Şimdi Ara

Logitech araç içi telefon tutucu 30 TL (Kargo dahil) GG (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
11.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Manyetik ürünler telefona zarar vermesi yüksek ihtimaldedir. Elektronik herhangi bir şeyi hoparlör, mıknatıs gibi bir şeyin yanına dahi bıraksanız bozulur. Aynı manyetik kartlara telefonların zarar vermesi gibi. Telefona sürekli takılı olacak bir mıknatıs kısa sürede problem yaşatır. Telefonun arkasındaki metal dahi olsa, karşılığı mıknatıs. Google da bir aratın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 6 Şubat 2016; 16:26:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeozbay

    Manyetik ürünler telefona zarar vermesi yüksek ihtimaldedir. Elektronik herhangi bir şeyi hoparlör, mıknatıs gibi bir şeyin yanına dahi bıraksanız bozulur. Aynı manyetik kartlara telefonların zarar vermesi gibi. Telefona sürekli takılı olacak bir mıknatıs kısa sürede problem yaşatır. Telefonun arkasındaki metal dahi olsa, karşılığı mıknatıs. Google da bir aratın derim.

    benim kullandığım Ttec kılıfın arkasında çok güçlü mıknatıslar var, aklım hep takılır acaba bir zararı olur mu diye

    http://www.hizlial.com/ttec-plus-samsung-galaxy-note3-cardcase-flex-kilif-beyaz/10411356




  • Merhaba, bu ürünün spigen olanından aldım, fakat samsung telefonda mıknatıs sensörü devreye girip telefonun ekranını kapatıyor, yani flip cower kapak takmış olarak algılıyor ve telefon kullanılamıyor, bunun çözümünü bulabilen var mı?
  • ferrarif50 kullanıcısına yanıt
    Akıllı kapak özelliğini kapat, başka çözüm zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür ürünleri sadece bu magnet tarzı değil hava kanalına takılan her tür ürünleri hava ızgaralarına aracınız heleki eski ise takmayın. o hava kanalları çoğu araçda çok narindir hiç bir fabrika mühendisi o kanalların üstüne 500 gram 700 gram yük gelicek ağırlık taşıycak şekilde tasarlamaz o kalitede malzemede kullanmaz..

    zaman içinde o tırnakları kırarsınız böyle çok araba vardır pazarda.. o tırnakları ya kırarsınız yada hava kanalının içerdeki diğer kanal palleri ile senkronizasyonunu bozarsınız yani sola çevirdiğinizde dış paller döner iç paller geç döner yada tam dönmez falan..

    hava kanalları narindir hiç bir fabrika o kanallar için öyle çok ahım şahım mükemmel kaliteli malzeme üretmez çünkü hiç bir fabrika o kanala cep telefonu tablet takıcağınızı hesap etmez..

    hesap etseler zaten incecik plastik değil metal falan yaparlardı hava kanallarını..




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.