech G29'un arasındaki farkları sizlere gösterebilmek için iki ürünün de içlerini açtık ve mekanizmaları inceledik. ⛔Kanalımıza ve bize destek olmak için;⛔ https://www.youtube.com/channel/UCSbZ9qCOPnPykGXnoPJBMNg/join ►► Yarış Simülasyon Rehberi; https://:bit.ly/37YdZAo ►► Yarış Kokpti Nasıl Kurulur; https://bit.ly/3rbSxzh ►► Pist Rehberleri ve Sürüş Teknikleri; https://bit.ly/3sSzZon -------------------Logitech G923 TrueForce İçerikli videolarımız----------------------------- Logitech G923 TrueForce Sürüş incelemesi :►https://youtu.be/ACOrsEvsrbk Logitech G923 TrueForce Kutu Açılımı :► https://youtu.be/rn6-iYxEPg8 Logitech G923 TrueForce ilk bakış :► https://youtu.be/e20SH1UTL-A -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Discord davet linki :► https://discord.com/invite/myT3DZW Twitter :► https://twitter.com/eRacingAcademy/ İnstagram :► https://www.instagram.com/eracingacademy Facebook :► https://www.facebook.com/eracingacademy ---------------------------------------------------------- #Logitechg923 #TrueForce #Logitechg29
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Ft%3D415%26v%3DJoqb9RjeZvA%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGP2rmJEGIhAbnnmuMxvUgXDuEMdyKlp2MgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 7 Mart 2022; 17:26:4 >




  • destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ürünü iade ettim :)


    @Psyduck17 @kuzeyogi

  • ben internetten fiyat araştırması yaparak uyguna aldım ama ürünün seri numarası logitech türkiye disturbitörü penta da çıkmıyor, logitech com da seri numarasını girince gözüküyor böyle bir ürünün garantisi nasıl olur bilen var mı arkadaşlar

  • Bir sey sorabilir miyim ikinci el garantili bu setten aldim. Operating range'i 360'a dusurunce evet bir kitleme oluyor ama birazcik gucle 360'dan daha fazla dondurebiliyorum direksiyonu. Bu normal mi? Tamamiyle kitlenmesi gerekiyor mu? Net bir cevap bulamadim internette cevaplarsaniz cok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 14 Nisan 2022; 11:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum normal. İçerisinde fiziksel bir kilit yok. Motor o açından sonra tüm gücünü veriyor. Motorun gücü de çok fazla olmayınca, haliyle geçebiliyorsun o açıyı.

  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için. Garantiye göndermeyi düşündüm ama normal diyorsanız alışacağız yapacak bir şey yok sanırım. Hocam ben birde konsoldan oynuyorum ama fren pedalinda yüzde 20'yi geçemiyorum. F1 oynarken freni debriyaja almak zorunda kaldım. Frenin içindeki parçayı sökmek dışında bunun bir çağresi yok mudur?

  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt

    F1 denemedim konsol üzerinde ama konsolda gt7 ve gt sportta herhangi bir sorun yaşamadım. %100 algılıyor.

  • Arkadaşlar selamlar. Sırf uyguna denk geldiği için sıfır G923 düşünüyorum ancak yurtdışı ürünü. Garanti durumları nasıl oluyor?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Logitech g29'un fiyatlarına ne oldu böyle. Daha 1 ay önce 4400 TL'ye satılan ürün şimdi 7000 civarı satılıyor. Acaba stok sıkıntısı mı var da böyle fiyat yükseltiliyor.


    Sizler ne düşünüyorsunuz?

  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt

    Normal bir durum, gerçek hayatta araç kullanırken sağ ayağınızla gaza ve frene bastığınız için fazla kuvvet uygulamıyorsunuz.


    oyun konsollarında freni sol ayakla yapmanız gerekiyor. Sol ayakla fren yaparsanız hem güç uygulama sorununuz ortadan kalkar, hem süreleriniz kısalır. Çünkü sol ayak gerçek hayatta debriyaja bastığı için sert basmaya alışıktır.


    örneğin gerçek hayatta sol ayağınızla frene basmayı denerseniz arabayı olduğu yere çakarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Bende g920 alımını erteliyordum ne zamandır. Geçenlerde bir baktım g29 un fiyatları ikiye katlamış. G920 de paralel ithalatları bile 6 ya yaklaşmış. Distribitör garantili vatandan aldım 6100 liraya. Muhtemelen g920 stoklarıda bitecek ve g923 olacak artık piyasada. Onlarında fiyatları 9-10 bandına oturur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marmaratic

    Bende g920 alımını erteliyordum ne zamandır. Geçenlerde bir baktım g29 un fiyatları ikiye katlamış. G920 de paralel ithalatları bile 6 ya yaklaşmış. Distribitör garantili vatandan aldım 6100 liraya. Muhtemelen g920 stoklarıda bitecek ve g923 olacak artık piyasada. Onlarında fiyatları 9-10 bandına oturur.

    Hocam arasında ne fark var g29 ile g920, 923 ün?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt

    Bir fark yok, g29 un xbox için olanı g920. G923 te yeni serileri. Çok büyük bir farkı yok, detaylı incelemek isterseniz youtube da farkları anlatan videolar var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar özellikle Forza 4 için soruyorum. Direksiyonun genel bir ayar-kalibrasyon muhabbeti var oyunlarda biliyorum. Ancak aşırı hissiz, bir çeviriyoruz dört dönüyo, 900 derece dönme gibi bir şey görmedik. Aydınlatabilecek var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.