Şimdi Ara

Little Big Planet [ps3]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimsenin yazmadığını görünce yazmak istedim çünkü oyun feci eğlenceli. GDC'de 4 kişinin aynı anda oynadığı videoyu izleyin, eğlenin

    GDC video bölüm1 :http://www.youtube.com/watch?v=NI5JmcQv3n4
    GDC video bölüm2 :http://www.youtube.com/watch?v=jOpc9Z6pKSg

    Little big planette tüm objeler, bölümler ve karekterler birbirleriyle etkileşim içinde dinamik yapıdalar. Kullanıcı kendi bölümünü istediği objeleri kullanarak kendi oluştuyuor. Online desteği çok iyi, oluşturulan bölümler netten yollanarak başkalarının oynamasını sağlanabiliyor oynanma sayısına görede kullanıcının bölümü ençok oynanlar listesinde üste çıkıyor. O bu değilde grafikleri, oynanabilirliği ve dinamik yapısı inanılmaz derecede tatlı ve hoş

    HD video :http://www.gametrailers.com/player.php?id=17548&type=wmv







  • ben yazcaktım üşendim

    videoların hepsini izlemiştim.

    yeni biRLOCO ROCCO

    SÜPERRR
  • işte özgün oyun diye buna denir ya! playstation her zamanki gibi yine klasiklere imza atıyor

    neutral coşturuyorsun hocam sende bu aralar. alıştıra alıştıra ver yav haberleri inme inecek valla
  • Bu oyun PS Store'dan mı indiriliyor ayrıca paralıdır sanırım ama gerçekten çok zevkli bişeye benziyor arkadaşlarla oynamak çok zevkli olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TµGy

    işte özgün oyun diye buna denir ya! playstation her zamanki gibi yine klasiklere imza atıyor

    neutral coşturuyorsun hocam sende bu aralar. alıştıra alıştıra ver yav haberleri inme inecek valla


    hehe GDCden çıktıkya tugayım ondandır




  • Oyun 2008'de piyasaya çıkıyo ben niye üzülüyosam sanki ps3'üm var

     Little Big Planet [ps3]

     Little Big Planet [ps3]

     Little Big Planet [ps3]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ********** -- 10 Mart 2007; 23:45:50 >




  • Yav yine benden erken davrandın, ben de yazacaktım vaktim olmadı bugün Oyun hakkaten zevkli bi oyuna benziyo. Hani tartışır, deriz ya hep 'eğlendiren oyun', işte bu hakkaten herşeyiyle değişik bir eğlencelik olacağa benziyo... Grafikler çok değişik.
  • BEnde bütün videolarını indirip izlemiştim. Ps3 te hiçbir oyun olmasada alır bunu oynarım valaha. Yani bu kadar mı keyifli bir oyun olur yaa. İzleyen herkesin yüzü gülüyor resmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 11 Mart 2007; 0:39:02 >
  • Çok şirin
  • microsof bu oyun icin "very cool" demis.. gercekten hos ve eglenceli bir oyuna benziyor bencede very cool
    But even Microsoft can't resist LittleBigPlanet's wool-coated charm: "I think LittleBigPlanet is very cool," he said. "But I can't see a big portfolio of games at the moment that do this. I don't think there's a whole load to catch up."
  • 2008 in ilk ceyregi,, tam bir yil var yani... Oyundan once indirilebilir demo sunun yayinlanicagini soylemisler. Oyun cikana kadar level tasarimi ile ugrasmak bile cekici geliyor. Cooperative mod'da oynanan tum oyunlar super zevkliyken, bu mod uzerine kurulmus bu kadar guzel grafiklere ve fizige sahip bir oyunu oynamanin ne kadar zevkli olucagini tahmin bile edemiyorum :)
  • wii'nin tahtı sallanacak gibi görünüyor. wii'nin balayı dönemi bitince konsol haber sitelerindeki wii haberleri iyice azaldı. ps3 haberleri ise birden bire arttı. gerçi zaten çok vardı ama hep sony ile dalga geçiyolardı haberlerde. şimdi anladılar makinen güzelliğini. ben de daha yeni anladım doğrusu. wii out, ps3 in artık :)
  • Harika bir oyun.karakterler çok sevimli ayrıca co-op olayıda fazlasıyla zevkli.Heyecanla bekliyoruz.

    Keşke daha fazla özgün oyun yapılsa.
  • Neutral hocam müsadenle bende bir ekleme yapayım. GDC 2007 tanıtımında bu oyunu Sony Computer Ent. sözcüsü Game 3.0 olarak tanıttı.

    Game 1.0 dedikleri ilk konsol oyunları bunlar sadece y.z (yapay zeka) olan network ve online desteği bulunmayan tek kişilik ya da aynı cihazdan iki kişi oynanabilen oyunlarmış.

    Game 2.0 ps2 xbox gibi konsollarda bulunan y.z'sı bulunan ancak network ve online desteği de bulunan oyunlarmış.

    LittleBigPlanet gibi yeni nesil oyunları Game 3.0 olarak niteliyorlar. Bu oyunlar y.z, network, online oynanabilirliliğin yanında, değiştirilebilir, topluluk oluşturulabilir, mesajlaşılabilir kısacası bir kominite içindeki aktivitelerin tamamının olabileceği tarz oyunlarmış. (Yanlış anlaşılma olmasın mesajlaşmak, değiştirebilmek gibi özellikler zaten PSN'de LIVE'da var diye düşünenler için söylüyorum; başlıbaşına oyunun kendisinin bu özellikleri barındırması herhangibir aracı olmadan direk kişiler arası gerçekleştirilmesi kastdediliyor burada.)




  • homeedition bu olayı açıkladığın iyi olmuş zira bu konunun da yakında buralara girip kafa karıştırması an meselesiydi, bi de bunu anlatmak zorunda kalacaktık Anlaşılan bu oyun baya baya ses getirecek. Şu an en çok merak ettiğim ve oynamayı isediğim oyun, motorstormla birlikte...
  • Videoyu indirmiştim ama izlemeyi unutmuşum bu güne kısmetmiş:D

    Arkadaşlar bu oyun çok hoşuma gitti benim ne kadar sevimli karakterler onlar öyle, hele müzikler harika gerçekten. Ben tuttum bu oyunu kesin klasik olacaktır.
  • Bende bu oyunu begendim.Not edin bi kenara
    Yaratıcı oyunları severim.Çıkışı ne zaman ? 2008 de sanırım, PS3 alınacak kıvama geldiği dönemlerdeyse mesele yok benim için
  • 2008'in İlk çeyreğinde çıkıyormuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: korayg

    Bende bu oyunu begendim.Not edin bi kenara
    Yaratıcı oyunları severim.Çıkışı ne zaman ? 2008 de sanırım, PS3 alınacak kıvama geldiği dönemlerdeyse mesele yok benim için


    dünya tersine döndü




  • Oyun süper zevkli ama her zaman oynayacak okadar kişiyi nerden bulacağız ? Tek başına oynanabilen bölümlerde vardır heralde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.