Şimdi Ara

Logitech C310 vs C525

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , webcam alacağım 2si arasında kaldım. C310 66 tl , C525 115 tl skype üzerinden hd görüşme amacıyla kullanacağım. Para vermişken iyisi olsun sonradan pişman olmayayım mantığındayım. Sizce C525 için farka değer mi ? harekette görüntüde kayma istemiyorum yada az olsun , 2sinde de aynı mıdır ?



  • Bir sene olmuş yazalı ama bu ikisinden birini aldınız mı? Ben de webcam almak istiyorum da baktığım modeller arasında bu ikisi var. Satın aldıysanız ürünle ilgili yorum yazarsanız benim için faydalı olur.
  • C525 aldım. Gayet memnunum diyebilirim. C310u deneme fırsatım olmadı taviki ancak C525i tavsiye ederim.
  • Peki C525'de herhangi bir sürücü yüklemesi yapmadan, yazılıma falan gerek duymadan tak-çalıştır olarak kullanılabilme özelliği var mı? Yani alıp herhangi bir bilgisayara takıldığında hiçbir şey yüklemeden HD video kaydı ya da HD görüntülü sohbet yapılabiliyor mu? İnternette biraz araştırdım ama hiçbir yerde bununla ilgili bir açıklama bulamadım. Aslında ilgilendiğim üç çeşit web kamera vardı ama daha çok Microsoft HD 3000 ile bunun arasında kararsız kaldım diyebilirim. Her ikisinin birbirlerine göre artılarını ve eksilerini öğrenmeye çalışıyorum. Bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz çok işime yarar. Bir de burada bir karşılaştırma yapılmış, her ne kadar Almancam yetmese de görsel olarak üstteki (MS 3000) görüntü sanki daha canlı, parlak ve net, alttaki biraz soluk gibi geldi ama buna rağmen C525'e fazladan 50TL vermeye değer mi bilemiyorum:

    https://www.youtube.com/watch?v=-fNs2W3mZvg




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ERGENEKON_

    Peki C525'de herhangi bir sürücü yüklemesi yapmadan, yazılıma falan gerek duymadan tak-çalıştır olarak kullanılabilme özelliği var mı? Yani alıp herhangi bir bilgisayara takıldığında hiçbir şey yüklemeden HD video kaydı ya da HD görüntülü sohbet yapılabiliyor mu? İnternette biraz araştırdım ama hiçbir yerde bununla ilgili bir açıklama bulamadım. Aslında ilgilendiğim üç çeşit web kamera vardı ama daha çok Microsoft HD 3000 ile bunun arasında kararsız kaldım diyebilirim. Her ikisinin birbirlerine göre artılarını ve eksilerini öğrenmeye çalışıyorum. Bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz çok işime yarar. Bir de burada bir karşılaştırma yapılmış, her ne kadar Almancam yetmese de görsel olarak üstteki (MS 3000) görüntü sanki daha canlı, parlak ve net, alttaki biraz soluk gibi geldi ama buna rağmen C525'e fazladan 50TL vermeye değer mi bilemiyorum:

    https://www.youtube.com/watch?v=-fNs2W3mZvg

    hoacm ne yaptın aldınmı kamera acaba bende almayı dusunuyorumda kararsız kaldım sen aldıysan nasıl kalıtesı acaba ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.