Şimdi Ara

Logitech F710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Fiyat:80 lira


    Ürünü yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum. Vatan bilgisayardan sıfır olarak aldım. Kullanıma bağlı olarak kauçuk kısımlar aşınmaya başladı. Sol analog tamamen aşındığı için sağ analog ile yerini değiştirdim. Yazdığım aşınmalar dışında çalışmasıyla ilgili en ufak problemi yoktur. İsteğe bağlı olarak bilgisayarımda yüklü bir oyun ile deneyip video atabilirim.Kutusu vs. bulunmuyor. Sadece gamepad ve alıcısı mevcut.

    Takas düşünmüyorum. Fiyatın uygun olduğuna inanıyorum. Ürünü açıkça gösteren fotoğraflar ekledim ve kozmetik sorunlarını belirttim. Hala oyun oynamak için kullandığım bir ürün olduğundan dolayı gönlüm rahat şekilde ilana koyuyorum. Forum üzerinden sadece bir adet satışım olmuştu. Bu yüzden referans konusunda yapabilecek bir şeyim yok. İlanı gayet açık ve net yazdım bu nedenle. Yine de aşağıya eklediğim linkte ilgilendiğim hobi ile alakalı alışverişlerimi ve referanslarımı görebilirsiniz. Sadece referans olması açısından ekliyorum linki. Herhangi bir sorun oluşturuyorsa silebilirim.
    http://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=117945

    Logitech F710

    Logitech F710

    Logitech F710

    Logitech F710

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbingo -- 20 Eylül 2018; 3:51:10 >







  • İlânınızdaki açıklamalarınız çok hoş, ikinci el kısmında pek aktif olmasanız da samimiyetiniz buralarda nadir görülüyor.

    Almak isteyen arkadaş referans sebebiyle çekinirse ben yardımcı olabilirim, ben de Ankara'dayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    İlânınızdaki açıklamalarınız çok hoş, ikinci el kısmında pek aktif olmasanız da samimiyetiniz buralarda nadir görülüyor.

    Almak isteyen arkadaş referans sebebiyle çekinirse ben yardımcı olabilirim, ben de Ankara'dayım.
    Teşekkür ederim yardım teklifiniz için. İhtiyaç olacağını düşünmüyorum ama. Bugün satılmaz da yarın satılır. Benim için problem değil.

    Maalesef donanım haber üzerinden yapılan bazı alışverişler nedeniyle sosyal mecralarda burasıyla ilgili olumsuz bir değerlendirme mevcut. Donanımhaber ölücüsü diye bir tabir kullanılıyor sonuçta. Satışı yapılan mallar da çoğunlukla elektronik olduğu için sorun yaşamamak adına elimden geldiğince şeffaf olmaya çalıştım ben. Diğer ilanlarımı da aynı şekilde açtım. Kimilerine ilginç geldi yazdıklarım. Ama benimle aynı samimiyeti paylaşan insanlara denk gelmeyi umuyorum şimdilik :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.