Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.008
Cevap
77
Favori
164.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Thrustmaster 458 Ferrari kullanan var mı arkadaşlar?

    Xbox one için almayı planlıyorum, tavsiye eder misiniz?

    Force feedback yokmuş sanırım çok büyük bir kayıp mı ? Casual bir oyuncuyum.
  • Direksyonu amlamlı kılan da FFB. Boşuna dökmeyin paranızı FFB yoska
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam yorum icin. Youtubeda video cekenlere yazdim genellikle kullananlar memnunmus. Fiyati dusununce (325tl) aldim gitti. Dedigim gibi zaten casual oyuncuyum hani aman aman bi deneyim beklemiyorum. Yarin obur gun belki kenarda tozlanacak, 1500 vermekten iyidir dedim. Bakalim gelsin deneyimlerimi paylasacagim burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Yalnız hiç ffbli direksyonla oynadınız mı bilmiyorum ama kesinlikle bakışıjız değişir direksyona. Yani pek kenarda tozlanmıyor. Tqabi ki bu size göre olmaya bilir de. Ama 350 lirlık bir setin ffb siz olması gerçekten ilginç. İzlenimlerinzizi merakla bekliyorum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın İnşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber ailesi selamlar,

    PS4 almamla birlikte ticari olarak zorla aldırtılan G29'u da almış bulunmaktayım. ilk çıktığında tadından yenmeyen Need For Speed Underground / 2 olan yeni nesil oyunu bir hevesle almış alırkende biraz araştırmış olmama rağmen Logitech G29 ile çalıştırmayı başaramadım. Konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır ?

    Şimdiden herkese teşekkürler

    Not: Forumda destek yok denmiş geçmiş zamanda (2.45GB Update indirildi) konuyu güncellemek adına tekrar sormak istedim.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hic oynamadim ilk direksiyonum olacak bu. Amerikada da 90-100 dolar bandinda gezen bi urun. Xboxla uyumlu en ucuz FFB olan model sanirim 458 italia versiyonu o da 300 dolar civarindaymis. bakalim hele bi gelsin belki video inceleme falan yaparim duruma gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crafty kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz oyunda direksiyom desteği yok malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkdaşlar ps4 Project cars için ayar paylaşa bilecek varmı nette yabancı sitelerde ayarlar var fakat hangisi düzgün çalışıyor anlayamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlll -- 3 Haziran 2016; 7:10:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı fotolara bakıyorum 1000-1500tlye vs direksiyon alanlar bilgisayar masasına tutturmuşlar direksiyonu ofis koltuğunda oynuyorlar.

    şunu açıkça ifade edeyim o direksiyon koltuğuda en az direksiyon kadar oynarken size zevk veriyor. koltuk olmadan direksiyon almak %40 zevkten mahrum kalmak demektir.
  • Arkadaşlar g29 veya g920 satmayı düşünen olursa bana ulaşsın. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    biraz konuyu takip ettim. bazı yanlış olduğunu düşündüğüm yorumlara eleştiride bulunacam ki g29 almayı düşünenlere faydası olsun.

    LOGITECH MARKA REZALETİ
    bir kere g29un en büyük dez avantajı logitechin g27 sahiplerine yaptığı ticari pisliktir. g27de ps4 desteği getirmeyerek g27 sahiplerine logitech kendi kalitesi kadar bir kazık attı. buradan bir kere logitech markasını sildim. ancak g27mi sattığım zamanlarda t300rs ile ilgili bazı olumsuzluklar yüzünden ve en önemlisi t300rs in 2pedallı ve vitessiz olması yüzünden g29aldım.

