Şimdi Ara

Lisede yazdığım kompozisyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lise 10 da yazdığım bir yazıyı buldum.


    Nedir korku?İnsanın kötü hissetmesine neden olan, ona acı çektiren bir his midir? Sanırım çoğu insan böyle düşünüyor.Elbette insanın korkuları olabilir.Ancak bu sanıldığı kadar da kötü bir şey değildir.

    İnsanlar karanlıktan,yalnızlıktan,ölümden,bazı başka canlılardan,kötü rüyalar görmekten korkar.Eğer insanoğlunun bütün korkularını yazacak olsam bu yazı uzar giderdi.İnsanoğlu yaşamının başından beri korkmaya mahkumdu.Mağarasından çıktığında gördüğü yabani hayattan korktu.Gökyüzünde parıldayan o heybetli güneşten korktu,geceleri aydan korktu.Şans eseri karşılaştığı ateşten korktu.Peki bu korku neye sebep oldu?

    Korku insanları birbirlerine kenetler.Çünkü insan korktuğunda kendini güçsüz hisseder ve korunmaya ihtiyaç duyar.Ancak kendisi sandığı kadar da güçsüz değildir.

    İnsan vücudu tehlikede olduğunda veya kişi korktuğunda adrenalin hormonu salgılar.Kan damarları genişler, göz bebekleri büyür.Bu ne işe yarar peki?Daha hızlı koşar insan,daha yükseğe zıplar,görüş yeteneği gelişir,kasları güçlenir.Aslında kötü sanılan korku bana göre insanın süper gücüdür.

      Bu yüzden insan korkularından kaçmamalı,onlarla yüzleşmelidir.Çünkü insan,korkularıyla savaştıkça güçlenecektir.İnsan korkuları karşısında aciz kalmaktansa korkularını aciz bırakmayı bilmelidir.








  • Korkunun vücudumuzda yarattığı değişikliklere yetenek olarak bakmak güzel bir bakış açısı

    Aslında her şey hormonlarımıza bağlı. ilerde hormonlarımız kontrol edilebilirse çok farklı sonuçlar ortaya çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gay bir kompozisyon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.