Şimdi Ara

Lise yönetmeliği hakkında birkaç soru(devamsızlıkla ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.Sabah okula gittim öğleden sonra asmak istedim asmak için müdür yardımcısından izin almama gerek varmı? benim bildiğim öğleden sonra asmak öğrencinin hakkı karışamazlar ama emin değilim tam. istese göndermeme gibi bi yetkiye sahipmi müdür yardımcısı?

    2.Bazen müdür yardımcıları rapor götürünce hasta olmadığını bildiği yada anladığı zaman ben bunu kabul etmiyorum almıyorum bu raporu , gelmek zorunda yada devamsızlığına işlenir gibi bişe deme yetkisine sahipmi? yani kısacası rapor kabul etmeme yetkisine?

    3.Eve devamsızlık fazla olunca kağıt gönderiolar eğer öğrencinin velisi okula gelmezse yasal işlem uygulancak vs gbisinde cümleler yazıolar öyle bir yetkileri varmıdır? yani sonuçta 20 gün devamsızlık hakkım eve kağıt gönderince veli gelmek zorundamı?

    şimdilik aklıma bu kadar geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler







  • izin almayı düşünmüyorum da gene her zamanki gibi okulu asmak için kapıdan çıkarken bugün kapıdaki kulubede hocalar müdür yardımcısı fln oturuomş bende çıkarken nereye gidiyon sen diye çektiler bende hastaneye gitcem yalanı uydurdum 10 gün devamsızlığın var salmıom dedi ama önemli, acil, randevum da var vs vs diince zorunlu gönderdi. eğer göndermeme gibi bi hakkı olmadına emin olsam bidahaki sefere doru dürüst gidiyom derim
  • Ben lisedeyken paso gelirdi eve devamsızlık kağıdı ama daha bir kere bile velim okula gitmediği için işlem yapıldığını görmedim. (aaah ah keşke yine 20 gün devamsızlık hakkım olsa. sadece 18 ders devamsızlık hakkım var 19 oldumu kalıyorum)
  • lise sonum 8 gün hakkım var 7 oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.