Şimdi Ara

Lisans Mezunlarına Yönelik Ücretsiz ve İstihdam Garantili Yapay Zeka Kursu Kayıtları Başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 Milyon İstihdam Projemiz kapsamında Türkiye Bilişim Derneği Koordinasyonunda Ahmet Çalık Vakfı destekleriyle İstanbul Ticaret Üniversitesinde gerçekleşecek Yapay Zekâ Uzmanı Yetiştirme Programı başvurunuzu bu sayfadan yapabilirsiniz.


    Söz konusu program 2023 Ekim ayında başlayacak ve staj süreçleriyle beraber 2024 yılı güz dönemine kadar devam edecektir. Eğitimler yüz yüze olacak şekilde İstanbul Ticaret Üniversitesinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu programdan yararlanacak adayları belirlemek için bu sayfadan sizlerin başvuruları alınarak aşağıdaki kriterlere göre yapılacak değerlendirme ve seviye belirleme sınavı sonucunda e-posta adreslerinize sonuç bildirimi yapılacaktır.


    Size bildirilecek sonuç doğrultusunda olumlu değerlendirilen adaylar için süreç işletilerek bu adaylara yapılacak bildirimlerle mülakat süreci gerçekleştirilecektir. Mülakat süreci sonunda eğitim programına dahil olacak adaylar belirlenmiş olacaktır. Projemiz aracılığıyla tamamladığınız bu eğitim bilgileri de otomatik olarak proje sistemimizdeki özgeçmişlerinize yansıtılacaktır. Bu sayede tüm işverenlerin sizleri daha sağlıklı değerlendirmesi ve sizlerin de istihdam sürecinde avantaj elde etmeniz hedeflenmektedir.


    Programa dahil edilecek adaylarda aranacak ve değerlendirilecek özellikler aşağıdaki gibidir.


    1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması

    2. 1 Milyon İstihdam Projesine kayıtlı olması

    3. Proje sistemindeki özgeçmişinde en az %90 oranında özgeçmiş doluluk oranına sahip olması

    4. SGK kayıtlarına göre işsiz olması

    5. 18-30 yaş arasında olması

    6. En az lisans mezunu olması ve Bilişim, Mühendislik veya Fen-Edebiyat bölümlerinden mezun olunması 

    7. Proje kapsamında yayınlanan Bilgi Teknolojilerine Giriş (https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/bilgi-teknolojilerine-giris-9391) ve Temel Veri Bilimi (https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/veri-bilimi-icin-python-ve-tensorflow-11705) eğitimlerini başarıyla tamamlamış olması

    8. Temel yazılım bilgisine sahip olması

    9. Eğitim süresince İstanbul’da ikamet etmesi

    10. Aday özgeçmişinde bulunan lisans not ortalaması (Adayların değerlendirilmesinde not ortalaması sıralaması yapılacaktır.)

    11. Adayın adli sicil kaydı bulunmaması

    12. Eğitimlere katılmasına engel sağlık sorunu bulunmaması

    13. Adayın ve adaya bakmakla yükümlü ailesinin gelir durumu (Söz konusu gelir durumu ilgili kamu kurumlarından ve istenecek resmi belgelerle sorgulanarak doğrulanacak ve adaylar gelir durumuna göre sıralanarak geliri az olan adaylara öncelik verilecektir.)

    14. T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Bilişim Derneği, Ahmet Çalık Vakfı, Çalık Grup Şirketleri ve İstanbul Ticaret Üniversitesi kurumlarının yönetici ve personelinin birinci dereceden yakınları programa başvuramazlar.

    15. Program kapsamında başlatılan eğitimlerin ilk iki haftasına katılmayan adaylar program kapsamından çıkarılacaktır. Program sonunda adayların başarısının değerlendirilmesi için eğitimlere katılım konusunda en az %70 katılım şartı aranacaktır.

    16. Program başlangıç aşamasında yukarıda sıralanan başvuru değerlendirme koşullarının belgelendirilmesi istenecek ve başvurusunda doğru bilgi beyan etmeyen adaylar hakkında yasal işlem başlatılarak adayın programdan kaydı silinecektir.


    6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız öncelikli olarak değerlendirilecektir. Kontenjan sayısının üstünde başvuru olması durumunda, 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında tamamlanan eğitim sayısı ve 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında yapılan sınavlardaki başarı durumu dikkate alınarak adaylar belirlenecektir.



    Süreç Takvimi


    09.08.2023-27.08.2023 Başvuruların Alınması


    01.09.2023-08.09.2023 Değerlendirmesi Olumlu olan Adaylara Sınav Uygulanması


    11.09.2023-15.09.2023 İstanbul’da yüz yüze mülakatların gerçekleştirilmesi


    18.09.2023 Başvuru Sonuçlarının Açıklanması


    02.10.2023 Program kapsamındaki eğitimlerin başlangıcı



    Başvuru Süreci: 1 Milyon İstihdam Projesine https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/ adresinden giriş yaparak/kaydolarak “Sınav ve Eğitim Programları” bölümünden “Yapay Zekâ Uzmanı Yetiştirme Programı” ‘na başvuru yapabilirsiniz. 


    Kaynak:

    yaygın eğitim
    Ücretsiz Yapay Zeka Kursu Kayıtları Başladı.
    https://www.yayginegitim.net/yapay-zeka-kursu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.