Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ball88 B kullanıcısına yanıt
    valla üzerinden 4 sene geçti oynamayalı bende tam hatırlamıyorum ama logitech profiler uygulaması varya direksiyonun kendi programı ordan overall strengthi düşürerekte deneyebilirsin.
  • Hayırlı akşamlar beyler g27 vites bozuldu tamirlik halide kalmadı. Aylardır formda konu ilan vs actim yok bulamiyorum. Olanda uçuk fiyatlar istiyor. Kısacası elinde olupda satmak isteyen arkadaşlar benimle iletisime geçerse çok sevinirim. Ufak tefek elektronik sıkıntısı olabilir mekanik sağlam olsun yeter. Teşekkür ler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhidir

    Hayırlı akşamlar beyler g27 vites bozuldu tamirlik halide kalmadı. Aylardır formda konu ilan vs actim yok bulamiyorum. Olanda uçuk fiyatlar istiyor. Kısacası elinde olupda satmak isteyen arkadaşlar benimle iletisime geçerse çok sevinirim. Ufak tefek elektronik sıkıntısı olabilir mekanik sağlam olsun yeter. Teşekkür ler şimdiden.

    İstanbul logosoft ile görüştünümz mü? Telefon : (216) 528 61 61
  • Arkadaşlar benim g27nin masaya sabitlenen mandallarından biri kırık oyüzden sabit durmuyor. 2 metrelik bir pc masası yaptırdım bugün geliyor. Acaba direksiyonu masaya sabitlemek için nasıl kaçlık bir vida kullanmamız gerekiyor. Bilen var mı? İnternette araştırdım bir bilgiye ulaşamadım.
  • Merhaba, bu set ile drift öğrenilebilir mi yoksa bu bilgi kulaktan duyma bir şey mi? İkincisi fren sertliği için mod yapıyorlarmış onu nerden yapıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de yaz kulübe
  • Yıllardır elektronik mağazalarda görür biraz kurcalar gecerdik şimdi almak istiyorum bu seferde sıfır yok ortada g27 izmir de nerde bulabilirim bilen arkadaşlardan rica ediyorum sıfır istiyorum yalnız 2. El ürünlerde çok sorun yaşamış biri olarak uğraşmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ETS 2 güncellendikten sonra Mültiplayer oyunu açınca direksiyonu algılıyor, atadığım gibi vitesleri de ekranda görebiliyorum ama araç gaz vermiyor.Aynı sorunu normaldede yaşayanlar varmış ve ayarların varsayılana döndürüldüğünde bu sorunun düzeldiğini söylediler ve öyle de yaptım.Bu şekilde klavyede oynayabiliyorum ama bir türlü g27 ile oynayabilmiş değilim.Single modda direksiyonla oynayabiliyorum.
  • maverickss M kullanıcısına yanıt
    Sıfır G27 diye bişey kalmadı, G29'u çıkardıktan sonra eskisinin işini bitirdiler
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    neye istinaden böyle bir şey söylediniz ?
  • Arkadaşlar g27 i xbox 360 / xbox one / ps3/ps4 oynatan aparat buldum.

    http://www.amazon.com/ConsoleTuner-Titan-One-Xbox-playstation-4/dp/B00LH5XZQS?ie=UTF8&ref_=nav_signin#customerReviews

    Ama yorumlarda memnun olmayanlar var ingilizcem iyi değil.
    Sizin fikriniz nedir arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar g27 yi aldım her oyunda bi sıkıntı yaşıyorum. Direksiyon kendi kendine sağ sol yaparak haraket ediyo arabayı kendi yönetiyo sanki. Bide her oyunda ne kadar ayarlarsam ayarlıyım çok sert döndürmekte zorluk çekiyorum. Bilgisi olan arkadaş bana ulaşsın yada numarasını versin. Team wiewer den yardımlaşalım. Teşekkürler....
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.
    Playstation Salonumda, 2 adet Playstation 3 + 2 adet G27 + 2 Adet 50" UHD Led Tv var. Bunları online olarak yada local network olarak bağlatıp yarıştırıyorum. Elimde, Nfs Hot Putsuit 2, Grand Trusimo 6 ve Dirt 3 oyunları var. Dirt 3 te direksiyon çok hassas o nedenle oturanlar iyi oynayamıyor ve sıkılıyorlar. Grand Trusimo 6 da çok fazla F1 tarzı olduğundan araba almak, var olan araçların H vitese uyumlu olup olmaması ve düşük direksiyon dönüş açısı sebebi ile o da sarmıyor. Nfs mükemmel ama vites + debriyaj desteği malesef yok. Hoş onu da 900 derece kullanamıyoruz. Yani demem o ki Pc nin verdiği zevki kesinlikle vermiyor. Şimdi 2 tane pc alsam ölüsü tanesine 2000TL vercem ikisi 4000TL yapacak ayrıca oyuna girişler, klavye kullanımı derken hayatımı sömürecek.

    Demem o ki, bana PS3'te kullanabileceğim, G27 uyumlu, özellikle H vites ve Debriyaj özelliklerini kullanabileceğim eğlenceli ve gerçekçi simulasyona yakın oyunlar önerir misiniz?




  • Mayis ayi sonlarindan itibaren windows 10'la g27 arasinda taninmama sikintisi yasayan oldu mu? Aletin durup dururken isigi sonuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Evet benimde oldu. Logitech profiler a bir güncelleme geldi ondan sonra bozuldu ayarlar. Pc dfgt olarak gördü direksiyonu debriyaj filan gözükmüyordu. Eski sürümü yükledim geri düzelir gibi oldu ama şimdide ayarlardan 900 derece olmasına rağmen ets2 de 900 çalışmıyor. Format atıcam herhalde pc ye.
  • Hocam biraz geç oldu kusura bakma bazı nedenlerden dolayı.Ama ekledim
  • UstaPc123 U kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • Njord- kullanıcısına yanıt
    DFGT için uygunsa onu öneririm.
  • RebelNightWolf R kullanıcısına yanıt
    Yazdım
  • handsomeboy55 H kullanıcısına yanıt
    iyi günler benim çocuk istiyor eğer satmak isterseniz fiyatta anlaşırsak ben alırım
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.