Şimdi Ara

Listening Skill ile İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hazırlık okuyorum.Listening skillim zayıf.Sınavda ondan düşük notlar alıyorum.Midtermler'de kendimi listening parçasına veremiyorum.Dinlerken kelimeleri zor seçebiliyorum.Kelimeler anlaşılmaz hal alıyor.Lütfen yardım edebilir misiniz?



  • En başlarda zaten normali budur. Bol bol dinleme yapman lazım. Tabi ki nasıl? O yaptığınız listening çalışmalarında ekstra çalışman lazım. Onun haricinde bir diziye başlaman ve onu ingilizce alt yazı ile izlemen senin dinlemeni çok geliştirecektir. Başka bir öneride ingilizce radyolar dinlemen. Başka bir öneri daha istersende sesi kitaplar var. Onlardan okuman. Kolay gelsin. Bu zaman isteyen bir iştir.
  • Bana zamanında Youtuber'lar çok yardımcı olmuştu. Gönlüne, zevkine, tarzına göre bir dolu Youtuber var; onları izleyebilirsin.
  • Sağolun beyler.Öncelikle CardaQue kardeşim dizi izliyordum.Big Bang Theory'yi 3 haftalık arada izledim ama okullar açılınca yarım kaldı.
    Special kardeşim sana gelince yabancı youtuberlarla ilgili link verebilirsen.Hep Türkler çıkıyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalovabelediyespor

    Sağolun beyler.Öncelikle CardaQue kardeşim dizi izliyordum.Big Bang Theory'yi 3 haftalık arada izledim ama okullar açılınca yarım kaldı.
    Special kardeşim sana gelince yabancı youtuberlarla ilgili link verebilirsen.Hep Türkler çıkıyo.

    Jacksgap, Ninkcompoop (en sevdiğimdir), Thekylestyles (kendisi Ninkcompoop'un erkek arkadaşı), Caspar Lee, Marcus Butler, Jana Vlogs ve Zoella ==> Bunlar İngiltere'de yaşayan Youtuberlar. Genelde izlediklerimdir gerek oranın aksanını sevdiğimden gerekse anlamasını daha kolay bulduğumdan.

    Gigi Gorgeous (bir erkek olarak makyajla olan kısmını hiç ilgi çekici bulmadığımdan genelde hikayelerini, deneyimlerini anlattığı videoları severim. Kendisi Kanadalı), Connor Franta, Tyler Oakley, Troye Sivan, Lohanthony, Joey Graceffa ve Shane Dawson. ==> Bunlar da Amerikan, Kanadalı ve Avustralyalı vloggerler; ama hepsinin de aksanı gayet kolay anlaşılır. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 28 Şubat 2015; 18:20:12 >




  • Kanallar gerçekten çok güzelmiş.Çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

    Kanallar gerçekten çok güzelmiş.Çok teşekkür ediyorum.

    Rica ederim. Çok güzel faydalanabilirsiniz kendilerinden listening anlamında. Ben çok yol katettiğimi düşünüyorum, umarım niyetlenenler de faydalarını görür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 1 Mart 2015; 21:40:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.