    T300RS INTEGRAL
    o sırada t300rs integral henüz yeni çıkmıştı ve türkiyede yoktu. t300ün integral versiyonunda 3 pedal ve vites desteği var ayrıca direksiyonun şekli muhteşem duruyor en iyi görünen en ergonomik direksiyon diyebilirim. şunu pistte araba kullanmış birisi olarak araba derken pistte yarışlara girmiş hatta yurtdışında pistte sağdan direksiyonlu araba kullanmış birisi olarak diyorum yarış direksiyonlarında alcantra direksiyon her zaman deriden daha iyidir. bazıları sanki deri daha iyi gibi yorum yapıyor artık bu kişinin kendi zevki. direksiyon dışında t300 de pedalların yumuşak ve hissis olduğu yorumları var bende sert pedal severim ancak t300 burada yanlış bişey yapmamış çünkü yarış arabalarında da pedallar yumuşaktır ve kısa basılır. ki kolay basılsın hızlı ayar verilsin diye. o süratte sert pedala ince ayar basmak çok zordur. ancak evde otururken zor olmadığından, sert pedal gerçek arabalardaki gibi insanın daha hoşuna gidiyor. logitech bu g29da fren pedalını gerçekten çok sert yapmış bu normal halk arabalarındaki fren sertliği gibi gerçekçi olmuş ancak pist arabalarında ben böyle sert olduğunu düşünmüyorum. yani direksiyon setini değerlendirirken gerçek normal araba başka pistte kullanılan gerçek arabalar başkadır. g29 daha çok pist değilde günlük arabalardakine benziyor. ben bunu t300ün eksikliği veya t300ün daha gerçekçi olması gibi yorumlamıyorum. buna tarz farkı derim.

    YURTDIŞI ALIŞVERİŞİ
    yurtdışından araba lastiğine kadar tayland çin hongkong ingiltere italya abd avustralya(kıta olan) bu ülkelerden alışveriş yapmış birisi olarak, gümrüğe takıldımı isterse kargo bedava olsun bikere avantajını yitiriyor. kargoya nasıl takılır neden bazen takılıp bazen takılmıyor bu neye göre gümrükçüler hareket ediyor burada ifşa edemem kusura bakmayın. gümrükçülerin işini zorlaştırmak istemiyorum. ancak şu şekilde bakın yurtdışından satın aldığınız pahalı ürünlerin gümrüğe takılma oranı %70-80, ucuz ürünlerin takılma oranı ise %30-40. buna göre değerlendirme yapılabilir ki sıfır kokusu üzerinde kutusu büyük cillop gibi g29un takılma oranı %99. ancak vitesin takılma oranı %30 diyebilirim. ancak yurtdışına bizzat gidip ürünü %30 ucuza alıp birde tax free olayından %10-15 para iadesi aldınızmı e o zaman tabiki en iyi yol bu. hem görerek hem ucuza almış oluyorsunuz hemde ürünü yanınızda getirdiğiniz için kargo gümrük bedavaya geliyor.

    YURTİÇİ ALIŞVERİŞİ
    eğer fiyatlar arasındaki fark çok yoksa yurtiçini tercih ederim. tabiki bazı firmalar olayı abartıyor tek el monopol olduğu için isim vermek gerekirse aral ithalat gibi fifa 2016 fiyatı dünyanın en pahalısı türkiyede. bizde ne yapıyoruz internetten abd vs sitelerden oyun kodu alıp steam origin üzerinden oyunu indirip oynuyoruz. bu firmanın ayıbı oluyor bence. bu aralar direksiyonlarda yurtiçi-yutrdışı fiyatları birbirine yakın. ben türkiyedeki Thrustmaster ithalatçı firmaların değerlendirilmesi tarafındayım logitech g29a göre. 1500tllik üründe veya 1000tllik üründe garanti durumu önemli hemde bir hata olsa nazınızın geçeceği biri var karşınızda bunuda bir özellik olarak kabul etmek gerekir.

