Şimdi Ara

LİSE MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ HAZIRLANANLAR...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar sadece sınava çalışacak olanlardan yeni başlayan var mı benim tarih nerdeyse bitti ama geç kalırım diye korkuyorum. neler yapıyorsunuz,Nasıl gidiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şorurbelli -- 24 Nisan 2015; 4:10:19 >



  • benim son senem ama seneye hazırlanacağım.. Alanda nasıl çalışıyorsun ?
  • Sıkı çalışmak şart. Lise matematiği, ilköğretim matematiğine göre çok çok az kadro alıyor. Bu da sıkı çalışmanın ne denli önemli olduğunu ortaya çıkarıyor.
  • Konu anlatımı olarak hangi yayın kullanıyorsunuz öabt lise mat için?
  • MERHABALAR ;

    ben artık öğretmenlik yapmak istemiyorum arkadaslar yalan olmasın o zamanlar çok istiyordum ,ama şu an artık istemiyorum. ve işsizim ,gider bimde çalışırım daha iyi akademisyen olana kadar şu anki fikrim.

    şöyle bir problem algılandı ,bu ülkede sadece eğitim değil hukuk -ve böylece de hemen hemen her şey bozuk. bu konuyla ilgili problem ise ,bir defa bir kız öğrencim bana aşk mektubu yazdı , bacak kadar boyuyla öğretmeninin başına neler getireceğinden habersiz yeni nesil , ki o zaman ücretliydim ..baya stres olmuştum. düşünüyorum kadrolu olsam da bu stres olacktı ,medyada akla hayale uymayan haberler okudum ,mesela bir okulda şöyle olay olduğu yazıldı öğretmen kız öğrencisine:

    "bir ev tutarım sana ,hem kızım hem eşim olursun." şimdi cinsellik ayrı ki bu onuda çok dikatliyim yalnız şimdi bu haber de mesela akla uygun bir tarafı var mı ki.

    bir kimseye birilerine cinsel duygular hgissetmeniz çok normal ama anne kızınıza ..

    yani burada gördüğüm figur bu ve akla uygun değil. zaten bazı haberlerin doğru olmadığı öğrencinin (vicdan azabı mı dıydu aceba bu olsa gerek) itirafı ile doğrulanabiliyor bazen. ama şimdi bir idda ile yola çıkılıp bir kamera görüntüsünün dahi olmadığı davalarda öğretmene verilen 10-15 30-35 yıllık hapis cezaları okudum dile kolay.

    ben istemiyorum evet bimde çalışsam daha iyi.ama sanmıyorum ben yayına hazırlanıyorum şu aralar dergiye abstractı da gönderdim. onay gelirse hazırlayıp ileteceğim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.