Şimdi Ara

Logitech ChillStream...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün NBA, gta veya futbol tarzı oyunları bilgisayarda daha rahat oynayabilmek için bir Chillstream aldım xbox controllerıyla aynı görüntü olan modelden. Aleti ilk olarka NBA2k10 da ve Gta 4 de denedim. Sol analogda herhalde bir sorun olmuyor ancak sağ analog çalışmıyor. B tuşu A olarak basıyor X tuşu B olarak A tuşu X olarak basıyor. Y tuşu ise normal. R1 L1 tuşlarıda düzgün çalışıyor fakat R2 L2 tuşları sağ analoğu işlevi gibi sag ve sol bakıyor. Gta 4 de ve Nba 2K10 bu şekilde. Bir de Kane&Lynch2 de deniyim dedim. Bunda hiç bir sorın olmadı. Her tuş düzgün şekilde basıyor. Ama XInput test diye bir programdan baktıgımda yine aynı şekilde bozuk gözüküyor ve diğer 2 oyunda da aynı şekilde kalıyor. W7 64 bit kullanıyorum. Tuşları değiştirebilmek için herhalde bir driver bulamadım. Acaba bunu düzeltme şansım var mı? Yoksa bu oyunlarda düzgün şekilde oynayamıyacak mıyım? Bu konuda bilgisi olan birileri varsa lütfen yardımcı olsun. Şimdiden teşekürler.







  • Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan hiç kimse yok mu? Lütfen biri yardımcı olsun.
  • Kimse yok mu arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan?
  • Logitech'in sitesinden driver'ın son versiyonunu yüklemeyi dene.
  • Logitech'in sitesinde ürünle ilgili herhangi bir driver yok. Xbox 360 driverlarını denedim onlarda yüklenmiyor bir türlü. Hata veriyor sürekli. Yetkiniz yok tarzı hata mesajları veriyor.
  • Evet merak edip ben de Logitech'in sitesinden baktım, driver gerekli değil yazmışlar. Logitech'in diğer gamepadleri için Logitech Gaming Software adında ortak bir driver var, birçok oyun için hazır profil oluşturuyor. Bir de onu dene. Bu da işe yaramazsa gamepadin tuşlarının yanlış atandığı profillerle gelen oyunlarda kendin oyunun ayarlarından tuşların görevlerini değiştirerek halledebilirsin. Gerçi bende Chillstream yok, Rumblepad 2 ve Dual Action ve Precision gamepad var. Chillstream kullanan birisi bu sorunun çözümünü benden daha iyi bilir.

    Buyur Logitech Gaming Software linki:
    http://www.logitech.com/en-us/441/264?section=downloads&bit=&osid=14

    Link Rumblepad 2 için, ama bilgisayara bağlı bütün Logitech gamepadlerini (en azından driverın desteklediklerini) tanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 12 Eylül 2010; 16:04:05 >




  • Arkadaşlar kolu şimdiye kadar Gta 4 Gta4 Episode from Libertycity Mafia2 Nba2k10 Kane&Lychn2 ve pes 2010 da denedim. Gta4 ve Pes2010 hariç diğer bütün oyunlarda hiç bir sorun olmadan çalıştı. Episode from libertycityde de direk düzgün şekilde algıladı tuşları. Ancak Gta4de ve pes2010 da dediğim gibi X tuşu B B tuşu Aymış gibi algılanıyor. Acaba bu 2 oyunda mı bişey var dicem ama episode from liberty de sorun olmuyor ve sitelerde baktım bu ürünle herkes pes 2010 u gayet rahat oynamış.
  • Logitech Gaming Software'i denedin mi?
  • Yükledim şimdi Logitech Gaming Software 5.04. Ama açtıgım zaman herhangi bir cihaz aldılanmadı yazıyor. Acaba direk Xbox 360 olarak gözüktüğü için mi böyle?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creykvan -- 12 Eylül 2010; 16:50:02 >
  • Win7 64bit kullabıyorum.Gta4 ve Pes10 da sorun yok.

    Pes10 da settings-controller kısmında xinput yapman gerekiyordu sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sayın

    Win7 64bit kullabıyorum.Gta4 ve Pes10 da sorun yok.

    Pes10 da settings-controller kısmında xinput yapman gerekiyordu sanırım.



    Pes10 da settings controller kısmında controller 1, controller 2, controller 3 ve controller 4 seçeneği var. Controller 1 bağlanmış olarak gözüküyo ona girildiğinde de xinput gibi bir kısım yok.

    Diğer setting kısmındanmış tamam buldum. Pesde düzeldi şimdi ancak Gta 4 hala düzelmiyor. Gta 4 episode from libertycity de hiçbir sorun yok ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creykvan -- 12 Eylül 2010; 21:35:04 >
  • Key mapping yapacaksın kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strafor

    Key mapping yapacaksın kardeşim.

    Key mappingi biraz açabilir misin acaba?
  • benzer bir sorunla karsı karsıyayım pes 2011 oynuyorum yalnızca tamam settings den tusların yerlerini degistiriyorsun ancak (bence) sol analogda sacmalıyor yani sonucda tam olarak logitech chillstream oalrak gormuyor pc x box 360 controller olarak goruyor ve sorun burda sana tavsiyem windowsun orjinalse sitede xinput driver for win7 64 bit var onu indir ama dedigim gibi genuice check var win orjinal degilse inmiyor https://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=D6289D8D-2478-4BF1-984C-56FFB828BA4E&displaylang=en burda var driver ordan bişi cıkabilir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.