    G29 TAN ÇIKAN SES fazla abartılıyor.
    yani g29 sesli diyen hatta g27ye sesli diyen yaylada mı oynuyor anlamıyorum evde hiçmi çıtırtı yok. g29daki sesten rahatsız olan birisinin kendi kalp atışını duyacak kadar hassas antenlerinin olması gerekiyor. normalde bir araba kullansanız dahi direksiyonu çevirirken biraz ses gelir bu anormal değil. ayrıca bu g27deki veya g29daki dişli sesi benim hoşuma giden bişey. ha t300rs te hiç ses yokmuş kayışlıymış bu iyi ama bu g29u bence kötü yapmaz. t300rs tede kayışın zamanla eskiyeceğini hiç düşünmüyorum çünkü gerçek bir araba motorunda bile onlarca kayış eskimiyorken basit bir direksiyona heralde sağlam bi kayış koymuşlardır. plastikten tank/ kepçe paleti yapılan bir devirdeyiz. netice olarak g29daki dişli sesi gerçekten fazla abartılıyor bunu bir eksi olarak görüp satın almayı etkilememesi gerekir.

    G29 TASARIM HATASI
    G29 fotoğraflarda güzel oyuncak gibi duruyor ancak asla gerçek bir direksiyonun yanından geçmez. tutma hissi olarak güzel ancak o direksiyonun göbeğinin üzerindeki yön tuşları vs olduğu bölüm çok rahatsız edici açıkçası beni hem görüntü olarak hemde kullanış olarak rahatsız etti. bunu beğenenler hata yapar. çünkü logitechin bu tuşları direksiyonun üzerine koyması, tasarım gerekliliğinden değil, vitesi ayrıca satacağından dolayı. şimdi bunları Vitese koysa bu sefer direksiyonda bu tuşlar olmayacaktı mecbur viteside direksiyonla beraber vermek zorunda kalacaktı. yani burada logitech vitesi ayrı satacağından dolayı bütün tuşları direksiyon üzerine doldurmuş ayrıca mavi ve kırmızı renk bir arada hiç olmamış. ha oyun oynarken zaten bunlara gözünüz takılmıyor ancak direksiyon ile direksiyon göbeği arasında parmaklarınızı açıp kapatacak yer kalmamış o köşeli plastiklere illaki çarpıyor ki onların köşeli olmasıda ayrı bir tasarım hatası. en azından yuvarla o köşeleride elimize batar gibi olmasın. burada logitech 2. KAZIĞI ATIYOR. g27 ps4 desteklemezken, g29 dada vitesi ayrıca satmak için para için direksiyon tasarımını kötü yaparak viteste olsa daha ergonomik olan tuşları tutup direksiyona doldurmuş. bu direksiyonun gerçekçiliğini baltalayan bir durum. tek avantajı ps4 oyun menülerinde daha kolay ulaşım sağlıyor. bu en çok Gran Turismo gibi simulasyon bir sürü ayar yapılan oyunlarda çok büyük rahatlık ve pratiklik getirir onun dışında diğer NFS gibi oyunlarda çok bir avantajı olmayacağın düşünüyorum. e haliyle piyasada sadece logitech g27/g29 ve t300rs var. vitesli direksiyonlar arasında logitechte marka olarak daha fazla ürün çeşiti olduğundan ben kralım modunda ne kadar fazla para kazanabilirim düşüncesini 1.sırada koyarak bize g29ları satma derdinde. bence o paranın direksiyonu değil g29. ama vites+3 pedallı başka alternatif yok(TU) aldık mecbur.

