Şimdi Ara

Logitech 5.1 i dvd player'a bağlanabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    Elimde logitech x-530 5.1 hoperlörler var ve bunları kullanarak salona ev sineması kurmak istiyorum ama salona bilgisayar koymak istemiyorum.
    Bunun yerine piyasadaki dvd playerlardan alıp (hatta dvd kaydedicilerden) bilgisayar hoperlörlerini bu player'a bağlaya bilirmiyim? Hoperlörlerin üç adet stereo ucu var. bunlar center; önler ve arkaları kontrol ediyor. Dvd playerlar ise lale jack lı gördüğüm (ve anlayamadığım :) ) kadarıyla.
    Bunları bağlamanın bir yolu varmı? dahası bağlandığında verim elde edebilirmiyim. 5.1 surround seste problem olurmu?

    yardım eden herkese teşekkürler şimdiden..



  • Bende aynı soruyu soruyorum ama cevap alamıyorum.
  • tabiki bağlarsın ses sisteminde ki kabloların ucundaki jackları dvd deki çıkışlara çeviren adaptörlerden alman gerekir.ama ses gücü biraz düşük olabilir.saygılar.
  • ses sistemlerinde herşey herşeye bağlanır uygun kablo araştır
  • Ben voxline dvd ye x-530 baglamıştım. 3 adet dönüştürücü kablo ile kolayca hallediliyor. Bu kablolar piyasada farklı uzunluklarda (10cm, 1,5m ve fazlası) 3-5 YTL ye satılıyor. Cok buyuk bir salon degilse apartman ortamında da fazlasıyla yeterli ses verir.
  • Teşekkürler arkadaşlar çok mutlu oldum.

    Peki 5+1 seste herhangi bi bozulma ile karşılaştınmı? verim alabiliyormuydun voxline la?
    hangi dvd playerı ya da dvd kaydediciyi tercih etmeliyim? kullandığınız, memnun kaldığınız marka/modeller varmı?
  • voxline tavsiye etmem. dvd sesi guzel ama mp3 ve audio cd ses kalitesi rezalet. cd leri geç ve yavaş okuyor, bazı dvdleri BAZEN okumuyor vs vs...
  • valla ben daha önce bağladım x-530 un gücü çok yetersiz kalıyor bence hiç deneme
  • piyasada 200 ytl ye falan dvix oynatıcılı HD destekli philips marka dvd ler var özellikle teknosada falan çok görüyorum. Bunlar nasıldır arkadaşlar. DVD kaydetmiyor sanırım ama bizde bir vcd var öff dvd ye geçmek istiyorum artık bi ara alacağım annemler falanda seyredebilsin indiridğim filmleri benim P5800 ü ona bağlar bende kendime yeni ses sistemi alırım
  • dvdye bağlayınca stereo ses alınır demi ?
  • Her türlü sesi alabilirsiniz. Piyasada voxline, shov,shaublorenz,sunny,premier gibi ucuz dvd'ler genelde sadece dış görünümleri farklı olarak satılıyor. DVD'lerde sorun pek yaşanmaz ancak frame atlarken takılmalar ve hızlı geçişler can sıkar. Müzik cd'lerinde ise performansları yok demek uygundur. Menülerindeki ses ayarları oldukça amatördür ve sesi bütünüyle bozarlar. Onun yerine teknosada şu an kampanyada olan Toshiba DVD Playerlar var. Fiyatı da ucuz dvd playerlar kadar. Araştırmakta fayda var.

    Saygılarımla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eiskent

    Her türlü sesi alabilirsiniz. Piyasada voxline, shov,shaublorenz,sunny,premier gibi ucuz dvd'ler genelde sadece dış görünümleri farklı olarak satılıyor. DVD'lerde sorun pek yaşanmaz ancak frame atlarken takılmalar ve hızlı geçişler can sıkar. Müzik cd'lerinde ise performansları yok demek uygundur. Menülerindeki ses ayarları oldukça amatördür ve sesi bütünüyle bozarlar. Onun yerine teknosada şu an kampanyada olan Toshiba DVD Playerlar var. Fiyatı da ucuz dvd playerlar kadar. Araştırmakta fayda var.

    Saygılarımla.





    evet teknosa da toshiba da vardı hakkaten şu sıralar dvd ler eskiden satılan vcd fiyatına çok uygun aslında.

    Hatta komple LG nin DVD seti var içinde ses sistemi de var 5+1 400 milyon.

    Ama ben şu philipsler nasıldır merak ediyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.