Şimdi Ara

Lise Bitirme Tezi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben Eren. Üniversite 1.sınıfta kredi almak için özel bir programda okuyorum ve yardıma ihtiyacım var. Diplomamızı alabilmemiz için en iyi olduğumuz ders hakkında deney bazlı kısa bir tez yazmamız gerekiyor. Elektroniğe ilgi duyduğum ve en iyi dersim fizik olduğu için konumu elektromanyetizm alanında seçtim. Bu alandaki çoğu deneyde olduğu gibi bir osiloskopa ve sinyal jeneratörüne ihtiyacım vardı. Okulumuzda bu araçlar olmadığı için kendim yapmayı denedim, başarılı da oldum, ancak hata oranı %2'nin üstünde olduuğu için verilerim kabul edilmedi. Elektronik devrelerle uğraşan herhangi bir tanıdığımız yok ve üniversiteler de kapalı. Ankara ve Mersin'deki bütün maker atölyelerini aradım ancak hiçbirinde bunlar yoktu, sorduğum elektronikçiler hepsi de beni tersledi. Sizce bakabileceğim başka bir yer var mı veya Mersin/Ankara'da oturuyorsanız bana bu araçları kiralayabilir/kullandırabilir misiniz? Gerçekten yardıma ihtiyacım var ama kime danışmam gerektiğini bilmiyorum.


    Not: Dilerseniz projenin detaylarını PM olarak söyleyebilirim. Akademik dürüstlük politikasına göre detayları açık yerlerde paylaşmam yasak yoksa başım derde girebilir.


    Simdiden bunu okumak için zaman ayırdığınızdan dolayı teşekkür ederim.








  • Elimde yok, Mersin veya Ankara'da değilim.

    Belki yardımcı olabilecek birileri görür diye yazıyorum.

  • Bahsettiğiniz bu iki cihazda hem çok pahalı hemde bir elektronikçinin en önemli cihazlarından kimsenin bunu size kullandıracağını veya kiralayacağını pek sanmam durumunuz bu anlamda biraz umutsuz ama inşaALLAH bir yardım eden olur hayırlı günler dilerim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.