    valla arkadaşım bende 2 yıldır nette logitech g27 ve son olarak g29 övenlere şöyle sağlam böyle sağlam taş gibi diyenlere kanıp 1.345 tl bayılıp g29 aldım 8 haziran 2016 tarihinde ve şuan geri paketliyorum çünkü 50 tl lik setin belkide yapmayacağı arızayı yaptı yani kullanmadım bile doğru dürüst yani kısaca yemişim tasarımını yemişim gürültülü diyenleri biz taş gibi diyenlere kanıp aldık rezillik logitech gerçekten bozmuş bu saçma arızayı görünce buna inandım neyse bakalım yeni gelen nasıl olacak Allah bilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Haziran 2016; 6:52:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    valla arkadaşım bende 2 yıldır nette logitech g27 ve son olarak g29 övenlere şöyle sağlam böyle sağlam taş gibi diyenlere kanıp 1.345 tl bayılıp g29 aldım 8 haziran 2016 tarihinde ve şuan geri paketliyorum çünkü 50 tl lik setin belkide yapmayacağı arızayı yaptı yani kullanmadım bile doğru dürüst yani kısaca yemişim tasarımını yemişim gürültülü diyenleri biz taş gibi diyenlere kanıp aldık rezillik logitech gerçekten bozmuş bu saçma arızayı görünce buna inandım neyse bakalım yeni gelen nasıl olacak Allah bilir

    ben logitekten ürün kalitesi olarak hep memnunum yani senin üründe ne oldu merak ettim bu tepkiyi veriyorsun direksiyon yerinden mi çıktı noldu? ayrıca garantiden değişecekse sorun yok demektir. bizdeki son model lg bulaşık makinesi 4 kere arıza yaptı beyni yandı değiştiler motoru yandı değiştiler, basıyoruz düğmeye yıkıyormu yıkıyor bitti gitti. esas yurtdışından alsan yada 2 yıl sonra bozulsa o zaman logiteke veryansın et o zaman anlarım da garanti süresi içinde arıza olup değişiyorsa sorun yok demektir. esas 2 yıl sonra bozulan markalar için veryansın etmek gerekli.

    ben g27den çok memnundum açıkçası piyasadaki en iyi en ideal direksiyon g27 diyebilirim. logitek bana ağlayarak sattırdı g27yi. g29da gayet güzel direksiyon g27ye benzer gibi görünsede aslında değişmedik yenilenmedik yeri kalmamış. ancak dediğim gibi ben g29a alışamadım. ancak satarsam sonradan pişman olurum diye şimdilik elimde tutuyorum. t300 ü de elime alıp tutsam fikrim değişebilirdi. bu artık thrustmasterin logitek karşısında satış kanadında garibanları oynaması durumu yüzünden. nereye gitsen g29 mağazada var hatta açıkta teşhir ürünü var eline al bak dene vs. zincir mağazaların en azından birinde thrustmaster direksiyonlar olmalı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    valla arkadaşım bende 2 yıldır nette logitech g27 ve son olarak g29 övenlere şöyle sağlam böyle sağlam taş gibi diyenlere kanıp 1.345 tl bayılıp g29 aldım 8 haziran 2016 tarihinde ve şuan geri paketliyorum çünkü 50 tl lik setin belkide yapmayacağı arızayı yaptı yani kullanmadım bile doğru dürüst yani kısaca yemişim tasarımını yemişim gürültülü diyenleri biz taş gibi diyenlere kanıp aldık rezillik logitech gerçekten bozmuş bu saçma arızayı görünce buna inandım neyse bakalım yeni gelen nasıl olacak Allah bilir

    ben logitekten ürün kalitesi olarak hep memnunum yani senin üründe ne oldu merak ettim bu tepkiyi veriyorsun direksiyon yerinden mi çıktı noldu? ayrıca garantiden değişecekse sorun yok demektir. bizdeki son model lg bulaşık makinesi 4 kere arıza yaptı beyni yandı değiştiler motoru yandı değiştiler, basıyoruz düğmeye yıkıyormu yıkıyor bitti gitti. esas yurtdışından alsan yada 2 yıl sonra bozulsa o zaman logiteke veryansın et o zaman anlarım da garanti süresi içinde arıza olup değişiyorsa sorun yok demektir. esas 2 yıl sonra bozulan markalar için veryansın etmek gerekli.

