Şimdi Ara

LOCC Kriptosu İçin Referanslı Strateji Oyunu Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Arkadaşlar proje gayet büyük ve güvenilir bir proje. Şuanda Türkiye'de onbinlerce kullanıcısı var ve hızla artıyor.


    Ana amaç NFT kartları satın alıp bunların Stake ödüllerini toplamak. 3 farklı NFT kartı mevcut. Her birinin kazancı birbirinden farklı zaman ve karlılıkta.


    Proje doğal olarak gelişmek istiyor ve referans süreçleri ile harika ödüller dağıtıyor. Aşağıda çekim miktarlarının kanıtını atacağım.


    En ucuz NFT kartı 7 USDT. Diğeri 10 USDT. Diğeri de 80 USDT. Yani anlayacağınız üzere yatırıma göre değişik kazançlar var.

    Örneğin 10 USDT lik karakterin size 10 günlük bir dönüşü mevcut. 10 günde 16 dolar kazancı geri alıyorsunuz ve parayı çekebiliyorsunuz. Bu 10 günlük süreç bitince NFT kartınıza level atlatabiliyorsunuz. Bunun için 32 USDT harcıyorsunuz ve size 150 günde 96 USDT değerinde LOCC stake ödülü veriyor ve bunu hemen USDT ye dönüştürüp çekebiliyorsunuz. Bu arada kazançlarınızı günlük alıyorsunuz.


    Referans olarak getirdiğiniz kişilerden 5 kişi oyunda herhangi bir NFT kahramanı satın alırsa siz 15 USDT ödül kazanıyorsunuz. Bu getirdiğiniz üye sayısına göre 360 USDT ye kadar çıkıyor.


    Bu süreç ne kadar çok üye getirirseniz o kadar büyük ödüle dönüşüyor. Hatta ekibinizi kurup doğru bir şekilde yönetirseniz belli bir seviyeden sonra haftalık 20 dolar sabit maaş yatıryor sistemden. Aynı zamanda bonus ödülleri yaparsanız 46 USDT daha kazanıyorsunuz.


    Süreçle alakalı olarak refli linkten yatırım yapan veya kaydolup ne olduğunu görmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden yazsın. Ekstra bonuslar hakkında da bilgi vereceğim.


    Refli Link Refli linkten kaydolanlar önce yönlendirilen sitede kayıt olup sonra APK indiriyor. Proje kapalı betada yani geliştirme aşamasında. AppStore mağazasında uygulama mevcut. Androidler APK olarak siteden indiriyor. Dünya çapında milyonlarca insan oynuyor şuanda, içiniz rahat olabilir.



    Refsiz Link Buradaki linkten oyuna katılacak olan arkadaşlar önce indirsinler sonra uygulama üzerinden kaydolsunlar. Davetiye kodu olmadan kaydolamayanlar için 338850383 bu davet kodunu kullanabilirsiniz.











  • LOCC Kriptosu İçin Referanslı Strateji Oyunu Projesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.