    ben g27den çok memnundum açıkçası piyasadaki en iyi en ideal direksiyon g27 diyebilirim. logitek bana ağlayarak sattırdı g27yi. g29da gayet güzel direksiyon g27ye benzer gibi görünsede aslında değişmedik yenilenmedik yeri kalmamış. ancak dediğim gibi ben g29a alışamadım. ancak satarsam sonradan pişman olurum diye şimdilik elimde tutuyorum. t300 ü de elime alıp tutsam fikrim değişebilirdi. bu artık thrustmasterin logitek karşısında satış kanadında garibanları oynaması durumu yüzünden. nereye gitsen g29 mağazada var hatta açıkta teşhir ürünü var eline al bak dene vs. zincir mağazaların en azından birinde thrustmaster direksiyonlar olmalı.

    ver yansın ederim tabi arkadaş dünyanın parasını verdik kutudan çıktığı gibi böyle saçma sapan arıza mı olur hiç mi test edilmeden kutuya konuyor bu alet? kızarım tabi sıfır kutudan çıkar kur yerine montajla kabloları ayarla arkadan sok aç çalıştır 2 saat sonra bu saçma arıza çıksın yok öyle olay. ayrıca marka avukatlığı yapmana gerek yok başına gelmemiş konuşuyorsun örnekte saçma olmuş bulaşık makinesi ne alaka keşke direksiyon kopsaydı hiç olmazsa aaa koptu napalım derdik ama ps3 ps4 anahtarının yanındaki led birden sönüyor buna bağlı olarak da tüm tuşlar çalışmıyor sadece x tuşu çalışsa da oda atadığım ayarı açmayıp tüm tuşlara atadığım ayarları açıp oyunu sapıttırıyor üstüne direksiyon kitleniyor bazen kendi düzelirken bazen de vurunca veya direksiyon dönerken düzeliyor bu ne yaw 50 tl lik ürün mü bu da böyle temassızlık yapıyor ayrıca markayı kötülediğim yok aç bak yabancı forumlarda neler diyorlar benim kızdığım bu saçma arızalı ürünü nasıl test etmeden piyasaya sürüyor logitech? he 5 10 gün sonra yapsa bunu anlarım ama taktığım gibi yaptıysa her şeyi söylerim bana ne garanti varsa cihazı taktığım gibi arıza verip beni uğraştırıyorsa yemişim kalitesini bizde klavyesini mausunu kullanıyoruz logitech in ama avukatlığa gerek yok bu kadar fiyat koyup satışa sunuyorsun test et öyle koy akadaş ekleme g27 sıfır bulsam zaten onu alacaktım ama lanet alet yoktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Haziran 2016; 3:11:51 >




  • hocam 550liralık şarjlı elektrolüx süpürgenin motoru yandı garantiden 3 ayda değiştirdiler motoru. 3 ay bekledim toplarken servis toplayamamış aleti bir tarafından toz kaçırıyordu tekrar başka servise götürdüm. yaptılar oldu bitti. 100liraya arçelik te var. şimdi mal şahane markada güzel yani benim başıma bişey geldi diye hemen marka kötü mü diyim. adamlar güzel alet yapmış diğerlerinden kat kat üstün fiyatınıda koymuş istiyor. bu özellikler bu paraya diyor. yoksa git 100 liraya arçelik al.

    lg bulaşık makinesi teknosadan 2300 liralık bulaşık makinesi dediğim makine. gayette memnunuz. 1000liraya samsung da var siemens te. bir gün misafirde vardı yemekli tam rezil olduk ertesi gün eşim sabahtan öğlene kadar bulaşıktan çıkamadı. tezgahta eşya koyacak yer kalmadı mutfakta. ama hayatımız kaymış gibi hareket etmedik firmaya. bizim bütün mutfağı su bastı bulaşık makinesi suyu dışarı attı. sen daha elektronik problemi yaşamamışsın. direksiyon bozulsa ne olacak her gün kulanılmayan bir alet, bozuldumu etrafına zarar vermez, aç açıkta kalmazsın, eksikliğini hissetmezsin gönder garantiye yapsınlar gelsin.

    bu arada sony samsung logitek mercedes audi bunlar rakiplerine göre kaliteli görülen markalar avukatlıkla bu değişmez ki avukatlık yapmıyorum bunu sen çıkarıyorsun. iyiye iyi kötüye kötü derim. taraf takım tutmam.




  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın konuşmanıza giriyorum. @carbiyo'nun da dediği gibi sonuçta elektronik cihazlar bozulabilir. Bu adar dert etmeyiniz. Öncelikle logitech ile iletişime geçerseniz iyi olur. Büyük ihtimalle değişim olur. Ayrıca burada üyelere sakn almayın demeniz pek hoş değil. Logitech size bilerek bozuk ürün yollasa bile derdinizi detaylı bir mesajla anatabilirsiniz markayı eleştirebilirsiniz ama alıp almama kararı kişilerindir.
    Bu arada ben G29'un o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Eskisi gibi üzerinde emek yok gibi. Yani direksyon kullanıcılarını heyecanlandıracak yenilikler getirmedi. Ha bu değildir ki G29 çöp ama fiyatının ederi değil muadili 200€'luk T150. Tabi bu kendi görüşlerim kimseye almayın diyemem kişi düşünür taşınır karar verir.

    Ayrıca @cabriyo'nun da dediği gibi Thrustmaster marketlere girmeli. Çünkü şuan alternatifsiz bir alım şeceneği var. Ve bana sanki fazla ödüyormuşuz gibi geliyor. Marketlere girerse daha uygun fiyatları görebiliriz. Ki bu da satış sonrası destek işini de kolaylaştırır. Dün Thrustmaster'ın sitesine girdim iletişim için e-posta adresi bulmak için uğraştım ama bulamadım. Bunun gibi eksiklikler de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    @Ö1f1 ya yapmayın şu marka korumayı arkadaşlar süpürge bulaşık makinesi örneği veriyorsunuz komik oluyor ne alakası var arızayı anlattım hala normal diyorsunuz ne diyeyim başına gelmeyen bilemez tabiki arıza olur ama böyle komik arıza olmaz bu aleti dokunarak kullanıyorsun ne demek vurunca led yansın yada sönsün olurmu böyle saçmalık yahu bırakın allah aşkina benimde bosh marka buz dolabım geldiği gibi motoru bozuk çıktı değişti ona da kızdım ne yani bu markayı da mı kötülemiş oluyorum? bırakın bu llafları bakın g29 en son yumruk attım düzeldi led sönmüyor artık eee bu ne şimdi ne yapacağım şimdi yollasam adamlar bir şey yok diyecek konuşuyorsunuz ama hep başka yönden ben ne diyorum siz ne diyorsunuz tamam logitech iyi marka herkes alsın ben uydurdum bu arızayı popomdan sokağa atılacak param çok ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Haziran 2016; 0:50:15 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, lütfen yanlış anlamayın merka korumuyorum ki G29 kullanmıyorum şuan kullandığım en yeni logitech ürünü 10 senelik klavye. Tabi ki sokağa atılacak paranız yok hiç kimsenin yok. Ama sadece buraya yazarak çözüme ulaşamazsınız. Görünün o ki zaten Logitech'in ürünü kusurlu olarak gelmiş yani savunulacak bir tarafı da yok. Yapılacak adımlar belli. İlk önce logitech ile iletişime geçip ürünü garantiye yollayın. Bir sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum. Ha oldu ki siz hatalısız diyip hem suçlu hem güçlü durumuna düşerlerse Tüketici haklarına başvurusunuz. Zaten iş oralara kadar giderse çok büüyk ihtimale birebir değişim ya da para iadesi alırsınız. Yoksa burada logitech iyi ürün deyip oturmak çok yanlış. İnşallah sorununuzu çözebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Merhaba, lütfen yanlış anlamayın merka korumuyorum ki G29 kullanmıyorum şuan kullandığım en yeni logitech ürünü 10 senelik klavye. Tabi ki sokağa atılacak paranız yok hiç kimsenin yok. Ama sadece buraya yazarak çözüme ulaşamazsınız. Görünün o ki zaten Logitech'in ürünü kusurlu olarak gelmiş yani savunulacak bir tarafı da yok. Yapılacak adımlar belli. İlk önce logitech ile iletişime geçip ürünü garantiye yollayın. Bir sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum. Ha oldu ki siz hatalısız diyip hem suçlu hem güçlü durumuna düşerlerse Tüketici haklarına başvurusunuz. Zaten iş oralara kadar giderse çok büüyk ihtimale birebir değişim ya da para iadesi alırsınız. Yoksa burada logitech iyi ürün deyip oturmak çok yanlış. İnşallah sorununuzu çözebilirsiniz.

    dostum sorun değiştirmek değil zaten aldığım yer değişimi onayladı ama kızdığım şu bu cihaz logitech tarafından kutuya konurken sorunluymuş ki bu saçma arızayı yapıyor bal gibi soketlerinde temassızlık var vurunca gelip gidiyor bunu test etmeyen firma yanlıştır az para değil böyle sorumsuzluk olmaz bakın ben 6 aydır sokağa çıkamıyorum kalça protezi takıldı ben nasıl uğraşayım şimdi bununla artı bu gün söküp paketleyecektim son kez denedim bir tokat attım düzeldi hala sorun yok şimdi ben ne yapayım yollasam bir türlü yollamasam bir türlü ya orada da yapmazsa ne olacak resmen yalancı çıkacağım ben buna kızıyorum yoksa motoru yansa yanar çalışmaz yaptırırsın ama bu öyle değil ki sende anla beni senin başına gelse ne yaparsın? arkadaşa alma dedim çünkü 2.el arıyordu sıfırı bunu yaparsa 2.el ne yapar diye düşünüp alma dedim marka kötü diye değil bende mausu klavyesi var logitech in bende memnunum ama bu saçma olay canımı sıktı kafam karışık yollasam ya orada yapmazsa bunu çünkü bir tokatta düzeldi sence bu saçma değil mi?1.346 tl ver tokatla tamir et kızdığım bu sadece artı yazdım servise dalga geçer gibi otomatik cevap verdi meşgulüz size döneriz bi ara diye buraya yazdım çünkü başına gelen varsa yazar belki diye amacım marka kötülemek değil kötü olsa zaten almazdım hiç bir ürünününü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Haziran 2016; 1:28:27 >




  • dfgt kullandım 4-5 sene 2.el g27 kullandım 6-7 ay yaklaşık 7 aydır G29 kullanıyorum. Şu an için hiçbirinde bir sorun yaşamadım ve hepsini de aktif olarak kullanıyorum. Bu değildir ki hiç sorun yaşamıcam. Elektronik işi biraz şans işidir. Kargocular ürünleri atmasından bile makina ilk açtığınızda çalışmayabilir.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Merak edenler için g29 almadan önce araştırmıştım buraya yazıyorum

    G29un G27den farkları
    1- titreşim motoru dişlisi değişti
    2- direksiyon şekli değişti - görsel olarak en sevdiğim şekil
    3- direksiyona fazladan tuşlar eklendi - görsel olarak bayram yerine döndü benim kişisel görüşüm ben alışamadım kimisi sevebilir böyle zengin işi şeyleri
    4- fren pedalı yayı değişti - daha gerçekçi
    5- f1 vitesleri değişti - daha gerçekçi

    yani direksiyon, titreşim, ses, f1 vites ve pedal bunların hepsinde yenilik var. hani bilgisayar için g27yi sattırıp g29 almayı gerektirmez eğer iphone 6 çıktı 5i satim gibi fanatik değilseniz. fakar g27 si olmayan içinde gidip g29 varken g27 almak anlamsız olabilir. ps4ü olan için pek alternatif yok debriyaj ve vites kolu istiyorsa.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.